Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence aşk deil bu bir hayranlıktır hepimizin basına gelebilir fazla ciddiye almayın bence....

Aşk bir pencere gibidir, fazla açarsan havanı alırsın ....

Anonim

Son düzenleme:
Çok güzel bir yorum demekki azcık aralık bırakacaksın..................................

doktorların çoğu yüzük takmaz ama benim tanıdıklarımın çoğu takıyor
bide benim doktor bana hep eşinden bahseder ishal olmuştum ay benim eşimde zehirlendi dedi demekki adamcazın ödü kopuyor.lülülülülülü
ama bişey varki bana tuhaf gelen bende birçok doktorun özel mumarası var bunun aşkla meşkle ilgisi yokki acil bi durumda gece santraldenmi ulaşıcam zaten kartlarında hastaları için kullandıkları özel numara mutlaka yazıyor adam kartı nasıl bulamaz ilginç hadi bulamadı kağıt kalemdemi yok illa aşık olduğu içinmi ister bir insan doktorundan telefonunu eğer özel hastasıysanız arkadaşım vermesi lazım değilseniz özel muayenehanesine gdin muayenede biraz sohbet edip öğrenebilirsin
yaş farkıda saçma annemle babam arasındada 19 yaş var adam dede değil sende bebek değilsin
ama evliyse uzak durucandan eminim yazında o samimiyeti vardin bana
bu arada bütün arkadaşlarım aşk yargılanmaz dünyanın en güzel duygusudur platonikte olsa herkez yaşasın.

Ben bu aşka "olumsuz!" demek istiyorum kısaca...

kusurua bakma ama
onların muhakkak bir kartviziti vardır
yani vermek isteseydi sana bir şekilde numarasını verirdi
dikkatini çekmiş olabilirsin
ama bu çabaya o sana bir adım atmamışsa bence boşver
hem evlide olabilir
cerrahların çoğu yuzuk takmazlar

canım bu arada çok merak ettim tanıdık geliyorsun
nerde yapıyorsun acaba yuksek lisansını

Yüzük taksa ne olacakki?Evli ise karısına yapan sonrada sana yapar..................

Yüzük taksa ne olacakki?Evli ise karısına yapan sonrada sana yapar..................

arzuca,angel evliyse görüşeceğim dememiş ki.tam tersi görüşmem diyor.
ne demek istediğini inan, bazen anlamakla zorlanıyorum...

arzuca,angel evliyse görüşeceğim dememiş ki.tam tersi görüşmem diyor.
ne demek istediğini inan, bazen anlamakla zorlanıyorum...

akıllı mantıklı bir insan zaten evli biriyle görüşmez bunu okypete de anlamış ama bazıarkadaşlar anlamamış eğer evli olduğunu bilerek bir adım atacak olsam burda hiç yazmam direk tekrar yanına gider yada hastane çikisi bekler konusurum ...calma mılletın kapısını sonra calarlar kapını bu hesap...asla asla asla askımdan ölsemde evlıyse adım atmam

doktordan hoşlanmış vede bayağı etkilenmiş bu kızcağız.Size bir soru adam evli olsa ve tlf.kıza verse
sizce görüşürmü?görüşmezmi?Bence evet görüşür.
Duygularını kınamıyorum,hepimizin başına gelebilir.
Dolayısı ilede ona evet diyecektir.........................

ben mı gorusurum onu anlayamadım..madem gorusecegım neden buraya yazayım akıl danısayım vıcdan yapayım...gıderım yarın hastane cıkısına cevırırım yoldan yapmadıgım maymunluk kalmaz ...evliyse de banane derım bu zıhnıyetde ısem madem böyle biriyim...çok ayıp ben yazınızı dokotr beyın evlı olup bana soylemeden gorusmesı vs seklınde algılamıstım yazınızı ama cok ayıp

Son düzenleyen: Moderatör:

arzuca ,nasıl böyle kesin ve net konuşabiiliyorsunuz. onun değerlerini ve ahlak anlayışını biliyormusunuz. kız deminden beri evli ise görüşmem diyor... kimseyi böyle şeylerle lütfen itham etmeyin...
sanki angelı tanıyorsunuz.....

sizin yaptıgınız cok ayıp
nerden bildin
insanları böyle zan altında bırakmaya hakkın yok

ayrıca sana görüşür yada görüşmez diyede fikrini soran olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…