Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ay sonra randevum varr malesefroblem o hani istese o an kartı yoktu yazıp verebilirdi diyorum cogu arkadasta yazmıs...hadı arkamdan cıktı..arkadasın demesıne göre baya bakmıs elınde kagıt vardı dıyor..ama ben kendıme gore yorumluyor olurum ararım gene vermeztelefona tünedim yahu..ciddi tavuk gibi ..bu kadar içim içimi yiyeceğine diyorum elin kızına sorana kadar son sansımı deneyeyim olmazdı vermezsede ,yoluma bakarım ümidim kalmaz diyorum..perşembe günü hastaneden randevu aldım ama benim dr dan değil...onun katında öğlen arası gidip hastaneye kapısının önünde tünücem:)
hastanenin kapısında onumu bekleyeceksin.. gördün . peki. ne diyeceksin.
ben yapamazdım şahsen. yok. o kadar cesur olamam..
bence hiç kendini küçük düşürme eger ondada bişey varsa söyleyebilir olumsuz bi cvp aldıgında (ki olumsuz olacagını düşünüyorum olumlu olsa bile çünkü orda bi itibarı var böyle bişeye girecegini sanmıyorum)sonunda yaşayacagın pişmanlıgı ve utancı düşünebiliyomusun ben çok bozulurdum şahsen olacagı varsa zaten olur boşver
düşünemiyorum bir ay sonra gidip kontrole girdiğimi belki hatırlayacak ben yerin dibine gireceğim ozaman
bence hiç kendini küçük düşürme eger ondada bişey varsa söyleyebilir olumsuz bi cvp aldıgında (ki olumsuz olacagını düşünüyorum olumlu olsa bile çünkü orda bi itibarı var böyle bişeye girecegini sanmıyorum)sonunda yaşayacagın pişmanlıgı ve utancı düşünebiliyomusun ben çok bozulurdum şahsen olacagı varsa zaten olur boşver
1 ay sabret. gittiğinde. bir tepkisine bak. bakalım sana tavrı nasıl...ama yolunu kesip konuşmaya çalışma. adamın ilgisi yoksa, birde evliyse çok zor duruma düşersin...
Aslına bakarsanız düşününce hakkaten saçma geliyor ama birde ulan ne kaybedicemki en azından öğrenmiş olurum diye de düşünülebilir. İnsanın deli damarı iştesositososito
Aslına bakarsanız düşününce hakkaten saçma geliyor ama birde ulan ne kaybedicemki en azından öğrenmiş olurum diye de düşünülebilir. İnsanın deli damarı iştesositososito[/QU
ayy o deli damarlar yokmu insanın başına ne gelirse ondan gelir hiç uymamak lazım ona adı üstünde deli iştekaydirigubbakcemile3
işte o deli damarımı susuturamazsam boğucam:)
telefona cıksaydı ben sızın hastanızım gecen gun geldım kartınızı ıstedım ama alamadım ozel numaranızı verırmısınız yada ben vereyım sız caldırın dıyecektım ama onu demeye mecalım kalırmıydı bılmıyorum..
ya ben bu cümleniz tuaf.adam neden size özel telini versin.ya hastaneden ararsınız yada muanehaneden..ayy kusura bakmayında siz çaldırın ben ararım da diyecekmişsiniz.iyikide çıkmamış doktor.bence yanlış olurdu
kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:
kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:
kız gurbaaa yangına körükle gitme gıııııııı..alevi aldı tutuşacak:)