• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorum yaptım ama geri aldım adam evliymiş daha ne denir ki...

Son düzenleme:
Ya okudum güzelim doktorlar hakkında ne denir bilmez misin hepsi evlidir hemşirelerin de hepsi evlidir ama gece nöbette canları sıkılır hasta bakıcıların da canları sıkılır temizlikçilerin de canları sıkılır, ve ayrıca pek aile sadakatları yoktur. Çünkü sürekli iştedirler çalışırlar...
Ben hep çekinirim doktordan hemşireden...
Şimdiye kadar gördüklerim de hep bu hikayeyi destekler durumdaydı. Herneyse adam evliymiş öğrendin işte, başkasına muayene ol artık...

ohaoldumsmile
bu genelleme hoş olmamış,karakter meselesi.Bu yorumla çok kişinin günahını almış olursun canım.Çevremizde evli olup da eşini aldatan çok var ama mesleki analiz yapıp istatistik mi tutalım.:olmaz:

Ya okudum güzelim doktorlar hakkında ne denir bilmez misin hepsi evlidir hemşirelerin de hepsi evlidir ama gece nöbette canları sıkılır hasta bakıcıların da canları sıkılır temizlikçilerin de canları sıkılır, ve ayrıca pek aile sadakatları yoktur. Çünkü sürekli iştedirler çalışırlar...
Ben hep çekinirim doktordan hemşireden...
Şimdiye kadar gördüklerim de hep bu hikayeyi destekler durumdaydı. Herneyse adam evliymiş öğrendin işte, başkasına muayene ol artık...

sanki doktorlar bütün hastalarına başka gözle bakıyorlarmış gibi yazmışsın
can sıkılmasıyla olcak iş mi bu? sen her sıkıldığında aldatır mısın?
genelleme yapamazsın ayrıca hemşireleri bilmem ama doktorların bu kadar adının çıkması bütün kızların etrafında pervane olmalarındandır. aldatan birini görmedim şimdiye kadar etrafımda ama evet doktor olduğunu duyan kızın ağzının suyu akıyor. kim ne derse desin en itibarlı mesleklerden biri üstelik maddi anlamda da çok doyurucu bi meslek.
sevgilisi olduğunu bildiği halde ayırmak için aklına girmeye çalışan veya boşta olduğunu öğrenir öğrenmez dikkatini çekmek için bin türlü takla atan sürüyle kız var. dolayısıyla bi yerleri kalkıyor. evet ben de bu durumdan hoşnut değilim ama tüm bunun suçlusu hemcinslerimiz.

Ben de bir zamanlar Ege Üniv. İmmünoloji bölümüne ürtiker olduğum için.Ama o kadar fenayım ki,acil olarak bir pantolon bir sweatshirt durumu gittim,bilseydim daha şık giyinirdim.Dr da erkek ve bebek gibi.Kıvanç Tatlıtuğ nasıl onun dr hali.Saçlar uzun,ahenkle dans ediyor ve sarı kumral arası.Sarışın bir doktor yani.Olduğu gibi tümden muayene etti beni,ürtiker tüm vücudu sardığı için.Etkilenmemek mümkün değil,kız güzeli.1-2 kere 15 günde bir gittim,daha sonra ayda bir.Ama tek farkla kendime çeki düzen vererek oldu daha sonraki gidişlerim.Kursta anlatırken kızlara,dr un saçlarını birisi ben biliyorum deyince diğerleri bile merak etti,biz de gelelim seninle dediler.Ama bendeki sadece o anlık etkilenmeydi sadece.Düşündüm,belki evli,belki nişanlı olabilirdi.Belki de bana hitap etmeyebilirdi o kişi.Sonuçta hayatta dış görünüşten ziyade duygular daha önemli.Üstüne gitmedim bu olayın yani.

ohaoldumsmile
bu genelleme hoş olmamış,karakter meselesi.Bu yorumla çok kişinin günahını almış olursun canım.Çevremizde evli olup da eşini aldatan çok var ama mesleki analiz yapıp istatistik mi tutalım.:olmaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende bir doktor eşi olarak bazı arkadaşların doktorlar hakkında kücük düşürücü yorumları midemi bulandrdı yok capkınlık aile saadetleri olmayısı nobetlerde hemsirelerle flort durumu maddiyatlarının fazla oldugu icin bayanların oncelikle liste basında tuttukları vs bence bu yorumları yapan evliligi sadece para ve marka için yapabilecek kişiler cok yazık biz 9 yldr doguda gorev yapıyoruz dogunun sartları artı doktorluk kadar kutsal bir meslegin zorlugunu anlayamazsınız.artı doktor eşleri genelde egitili ve kendi ayakları üzerinde durabilen bayanlardr oyüzden ne etiket ne de para faktordr zaten kendi meslegimiz oldugu için allaha sükür etikrtimde maddi gücüm de var.bu yazdıklarım sadece doktorların karizması için yapılan yorumculara aittir

