Benimde 19 Aralık'ta yaptım dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı adetmisim gibi bazen sancım oluyor18 Aralık 9 gümün oluyor takvime göre Salı günü adet ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi diye bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 19 Aralık'ta yaptım dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı adetmisim gibi bazen sancım oluyor18 Aralık 9 gümün oluyor takvime göre Salı günü adet ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi diye bilmiyorum
Bekleyelim biraz daha ya pazartesi Salı falan tekrar test yaparımBenimde 19 Aralık'ta yaptım dün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı adetmisim gibi bazen sancım oluyor
Salı günü kan testi verecem inşallah pozitif çıkarBekleyelim biraz daha ya pazartesi Salı falan tekrar test yaparım
Beklenen adet ne zamanSalı günü kan testi verecem inşallah pozitif çıkar
Hiçbişey pazartesi günü kontrolüm var normalde. Ben hiç test yapmadım evde. Merak ettim direk kan vereyim dedim. Ama hiç bi belirtim yok benimBelirtilerin nelerdi
İnşallah pozitif olur sonucunuzz biz aynı gün aşılama yaptırmıştık ben bu sabah idrar testi yaptım tertemiz negatif çıktı sanmıyorum değişeceğini 11. GündüHayırlı olsun canm . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Pes etmek yok cnm sabırla devam ikinci asilamani yap Ocak ayindaİnşallah pozitif olur sonucunuzz biz aynı gün aşılama yaptırmıştık ben bu sabah idrar testi yaptım tertemiz negatif çıktı sanmıyorum değişeceğini 11. Gündü
Aynen öyle kendime 1 günlük üzülme hakkı tanıyorum yarından itibaren moral bozmak kafaya takmak yoookPes etmek yok cnm sabırla devam ikinci asilamani yap Ocak ayinda
Aynn arka arkaya iki aşılama yapınca sansinda artıyor.Aynen öyle kendime 1 günlük üzülme hakkı tanıyorum yarından itibaren moral bozmak kafaya takmak yoook
Doktor adetten bahsetmedi sadece salı günü kan ver dedi bana bende hiç ümit yok sadece iç çamaşırim hep ıslak koyu tonda leke oluyorBeklenen adet ne zaman
Test yap canm icin rahatlar.Doktor adetten bahsetmedi sadece salı günü kan ver dedi bana bende hiç ümit yok sadece iç çamaşırim hep ıslak koyu tonda leke oluyor
Yaptım evde dün 7 günümde ama negatif çıktıTest yap canm icin rahatlar.
Erken yapmissin canm 10. Günde belli belirsiz çizgi oluyor. Inşallah pozitif sonuç alırsınYaptım evde dün 7 günümde ama negatif çıktı
İnşallah ya 3 yıldır çocuk hasreti çekiyorum Allah her kadının kucağını doldursunErken yapmissin canm 10. Günde belli belirsiz çizgi oluyor. Inşallah pozitif sonuç alırsın
Adetin ilk günüymüş gibi sancım varErken yapmissin canm 10. Günde belli belirsiz çizgi oluyor. Inşallah pozitif sonuç alırsın
Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı kan vermeden kesinlesmiyecekAdetin ilk günüymüş gibi sancım var
Amin canm inşallah . Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasınİnşallah ya 3 yıldır çocuk hasreti çekiyorum Allah her kadının kucağını doldursun
AminAmin canm inşallah . Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın