- Konu Sahibi EU3
-
doktordan hoşlanmış vede bayağı etkilenmiş bu kızcağız.Size bir soru adam evli olsa ve tlf.kıza verse
sizce görüşürmü?görüşmezmi?Bence evet görüşür.
Duygularını kınamıyorum,hepimizin başına gelebilir.
Dolayısı ilede ona evet diyecektir.........................
Bosuna dememisler insanin adi cikacagina cani ciksin diye...bir bakima dogru diyon..erkeklerin her firsata atladigna kac defa sahit olduk.benneyaptımki..fakat yinede ön yargili pesin hükümlü davranmamak lazim...
Kart vizitini vermemesi zaten pekte alakali olmadigni gösteriyor...verseydi tamam diyecektim baliklama atladi...lakin vermemis bunuda göz ardi etmemek lazim...gamyoncuiremsu
Her yasli amcayida potansiyel nuri alco görmeyelim piyasada gazoz kalmayacak conemmm
Yanı telefon numarasını alsan napıcan ??
yazıcam ..aşık oldum sıze dıcem
yazıcam ..aşık oldum sıze dıcem
Ahh yavruuum:teselli:, adamı iki gördün diye aşıkmı oldunşakkıdı
Bu bir doktor hasta ilişkisidir. Öteye gidemez. Adam evlimi barklımı, çoluklu çocuklumu, hırlımı hırsızmı ,azılı katilmi (abarttım evet-tatlicadiarzu-) hiçbirşeyini bilmiyorsun. Gözü kapalı aşıım uleeeyyyn diye geziniyorsun.:teselli:, ikinci görüşmede hemen özel numara istenirmi ya:mymeka:, Şimdi gerçekçi olmak gerekirse bu iş olmaz. Ama işin deli tarafından bakacak olursak, Josh Holloway(namı değer Losttaki Sovyır)'ın karısıda İlk gördüğünde adamın telefonunu filan istemiş bakın şimdi evliler. Antiparantez kadın çikin bişe.:dilcikar: Adam ondaki özgüvene aşık olmuş. Ama herkeste aynı olacak diye birşey yok.
inşallah geçer...okula gitmedim danışman hoca beni boğabilir her an...hastayım gelemiyorum dedim artıkın bilseki aşk acısı o tezimi yedirtir bana...cokacimcoookcokacimcoook ..ulaşılmazlık ta sanırım cezbediyor numarayıda vermedi ya kıymetli oldu adam şimdi..oturdum telefonun başına arasam mı aramasammı bir yandan iskambil fal kağıtları. verir mi numarasını vermezmi;?ay ben aptal liseli aşıklara döndüm...adam vermedi yani numarasını ister arkamdan cıkmıs olsun ister dağı delip geçsin deyip bu işi kapamam lazım yok. yok yok....
ahh ahh
ben de zamanında hastanede stajdaykene böle bi cerraha tutulmuştum
tabi o zamanlar bütün stajyerler bitik herife fegat kimseye pas vermiyor
stajımın biteceği hafta dedi ki "bu hafta gidiyorsun, sana bi ugurlama partisi yapalım"
aboovvv
nası uçtum göklere
aşığım diyorum seviyorum
hatta evlenedebilirim belli olmaz...
staj bitti
2 hafta daha kafama takıldı herif
sonra aynen beynimden de kalbimden de şut :roflol:
hoşlaşmaydı geçti gitti...
şimdi yolda görsem dönüp 2. kez bakmıyorum bile
inşallah bir boşluktur inşallah saplantıdır diyeceğim...hadi sizinki geç benimki 45 50yasında adam.babamdan büyük ama gönül fermannnnnnnnn dinlemiyor
ahh ahh
ben de zamanında hastanede stajdaykene böle bi cerraha tutulmuştum
tabi o zamanlar bütün stajyerler bitik herife fegat kimseye pas vermiyor
stajımın biteceği hafta dedi ki "bu hafta gidiyorsun, sana bi ugurlama partisi yapalım"
aboovvv
nası uçtum göklere
aşığım diyorum seviyorum
hatta evlenedebilirim belli olmaz...
staj bitti
2 hafta daha kafama takıldı herif
sonra aynen beynimden de kalbimden de şut :roflol:
hoşlaşmaydı geçti gitti...
şimdi yolda görsem dönüp 2. kez bakmıyorum bile
inşallah bir boşluktur inşallah saplantıdır diyeceğim...hadi sizinki geç benimki 45 50yasında adam.babamdan büyük ama gönül fermannnnnnnnn dinlemiyor
bak en önemli sorunlardan biri o. 45 50 yaşında adam. ve sen 26 yaşındasın. bence bunu düşün. çok fazla yaş farkın.. adamın evli olup olmadığıda önemli...
ancak diyelim bekar . yinede bu yaş farkı senin için çok büyük bir handikap. bence olmaz bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?