• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asik olmak istiyorum ama evliyim!

Eşin başkasına aşık olursa kıymete biner,hani kaptırmamak için aşık olmadan evlenmişsin ya o bakımdan.
Rahat batması da olmuş biraz.
Evlendim çocuğum var güzelliğime yazık oldu gibi düşünceler çok tehlikeli düşünceler,ben bu durumda en çok oğluna üzüldüm.

Kıskan bizi. Haklısın kiskanmakta da.

Ben sevgilim almaya geleceği zaman içim kıpır kıpır şarkılar söyleyerek hazırlanıyorum. Duş aliyorum, parfüm sıkıyorum, ne giyecegimei düşünüyorum.

Elimi tutunca mest oluyorum. Sevişmeler rutin değil. Heyecan dorukta.

Boşan bence.
:D :D :D :D kahkaha attım buna yaa :D

KuzenlerinDen ve bekar arkadaşlarından uzak dur bir süre. Eşinin güzel yönlerini görmeye çalış. Adami kapmissin evlenmissin şimdi de mundar edeceksin. Hele o yavruya ne demeli. Senin süreçler olabilir ama geçiştir belki. Atlatmaya çalış. Daha çok ailenle vakit gecır. Hep ilgi bekleme. Birazda sen ilgi göster. Dışardan adamlar iyi olsa aşk yaşasan titresen ne olcak. Yavrunun gözünde o evine bağlı adamın gözünde sen ne konumda olacaksın. Bunlar ağır gelmez mi sana. Utanmaz misin çok bencil gördüm seni. O harcandın diyenlere de karşılığını vermen lazımdı. Güzellik geçicidir. Önemli olanı sen zaten önceden bilmissin de o seni cok seven adamla evlenmissin. Kaybedersen yanarsın.

Başkasına kaptırmayayim demiş. Ama kendi hayatini mahvetmis, haberi yok.

Neyini kaptırmayacak ki? Konu sahibini güya sevmesinden başka bir artısı yok adamın anlatılanlar kadarıyla.

Iyide canim Trdeki kizlarin kaci evlenmeden hayatini yasama luksune sahip
25 i gecen evde kalmis psikolojine giriyor ,toplumsal baski var

Hayatını yaşaması gerekmiyor. 23 üniversiteden mezun olma yaşı. Okulunu bitirsin, üç beş sene çalışsın, aklı pişsin, doğru karar verebilsin öyle evlensin. Okuyan çalışan kadınlara toplum baskı yapamaz.

Madem sevmiyordun eşini niye evlendin? Karşı tarafa yazık değil mi sizce. Şimdi biz size ne diyelim adamı aldat aşık ol mu diyelim? Boşan mı diyelim?
Eşini sevmeye çalışmadın mı hiç, madem sevmeden evlendin çocuk yapmasaydın hemen.
Seni ham yapmakta haklıyız sanırım.
Böyle konularda erkeklere üzülüyorum valla.

Sen fazla dizi izlemissin. Gercek hayata dön ve Olgunlaş. Insanlar iliskilerinde birbirlerine saygi duymalilar ve senin esine, cocuguna, kendine saygin yok. Etrafindaki naylon iliskilere ozeniyorsun. O bahsettigin kuzenlerin evlense, uc yil gecirseler, ayni kipirtiya mi sahip olmak isterler yoksa saygili bir ese mi?
Cok guzelsin kendine yazik ettin diyen insanlarin kötü niyetli olduklarini goremiyor musun?
Farzi misal Gaza geldiginle gittin birileriyle fingirdedin, kocani aldattin (aldatma fiziksel degildir, dusunsel anlamda aldatmak daha tehlikelidir ki sen bunu yapiyorsun, sonraki adim da birinin masasinda bulacaksin kendini, sonra da yataginda) heyecanlar yasayacaksin falan fistan. Sonra kocan ve o sorun yasadigin ailelerin ikisi de bunu ogrenecek, adın kötü kadina cikacak. Bosanacaksin. Cocugunu ya kaynanaya ya da yuvaya verirler artik. Orda da tecavüze mi ugrar, uyusturucuya mi başlar kim bilir.. anan baban seni kabul etmez. Sen de diledigin adamla diledigin heyecani yasarken, sana asik olan eski kocani ve on u n sana duydugu saygiyi ozlersin.
Ha bu arada kabul gormeyen bi cocugun daha olur, kim bilir?

Az aşık olmak diye birşey mi var? Ya aşıksındır ya değilsindir. Dışarda yakışıklı birilerinin bana baktığını görünce heyecanlanıyorum demişsin, hadi boşandın başka bi yakışıklıyla sevgili oldun diyelim ondan daha yakışıklısı sana bakınca ne olacak? Sonu yok bacım bütün erkeklere aynı anda sahip olunmuyor, olanlara da başka birşey diyorlar zaten yazamam buraya.
Geçinemiyorsanız boşan gitsin ama el kadar bebenin geleceğiyle oynama.

siteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden
Merhaba kendini bu kadar kasma bence.....eşine karşı aşkın bittiyse yapıcak bişey yok...herşey olacağına varıyor maalesef....

Yani söylenecek her şeyi kızlar söylemiş bende bir iki laf edeyim :KK14::KK14:
allah sizi eşinizden ve çocuğunuzdan kurtarsın hiç kusura bakmayın ağar oldu biraz ama size resmen rahatlık batmış başta düşünecektiniz sevmediğiniz bir adamla evlenirken.

Sen fazla dizi izlemissin. Gercek hayata dön ve Olgunlaş. Insanlar iliskilerinde birbirlerine saygi duymalilar ve senin esine, cocuguna, kendine saygin yok. Etrafindaki naylon iliskilere ozeniyorsun. O bahsettigin kuzenlerin evlense, uc yil gecirseler, ayni kipirtiya mi sahip olmak isterler yoksa saygili bir ese mi?
Cok guzelsin kendine yazik ettin diyen insanlarin kötü niyetli olduklarini goremiyor musun?
Farzi misal Gaza geldiginle gittin birileriyle fingirdedin, kocani aldattin (aldatma fiziksel degildir, dusunsel anlamda aldatmak daha tehlikelidir ki sen bunu yapiyorsun, sonraki adim da birinin masasinda bulacaksin kendini, sonra da yataginda) heyecanlar yasayacaksin falan fistan. Sonra kocan ve o sorun yasadigin ailelerin ikisi de bunu ogrenecek, adın kötü kadina cikacak. Bosanacaksin. Cocugunu ya kaynanaya ya da yuvaya verirler artik. Orda da tecavüze mi ugrar, uyusturucuya mi başlar kim bilir.. anan baban seni kabul etmez. Sen de diledigin adamla diledigin heyecani yasarken, sana asik olan eski kocani ve on u n sana duydugu saygiyi ozlersin.
Ha bu arada kabul gormeyen bi cocugun daha olur, kim bilir?

Kesinlikle fazla dozda dizi :işsiz: Erkeklerden korkardık aldatır mı vırt zırt diye, şimdi evlenip evlenip mutsuzum, heyecan istiyorum diyen fingirdeyecek kadınlardan korkar olduk.

Ay adamı başkasına kaptıramazmışmışmışmış. :işsiz:
Ya sizin beyin nasıl çalışıyor? Bu nasıl bir zihniyet?
Böylelerine de ceza verilmeli hakkaten ya.
Bide pişkin pişkin aşık olmak istiyorum diyor.
O masum bebeyi neden yaptın o zaman derler insana.

Back
X