bende bir doktor eşi olarak bazı arkadaşların doktorlar hakkında kücük düşürücü yorumları midemi bulandrdı yok capkınlık aile saadetleri olmayısı nobetlerde hemsirelerle flort durumu maddiyatlarının fazla oldugu icin bayanların oncelikle liste basında tuttukları vs bence bu yorumları yapan evliligi sadece para ve marka için yapabilecek kişiler cok yazık biz 9 yldr doguda gorev yapıyoruz dogunun sartları artı doktorluk kadar kutsal bir meslegin zorlugunu anlayamazsınız.artı doktor eşleri genelde egitili ve kendi ayakları üzerinde durabilen bayanlardr oyüzden ne etiket ne de para faktordr zaten kendi meslegimiz oldugu için allaha sükür etikrtimde maddi gücüm de var.bu yazdıklarım sadece doktorların karizması için yapılan yorumculara aittir

iyi de ben yazdıklarımda doktorlar böyle kızlarla evlenirler demedim ki? niye üstünüze alınıyorsunuz? ben bi çok insanın düşüncesini söyledim gerçekten de öyle yok değil derseniz gerçekten yalan olur.
tabi ki de doktorlar kendi mental kapasitesindeki insanlarla evlenirler ama bu diğerlerinin de onlara talip olmadığını göstermez.. bi kere ne kadar bekar kız arkadaşım varsa hepsi bana birini ayarlamam için yalvarıyor resmen. diğer bölümlerde de bu böyle midir? sanmıyorum.
ayrıca belki dikkat etmediniz ama ben de tıp okuyan bir bayanım o yüzden bu kutsal mesleğin zorluğunu emin olun sizden daha fazla biliyorum..
dediklerimi lütfen çarpıtmayın.. ben gerçekleri söylüyorum ama böyle olmasını isteyen de ben değilim dediklerimi dikkatli okuyun lütfen..
ayrıca tartışmaya girmeye niyetim yok bunu da bilin lütfen..

iyi de ben yazdıklarımda doktorlar böyle kızlarla evlenirler demedim ki? niye üstünüze alınıyorsunuz? ben bi çok insanın düşüncesini söyledim gerçekten de öyle yok değil derseniz gerçekten yalan olur.
tabi ki de doktorlar kendi mental kapasitesindeki insanlarla evlenirler ama bu diğerlerinin de onlara talip olmadığını göstermez.. bi kere ne kadar bekar kız arkadaşım varsa hepsi bana birini ayarlamam için yalvarıyor resmen. diğer bölümlerde de bu böyle midir? sanmıyorum.
ayrıca belki dikkat etmediniz ama ben de tıp okuyan bir bayanım o yüzden bu kutsal mesleğin zorluğunu emin olun sizden daha fazla biliyorum..
dediklerimi lütfen çarpıtmayın.. ben gerçekleri söylüyorum ama böyle olmasını isteyen de ben değilim dediklerimi dikkatli okuyun lütfen..
ayrıca tartışmaya girmeye niyetim yok bunu da bilin lütfen..

benim yazdıklarım sadece bu meslegi yapan hekimlerin resmen kelime bulamıyorum cirkin sıfatlarda bulunanlara idi.fikirlerine saygı duyuyorum sırf doktor diye sıraya giren bayanlar var ayrıca her meslekte oldugu gibi capkın hekimlerde var .sadece bir doktor eşi olarak bu cirkin atıflara sesssiz kalamdım.ayrıca sizde bu meslegin bir ferdi olarak elbette zorlukları bilirsiniz arkadaslar nobette can sıkıntısından hemşirelerle flort ediyorlar gibi bir kelime etmişler bu cok büyük bir saygısızlık siz bu işn içinde olarak nobetlerde karnını bile doyuramayan drlara muhakkak rastlamısssınızdır.ben esimin asistanlıgından beri evliyim 36 saat nobetler saatler süren ameliyatlar benim demek istediklerim bunlardı

