- Konu Sahibi EU3
-
kız gurbaaa yangına körükle gitme gıııııııı..alevi aldı tutuşacak:)
E bende öyle dedimHatta senaryo bile yazdım. Gerisi size kalmış Angel bacışakkıdı
yanında çalışan kızla baya muhabbet ettik ..arkadaşın face sınden...bir yakınım gelmiş hastanenize muayene filan olmuş..yazdım artık merak etmiş evlimi değilmi?dedim dr ismi nedir kim bu yarıdmcı olayım dedi haliylen..yazıyorum artık......kıza soruyorum...
kız gurbaaa yangına körükle gitme gıııııııı..alevi aldı tutuşacak:)
cnm benimde başımdan böle bi doktor macerası geçti,böle küçük oyunlar yapmaya bayılıyolar,hal hareketleri davranışlarıyla bende de başka bir izlenim uyandırmıştı,nöbetçi olduu gün çağırdı,cep tel verdi vs.bunun dışında tabi yaklaşımı da farklıydı öle iyi ayarlıyoduki kurnazca davranıyodu yani,insan ikilemde kalıyodu parmağındada yüzük yoktu,bigün ben yanındayken bi baktım boynuna kolye olarak takmış alyansını çıkarıp oynamaya başlamazmı farkında deilmiş gibi:1shok: meğerse evliymiş.ondan sonra uzaklaştım tabi,eski ilgimi yitirdim,face.de eklemiştik birbirimizi yemeğe davet etti müsait olduunda yemeğe çıkalım falan dedi ama ölece kaldı tabi,şimdi tayini başka bi şehre çıktı gitmiştir heralde
bu arada benden sana ufak bi tavsiye,hiçbir erkeğin tel.numarasını sen istemeyerimseniben
ayyy anlattıgın doktordan nefret ettim bi anbu erkekler kendilerini çokmu zeki sanıyolar ya onlar kadınların kölesi olur ancak kadınlar degil ay bide elindemi sallıyo yüzüüügü:mymeka: sinir oldum çok fena:jeyyar:
yaklaşımları farklıydı bana karşı,bi bayan olarak bunu hissettim ben,ama bigün otururken sanki farkında olmadan yapıyomuş gibi boynuna asılı olan alyansıyla oynamaya başladı bana göstermek amaçlı,bu doktorlar böle hakkaten sessiz ve derinden oynuyolar .şımarmışlar bana kalırsaparmağında alyans yoktu bende evli deil sanıyordum,meğerse boynunda asılıymış alyansıdelikafadulden
ve kızlar şunuda söliyim doktorların çoğu %90ı yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olsa bile çoktaan kapılmışlaarr delikafadulden ve evet sedacım haklısın doktor diye kadınlar tepelerine çıkartıp acaip şımartıp rant sağlıyolar bunlara,hemen hepsi böle ve çok çapkınlar
cnm benimde başımdan böle bi doktor macerası geçti,böle küçük oyunlar yapmaya bayılıyolar,hal hareketleri davranışlarıyla bende de başka bir izlenim uyandırmıştı,nöbetçi olduu gün çağırdı,cep tel verdi vs.bunun dışında tabi yaklaşımı da farklıydı öle iyi ayarlıyoduki kurnazca davranıyodu yani,insan ikilemde kalıyodu parmağındada yüzük yoktu,bigün ben yanındayken bi baktım boynuna kolye olarak takmış alyansını çıkarıp oynamaya başlamazmı farkında deilmiş gibi:1shok: meğerse evliymiş.ondan sonra uzaklaştım tabi,eski ilgimi yitirdim,face.de eklemiştik birbirimizi yemeğe davet etti müsait olduunda yemeğe çıkalım falan dedi ama ölece kaldı tabi,şimdi tayini başka bi şehre çıktı gitmiştir heralde
bu arada benden sana ufak bi tavsiye,hiçbir erkeğin tel.numarasını sen istemeyerimseniben
Angel bence tam muayene odasına girince at kendini yere bayılma taklidi yap...:jeyyar:
Belki sana suni teneffüs filan yapar ...
kız angel....
aşk güzel şey be :asigim:
bu heyecanları yaşamak falan...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın nazınızatiim
devam, hep destek tam destek benden :lepi: :roflol:
valla bende merak ediyorum angel dan da ses çıkmıyo ne yaptı acaba:uhm:
Aha bak işte, kopya çekme kardeşim, kendi özgün hikayeni yaz:mymeka:, ben demiştim onu az önce.
Emeğe saygı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?