İnanın çok iyi anlıyorum ve test yaptıkça aslında kendimize kötülük ediyoruz. Vakti geldiğinde belli olacak zaten gerçekten kafandan sil yokmuş gibi hayatına devam et stres çok büyük etken malesef bende burda böyle yazıyorum ama hepimiz aynıyız kafamızfan çıkmıyorAy inşallah ben çok umutsuzum bakalım o kadar negatıfı görünce olmayacakmış gbı gelıyor hep ıgnenın etkısınde hayatımda ılk defa çift cızgıyı görünce bıle ağladım
Canım Cuma sabah gitmiştim 18 diye birşey söyledi. Cuma akşamda gonalf yapmamı söyledi. Ctesi gece 12 çatlatma iğnesi yap dedi. Dün aşılama yapılırken ultrasonla banada göstererek yaptılar. Dünde sordum yumurtan çatladığı için ne kaç adetnede kaç cm olduğunu bilemem ki çatlamış zaten dedi
Hemen hemen son vurduğun iğneyle 20 21 olmuştur o da istenilen zatenCanım Cuma sabah gitmiştim 18 diye birşey söyledi. Cuma akşamda gonalf yapmamı söyledi. Ctesi gece 12 çatlatma iğnesi yap dedi. Dün aşılama yapılırken ultrasonla banada göstererek yaptılar. Dünde sordum yumurtan çatladığı için ne kaç adetnede kaç cm olduğunu bilemem ki çatlamış zaten dedi
Adet kanaması olduğunu düşünmüyorum. İşlemden sonra leke olması normal. Tabi inşallah bebiş tutunmuştur da onun lekelenmesidirKızlar aşılamanın 5.günü ama akıntı İçimde pembe kırmızı kan vardı çok az adet olunur mu hemen
Ay canım benım ne güzel yazmışsın Rabbim evlat ısteyen gözleri dolu dolu hasretle hamile olmayı bekleyen bütün kadınlara nasıp etsin inşallah bir gün bizde yasıcaz bu duyguyuİnanın çok iyi anlıyorum ve test yaptıkça aslında kendimize kötülük ediyoruz. Vakti geldiğinde belli olacak zaten gerçekten kafandan sil yokmuş gibi hayatına devam et stres çok büyük etken malesef bende burda böyle yazıyorum ama hepimiz aynıyız kafamızfan çıkmıyorAma her zaman pozitifi düşünelim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın
Gecikiyorsa daha da güzelleşiyordurAy canım benım ne güzel yazmışsın Rabbim evlat ısteyen gözleri dolu dolu hasretle hamile olmayı bekleyen bütün kadınlara nasıp etsin inşallah bir gün bizde yasıcaz bu duyguyu
Ya bu kadar takma kafana lütfenAy inşallah ben çok umutsuzum bakalım o kadar negatıfı görünce olmayacakmış gbı gelıyor hep ıgnenın etkısınde hayatımda ılk defa çift cızgıyı görünce bıle ağladım
Ay hepimiz için inşallah canımHemen hemen son vurduğun iğneyle 20 21 olmuştur o da istenilen zatenHadi inşallah artık pozitif iyi düşünerek bekliyoruz
Dün son ilacımı içtim cuma günü kontrole gitcem bakalımAy hepimiz için inşallah canımsenin Ne oldu canım aşılama tarihin belli oldu mu
Adet kanaması olduğunu düşünmüyorum. İşlemden sonra leke olması normal. Tabi inşallah bebiş tutunmuştur da onun lekelenmesidir
Ayyy canım inşallah işlem başarılı geçer ve pozitifi görürsünDün son ilacımı içtim cuma günü kontrole gitcem bakalım
Benimde bugün yapıldı aşılamam gündüz pek bişeyim yoktu ama akşam özellikle solda yumurta olan tarafta kasık ve bel ağrısı başladı sende oldu mu hiç ağrıBugün aşılama yapıldı bizimsabah gittik eşimden örnek aldılar. Bana 1,5 litre su iç dedi idrara sıkışık olmam söylendi. Tabi ben hepsini içemedim 1 lt anca içebilmişimdir valla devlette yapmama rağmen güzel ilgilendiler. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı.ve enjeksiyonu yaparken ekranı bana çevirdi. Herşeyi gördüm ve hissettim 10:03 te masaya yattım 10:05 te işlem bitmişti 10:20 de de masadan kaldırdılar hemen tuvalete koştum bugün ilişki yok dedi. Yarından itibaren gün aşırı istedi ayın 25ine kadar. 30 unda da gel test yapıcaz dedi hee birde gece yatmadan 2 adet progesteron fitil dedi. Öyle aşırı bi acı ağrım falan olmadı. Sadece o açma aletini takarken biraz kastım kendimi sanırım ve enjeksiyonu boşaltırken 1-2 saniyelik bir sancı geldi o kadar dilerim seninde güzel geçer işlemin ve pozitif sonuçlar alırız hep beraber inşallah
Hadi hayırlısıyla güzel haberler olsunBenimde bugün yapıldı aşılamam gündüz pek bişeyim yoktu ama akşam özellikle solda yumurta olan tarafta kasık ve bel ağrısı başladı sende oldu mu hiç ağrı
Erken belirti vermiyor kimisinde hatta çoğu insan hissetmiyor inşallah güzel sonuç alacağızEvet canım ilkgün hafif bi kasık ağrım oldu. Bugün 4. Günüm ve ilk gün haricinde hiçbir belirtim yok
İnşallah canımErken belirti vermiyor kimisinde hatta çoğu insan hissetmiyor inşallah güzel sonuç alacağız
Maşallah ne güzel sorun neydi peki şimdi bende bilkente gidiyorum2021 yılında 2. Aşılama mi yaparak gebe kalmıştım elhamdülillah bir kızım oldu. 3 yıldır gebe kalmayınca tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rabbim herkese sabır ve kolaylık versin. Daha önce Bilkent şehir hastanesine gidiyordum. Ev değişikliği yapınca orası çok düştü GATA ya basliyacam bakalım nasip
Pcos . Yumurtalarım büyümüyordu. Ama rabbim nasip etti. Inşallah hepimize nasip etsin . Zor ve zahmetli süreç. Tekrar bilkente gitmek isterdim ama bana çok uzak .Maşallah ne güzel sorun neydi peki şimdi bende bilkente gidiyorumİnşallah yeniden nasip olur sizede
Çok şükür inşallah hepimize nasip olurPcos . Yumurtalarım büyümüyordu. Ama rabbim nasip etti. Inşallah hepimize nasip etsin . Zor ve zahmetli süreç. Tekrar bilkente gitmek isterdim ama bana çok uzak .
Evet öyle orası hasta sayisida çok fazla oluyor. Ben oranın sistemine alışmıştım.Çok şükür inşallah hepimize nasip olurBilkentte tek sıkıntı her gittiğimde farklı biriyle görüşüyorum yoksa sistemli hastanede yeni güzel zaten