Konuyu birkaç sayfa hariç baştan sona kadar okudum.Nisan ayında yazılmış, merak ettim ne oldu sonra diye:)) arkadaş buralarda mı? kaydirigubbakcemile3

benim yazdıklarım sadece bu meslegi yapan hekimlerin resmen kelime bulamıyorum cirkin sıfatlarda bulunanlara idi.fikirlerine saygı duyuyorum sırf doktor diye sıraya giren bayanlar var ayrıca her meslekte oldugu gibi capkın hekimlerde var .sadece bir doktor eşi olarak bu cirkin atıflara sesssiz kalamdım.ayrıca sizde bu meslegin bir ferdi olarak elbette zorlukları bilirsiniz arkadaslar nobette can sıkıntısından hemşirelerle flort ediyorlar gibi bir kelime etmişler bu cok büyük bir saygısızlık siz bu işn içinde olarak nobetlerde karnını bile doyuramayan drlara muhakkak rastlamısssınızdır.ben esimin asistanlıgından beri evliyim 36 saat nobetler saatler süren ameliyatlar benim demek istediklerim bunlardı

tabi ki ben de karşı çıktım o söylemlere zaten can sıkıntısından aldatma fln çok kötü eleştiriler bunlar. genelleme yapmak bu konuda çok yanlış oluyor. benim kastettiğim de zaten bayanların doktorları aldatma potansiyeli varmış gibi görmek istemeleri o yüzden genelleme yapıyorlar ben de buna tepki vermiştim zaten. sadece işini yaparken bile farklı yönlere çekilebiliyor istenirse. bu ülkede isteyerek mesleğini yapmak bile zor.

Angel şekerim yazdıklarını okudum..
Allah seni davul etmesin kaydirigubbakcemile3
ılk defa bir konuyu böyle roman gibi okudum..

Giriş, gelişme ve sonuç...
Bulaşmayarak en doğru kararı vermiişsin canım..
Hakkında hayırlısı olsun.. Önünde çok daha güzel fırsatlar var..
Sevgiler çiçemm
:1hug:

Angel bence o doktordan hoşlandısan kimseyi takma,ne evliliği ne çocuklarını nede çevrende duyabileceğin kötü lafları ve yaş farkını, çünkü oda senden hoşlandısa ki hoşlanmışa benziyor,bence bi kere dene derim..Eğer yerinde olsadım ne yaş farkını,ne evli olmasını umursamaz dım :~) (kaldıki ayrılma arefesindeymiş )ve onu daha yakından tanımaya çalışırdım, arkadaşların yazdığı şu şeyede inanmıyorum,doktor olduğu veya doktor üniforması olduğu için etkilenmiş olamazssın hoşlanmışssın işte bu açık,doktor olmasıla alakası yokki.Gerçekten hoşlanıp sevebilicek birini bulmak çok zor eğer birbirinizden etkilenmişseniz bunu hiç birşey bozmamalı ! ne yaş farkı ne evli olması(ayrılıyormuş zaten) bir fırsat ver doktorcuka :)

bu yorumu yapan arkadaş evli mi bilemiyorum ama o doktorun karısının yerine kendisini koyarak tekrar yorum yapmasını tavsiye ederim!!!

şuan evli olabilir yüzük takması şart değil....evli değilse bile bu yaşa kadar evlenmiş boşanmış olma ihtimalide var bide çocuklarıda vardır bence...........ben olsam hiç bulaşmam...

butun sayfalara baktım
ama kızın üstüne o kadar gidilmiş ki
kız üyeliğini iptal ettirmiş...

sonuçta evliyim dedikten sonra zaten bı daha aramamiş dr u...

nedir bu kaadar üstüne gitmek her fırsatta herkesin ya............

cnaım bence umut verici hiçbir davranışı olmamış.. yani soğuk davransalar ilgisizliklerinden yakınırız, yakın davransalar hemen mana buluruz.. hasta doktor ilişkisinden öte birşey yok gibi geldi bana..

