Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şekerim iste telefonunu valla. Ne kaybedicenki. Eğerki olumsuz olursa nasıl olsa bir daha görmiycen. Olumlu olursada :teytey::teytey:

bir ay sonra randevum varr malesefroblem o hani istese o an kartı yoktu yazıp verebilirdi diyorum cogu arkadasta yazmıs...hadı arkamdan cıktı..arkadasın demesıne göre baya bakmıs elınde kagıt vardı dıyor..ama ben kendıme gore yorumluyor olurum ararım gene vermeztelefona tünedim yahu..ciddi tavuk gibi ..bu kadar içim içimi yiyeceğine diyorum elin kızına sorana kadar son sansımı deneyeyim olmazdı vermezsede ,yoluma bakarım ümidim kalmaz diyorum..perşembe günü hastaneden randevu aldım ama benim dr dan değil...onun katında öğlen arası gidip hastaneye kapısının önünde tünücem:)

Son düzenleyen: Moderatör:

hastanenin kapısında onumu bekleyeceksin.. gördün . peki. ne diyeceksin.
ben yapamazdım şahsen. yok. o kadar cesur olamam..

bence hiç kendini küçük düşürme eger ondada bişey varsa söyleyebilir olumsuz bi cvp aldıgında (ki olumsuz olacagını düşünüyorum olumlu olsa bile çünkü orda bi itibarı var böyle bişeye girecegini sanmıyorum)sonunda yaşayacagın pişmanlıgı ve utancı düşünebiliyomusun ben çok bozulurdum şahsen olacagı varsa zaten olur boşver

hastanenin kapısında onumu bekleyeceksin.. gördün . peki. ne diyeceksin.
ben yapamazdım şahsen. yok. o kadar cesur olamam..

saçmalıyorum sanırım birşey söyleyemem ki durup bakıcam sadece en fazla bir merhaba diyebiliirim bence ki yine hastane ortamı itibarını rencide edip gelip benimle muhabbet edecek değil...sizler olmasanız ben iyice saçmalayacağım

düşünemiyorum bir ay sonra gidip kontrole girdiğimi belki hatırlayacak ben yerin dibine gireceğim ozaman

1 ay sabret. gittiğinde. bir tepkisine bak. bakalım sana tavrı nasıl...ama yolunu kesip konuşmaya çalışma. adamın ilgisi yoksa, birde evliyse çok zor duruma düşersin...

düşünemiyorum bir ay sonra gidip kontrole girdiğimi belki hatırlayacak ben yerin dibine gireceğim ozaman

ben bırak reddedildikten sonra yanına gitmeyi hastanenin önünden geçemezdim boşver dedigim gibi akışına bırak bişeylerin olacagı varsa inan oluyo olmayacaksa istedigin kadar uğraş yine olmuyoklava:

Aslına bakarsanız düşününce hakkaten saçma geliyor ama birde ulan ne kaybedicemki en azından öğrenmiş olurum diye de düşünülebilir. İnsanın deli damarı iştesositososito

1 ay sabret. gittiğinde. bir tepkisine bak. bakalım sana tavrı nasıl...ama yolunu kesip konuşmaya çalışma. adamın ilgisi yoksa, birde evliyse çok zor duruma düşersin...

cok tesekkur edıyorum yorumlarınız ıcın ben bu ruh halıyle bır aptallık ıyıkı yapmadım yoksa sımdıye kadar ellı kez aramıstım...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu akılla kesın aramıstım..

Aslına bakarsanız düşününce hakkaten saçma geliyor ama birde ulan ne kaybedicemki en azından öğrenmiş olurum diye de düşünülebilir. İnsanın deli damarı iştesositososito

işte o deli damarımı susuturamazsam boğucam:)

işte o deli damarımı susuturamazsam boğucam:)

Bacım sen iyisimi hastane çıkışında pusuya yat. Sonracığıma baktın doktor geliyor, bayılmış numarası yap. Doktor bu eşşek değilya, "açılın ben doktorum" der elbet. kaydirigubbakcemile3 işte tam o anda bir bakış fırlat, doktor dumur olsun. E gerisinide ben söylimiyim dimi, kendi hayal gücün.
sositosositosositososito

katılıyorum arkadaşa.ilk istediğinizde belki anlamamıştır yaşınız itibari ile o yüzden önemsememiş vermemiştir telini.şimdi tekrar arayıp isterseniz anlar bence.telefonla arayınca günde kaç hasta geliyor sen hangisisin demezmi?yaş farkı çok fazla resimdekide sensen ne güzel kızsın ne işin var 20 yaş büyük adamla.duygularına saygı duymak lazım tabiki ama gelip geçici bir durum bence

Evli olsa dedim ben okumayı bilmiyorsunuz galiba.Evli demedim..................................

kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:

arkandan bakması aklını kurcalamış senin anladığım kadarıyla ama hayat tesadüflerle dolu olacak olsa sen o an dönerdin arkanı .belki evli hemşirelerin yanında utandı yaşından başından odadan çıkıp numara vermek istedi neler oluyor bu hayatta.ama ben razıyım diyorsan ara oldu ki verdi numarasını senin yaşıtın dengin değilki?aşığım hoşlandım desen farklı algılar beklentileri farklı olur kendini kullandırtma bence

kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:

E bende öyle dedim Hatta senaryo bile yazdım. Gerisi size kalmış Angel bacışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…