Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız gurbaaa yangına körükle gitme gıııııııı..alevi aldı tutuşacak:)

tutuşsun anam...
hatun arsızlık yapmıyo terbiyesizlik hiç yapmıyo
gayet masumane bi durum
adamın evli olup olmadıgını ogrensin
sonrasında hiç korkmasın
hayat cesur olabilenlerindir hihoyyyt

E bende öyle dedim Hatta senaryo bile yazdım. Gerisi size kalmış Angel bacışakkıdı

kuzu sitivın şipilbörglüğe mi başladın

evlimi diye mi sordun evliyse kız hastanedekilere söylerse. verme dr un adını verme ....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hahaha ayol ablam geldi aklima oda doktoruna asik olmustu adam avusturyali ablamda o dönem sürekli gastritten gidip geliyor neyse doktor konusmaya basladimi eelerini basina koyup gözlerini bayip adama bakiyordu
sonrada eve gelip anlatiyordu cok gülerdik o zamanlar
sonra adami disarda gördükmü diyorki gidiyor platonik askim diye bizde tabi kahkahayi basiyoz

Angel bence tam muayene odasına girince at kendini yere bayılma taklidi yap...:jeyyar:

Belki sana suni teneffüs filan yapar ...

cnm benimde başımdan böle bi doktor macerası geçti,böle küçük oyunlar yapmaya bayılıyolar,hal hareketleri davranışlarıyla bende de başka bir izlenim uyandırmıştı,nöbetçi olduu gün çağırdı,cep tel verdi vs.bunun dışında tabi yaklaşımı da farklıydı öle iyi ayarlıyoduki kurnazca davranıyodu yani,insan ikilemde kalıyodu parmağındada yüzük yoktu,bigün ben yanındayken bi baktım boynuna kolye olarak takmış alyansını çıkarıp oynamaya başlamazmı farkında deilmiş gibi:1shok: meğerse evliymiş.ondan sonra uzaklaştım tabi,eski ilgimi yitirdim,face.de eklemiştik birbirimizi yemeğe davet etti müsait olduunda yemeğe çıkalım falan dedi ama ölece kaldı tabi,şimdi tayini başka bi şehre çıktı gitmiştir heralde
bu arada benden sana ufak bi tavsiye,hiçbir erkeğin tel.numarasını sen istemeyerimseniben

ayyy anlattıgın doktordan nefret ettim bi an bu erkekler kendilerini çokmu zeki sanıyolar ya onlar kadınların kölesi olur ancak kadınlar degil ay bide elindemi sallıyo yüzüüügü:mymeka: sinir oldum çok fena:jeyyar:

yaklaşımları farklıydı bana karşı,bi bayan olarak bunu hissettim ben,ama bigün otururken sanki farkında olmadan yapıyomuş gibi boynuna asılı olan alyansıyla oynamaya başladı bana göstermek amaçlı,bu doktorlar böle hakkaten sessiz ve derinden oynuyolar .şımarmışlar bana kalırsa parmağında alyans yoktu bende evli deil sanıyordum,meğerse boynunda asılıymış alyansıdelikafadulden

evet kendilerine olan güvenden kaynaklanıyo aslında bunlara kendilerine güven kazandıran yine biz bayanlar degilmiyiz sözüm meclisten dışarı.... ay sinir oldum

ve kızlar şunuda söliyim doktorların çoğu %90ı yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olsa bile çoktaan kapılmışlaarr delikafadulden ve evet sedacım haklısın doktor diye kadınlar tepelerine çıkartıp acaip şımartıp rant sağlıyolar bunlara,hemen hepsi böle ve çok çapkınlar

Son düzenleme:

ay doktor olsalar nolacak benim hiç ilgimi çekmiyo valla benim nişanlımda polis kızlar onların üniformasınada hayran ama kıyafetleri değiştirince hepsi aynı:roflol:

öyle tabi ama işte doktorluk en birinciye gelen meslek ya ülkemizde o yüzden rağbet çok,bunlarda tabi (hepsi deil ama) kendilerini pek bi bulunmaz değerli zannediyolar

sanki kitap okur gibi yorumları okuyorum ve sonucunu merakla bekliyorum inş hakkına hayırlısı olur

valla bende merak ediyorum angel dan da ses çıkmıyo ne yaptı acaba:uhm:

Vay şerefi eksik herif vaaay:tomato:

Tüh lan bir tohtor vakamız bile olmadı:çok üzgünüm: Neyse pilot, kaymakam, müfettiş vs vs vakaları yeter kanımca bana:roflol:

Angel bence tam muayene odasına girince at kendini yere bayılma taklidi yap...:jeyyar:

Belki sana suni teneffüs filan yapar ...

Aha bak işte, kopya çekme kardeşim, kendi özgün hikayeni yaz:mymeka:, ben demiştim onu az önce.

Emeğe saygı:lepi:

kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:

ayyyyyyyy gaza geldimm ...dayanamıyorum aramamak ıcın telefonumu arama engellemeye aldım:)

valla bende merak ediyorum angel dan da ses çıkmıyo ne yaptı acaba:uhm:

öle koyun gibi geçtim kenara .doğal afete uğramış gibi evlilik programlarına bakıyorum..acaba çıkıp orada hastanesini vs söylesem adını söylesem doktor bey sizi bekliyorum mu desem:)

AHH BU DR LAR NELER CEKIYORUM AMA BEN GENCLERLE NE ZAMAN GITSEM BANA KARTDA DEIL KAGIDA CEP TEL LERINI VERIP YOLLARDILAR MUTLAKA ARA NASILSIN MERAK EDERIM DERDI 3DUR OLDU EN SONDA BU SAGLIK OCAGINDA VARDI BI DR VE EVLIYIM ADAM BANA BIR ILGI BIR ILGI sengözlerimebaksanab ILLA HERYERIMI MUAYENE EDICEK BISEYIM YOOK DESEMDE HAMILEYKEN DE GITMISTIM MECBURIYETTEN OZAMANDAN BERIDIR ILGILI BENLE AMA YASLI DEIL GERCI KADERIM BU GALIBA KOCAMDA 40KINA BASTI... anlatacagım bu dr böle hovardalar ama genc bırını bulursan dr kacırma derımmm öpuldun

Aha bak işte, kopya çekme kardeşim, kendi özgün hikayeni yaz:mymeka:, ben demiştim onu az önce.

Emeğe saygı:lepi:

sevgili kankam ara sancım var ağrım çok de sonra neyiniz var deyince kalbim ağrıyor ne den derse aşığım aşık deee olay bitsin benide ömrümüde yeme diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…