ben de bu mesleğe aşığım hele birde kişiliği sağlamsa leyla olurum :87:
annem de benim yaşlarımdayken (19) bi doktora aşık olmuş.randevu alıp gelenler sırada beklerken annem doktor torpiliyle bakınmış çıkmış bile :) doktor bey kapıyı açıp annemi çağırınca dışarıda bekleyen herkes dumur olmuşş :) ismi atilla 25yıl önce annem birde şiir yazmış adına :)
sizinle de paylaşıyım hatırladgım kadarıyla:97:
Aşık oldum senin bakışlarına sözlerine
Tanımak isterdim sevdigim seni herseyinle
İsmini her gece dilimde hece hece
Lambanın kör ışığında düşündüm seni bütün bir ömrümce
Layık görebiliyormusun sevdigim sende beni kendine
Ağlıyorum her gün her gece seni düşününce

işte aşşşşkkkk..güzel duygular....:69:
Şimdi bende bir tıpçıya aşığım annemin izinden gidiyorum:90:
Ama ben ismine şiirler yazmadım daha:38:

ah doktorlar :) birincisi yorumları okuduğumda gördüm de nedense boşanmış erkeklerle yaşanacak ilişkilere hep problemli olur diyorlar, valla bizim lisede herkesin ailesi ya ayrıydı ya da ikinci eşlerinden biriyleydi, ama herkes gayet mutluydu. boşanmış erkekler kötü değildir, bence artıları daha fazladır diyebilirim. tabii böyle konuştuğuma bakmayın ben daha 18 yaşındayım pek bir şey bildiğim de yok, sağdan soldan duyduğum, dinlediğim, arkadaşlarımın ailelerinden bildiklerim. ayrıca 26 ve 46, 20 yaş bence çok değil, bir sürü kişi biliyorum 30 yaş bile var ama çok mutlular. doktor olayına gelince de doktorlar bizleri germemek için hep sıcak, yakın davranırlar, esprili olmaya çalışırlar, çünkü bizi rahatlatmaları lazım.. ben sürekli doktora gittiğim için nedense doktorlara karşı bir sempati oluştu bende. kulak burun boğaz doktorum çok sevdiğim italyan bir şarkıcıya benziyor diye hayatımda yapmadığım şeyi yaptım, hasta numarası yapıp doktora gittim, ama herhalde kendimi o kadar inandırmışım ki hasta olduğuma doktordan çıkınca fark ettim gerçekten hastaymışım, halbuki başta her şey numarayla başlamıştı, bir hafta kadar annemlere numara yaptım ama sonra farkında değilmişim ateşim falan çıkmış :D hatta o kadar kafayı yemiştim ki adamın doğum gününü araştırıp mail attım doğum gününde, tabii beni nereden hatırlayacak, cevap bile atmadı doğal olarak :) evliydi ve 47 yaşındaydı. sadece merakımdan araştırmıştım. sonra annemin doktoru, ama onun çok büyük değildi yaşı, 37-38 falandı. çok komik bir adamdı, annemi tedavi ederken bana dönüp benimle şakalaşıyordu. çok tatlıydı ama bir daha gitmedik gerek olmadı. ama şimdiki başka :D çok seviyorum doktorumu, bayılıyorum ona, çok harika bir insan. ama şartlar ve zaman, mekan vs.. böyle insanlara hayran olmayı seviyorum. kendim de hukuk okuyorum, bence en zor iki bölüm hukuk ve tıp. ondan dolayı hukuk ve tıp bitirenler bende ayrı bir hayranlık uyandırıyor. başka bölümleri küçümsemiyorum kesinlikle, ama ben hukuk okumasaydım tıp okurdum diyorum, çünkü iki bölümün de sınavlarına girmiştim. bilmiyorum ki, belki de bir önceki hayatımda doktor olmuş olabilirim:P kulak burun boğaz doktorum bana diğer ismimle hitap edince hiç üstüme alınmıyordum, ama beni memnun etmek için üstüne basa basa "lara, oldu mu şimdi?" deyince çok mutlu oluyordum. doktorlarımı çok seviyorum ya hepsi bir tane :) kulak burun boğaz da, tiroid de. ikisinin de yeri ayrı ama tiroid yani endokrinologumu daha çok seviyorum sanki :D diyebileceğim tek şey allah sahiplerine bağışlasın. adam nabzımı ölçecek kolumu tutuyor, saçlarımı çekiyor gelmesin diye önüne, boğazıma dokunuyor tiroid bezimi kontrol ederken valla ayrı bir mutlu oluyorum :D doktorlar hep böyle kısacası, çok sıcak, esprili, tatlı ötesi insanlar, ya da benimkiler böyle. 2-3 kadın doktorum oldu hiçbirini sevmedim. çok bilmişler. erkekler daha tatlı oluyor. neyse ya çok konuştum :) ilk sayfayı okumuştum bir tek diğer sayfaları da okuyayım :54:

Back