Aşılama Aralık

16 sinda asilama yaptirmistim.
Freely marka testte dun 2 dk da silik cizgi cikti.
Bir gebenin gunlugu testinde ilk bikac dk negatifti. Yarim saat sonra atarken silik cizgi gordum ama kuruma gibiydi.
Kafam karisti diye awox erken gebelik yaptim o negatif cikti.
Dun yaptigim testler bu sekilde. Bugun freely test yaptim tekrar yine hemen silik cizgi cikti.
Ne dusunmeliyim?
Sende mi 16sı ☺️ benimde 16 da yapıldı bugün kan verdim ama hala çıkmadı 🤣 ki bende de hiç bi belirti yok. Direk kan ver derim bence. Bide hiç belirti in var mıydı acaba merak ettim ☺️

Arkadaslar merhaba aralik 16 da asilama yaptirdim. Asilamanin 8. Gunu cift cizgi gordum ve sonraki iki gun testlerim negatife döndü. Bugun freely marka gebelik testi yaptim silik cizgi cikti. Emin olamayip birkac saat sonra tekrar ayni marka test yaptim 2 dk icinde cok daha belirgin ikinci cizgiyi gordum. Az once awox erken gebelik testi yaptim bu sefer cizgi yok. Freely guvenilir olmayan bir test mi? Ya da awox yeterince hassas olmayabilir mi?

Sende mi 16sı ☺️ benimde 16 da yapıldı bugün kan verdim ama hala çıkmadı 🤣 ki bende de hiç bi belirti yok. Direk kan ver derim bence. Bide hiç belirti in var mıydı acaba merak ettim ☺️
Göğüslerde ve kasikta agrim oluyor ama 2 yildir bu belirtileri her ay yasiyorum zaten😅
Beyaz akinti ya da göğüslerde damarlanma gibi belirtiler olsun diye bekliyorum ama o konuda tik yok.🥹 Onlari hic yasamadim cunku. Zaten hic gebe kalmadim da.
Umarim pozitif sonuclar aliriz🙏🏻

16 sinda asilama yaptirmistim.
Freely marka testte dun 2 dk da silik cizgi cikti.
Bir gebenin gunlugu testinde ilk bikac dk negatifti. Yarim saat sonra atarken silik cizgi gordum ama kuruma gibiydi.
Kafam karisti diye awox erken gebelik yaptim o negatif cikti.
Dun yaptigim testler bu sekilde. Bugun freely test yaptim tekrar yine hemen silik cizgi cikti.
Ne dusunmeliyim?
Kan testi ver canım kan testinde çıkar varsa

Göğüslerde ve kasikta agrim oluyor ama 2 yildir bu belirtileri her ay yasiyorum zaten😅
Beyaz akinti ya da göğüslerde damarlanma gibi belirtiler olsun diye bekliyorum ama o konuda tik yok.🥹 Onlari hic yasamadim cunku. Zaten hic gebe kalmadim da.
Umarim pozitif sonuclar aliriz🙏🏻
Canım benimde normalde adetten 1 hafta önce oluyordu bu saydıkların akıntı hariç. Şuan akıntı var ama sadece sabahları oda fitil kullandığım için oluyor. Çünkü gün içinde yok 😵‍💫Amin canım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız 🤲

Mrb cnm ne yaptın gittin mi hastaneye büyümüş mu yumurtaların
Bugun tekrar gittim kendi yaşadaığım şehirde baktırdım normalde ankaraya gidiyorum tedavi için. 14 15 civarı var bi tane dedi. Ama bilmiyorum geçti mi daha yapılır mı aşılama. Burdaki doktorlar da bişey bilmiyor gibiler.bir de anlamadığım hep vajinal us bakılıyor bu işte. Ben gidiyorum adam karından us bakıyor. Aşılama olur mu hocam diyorum oladabilir olmayadabilir diyor dalga geçer gibi 😂 Pazartesi mecbur tekrar ankaraya gideceğim en azından orda net görülüyor bişey söylüyorlar

Bugun tekrar gittim kendi yaşadaığım şehirde baktırdım normalde ankaraya gidiyorum tedavi için. 14 15 civarı var bi tane dedi. Ama bilmiyorum geçti mi daha yapılır mı aşılama. Burdaki doktorlar da bişey bilmiyor gibiler.bir de anlamadığım hep vajinal us bakılıyor bu işte. Ben gidiyorum adam karından us bakıyor. Aşılama olur mu hocam diyorum oladabilir olmayadabilir diyor dalga geçer gibi 😂 Pazartesi mecbur tekrar ankaraya gideceğim en azından orda net görülüyor bişey söylüyorlar
Hangi şehirden geliyorsun aynn vajinal hep bakıyorlar. Kaç gün kaldı adetine . Inşallah olursun canm asilamani çok emek gerektiriyor bu işler rabbim herkese sabır versin.

X