E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Niye kopuyon güzelim...benneyaptımki ugramismi ugramamismi? Konu sahibi arkadasim sen doktoru tacizmi ettin yoksam
Eyvallah...gereken uyarilari yaptik bizden söylemesi tabiki...fakat gerisini arkadasimiz kendi bilir bencede...
Yaw biri bir söylesin doktoru kim taciz etti yaw.:mymeka:..bak cidden piskopati oynatacaksiniz bana he...-tatlicadiarzu-
ya canım istemek var istemek varrr
ayol benimde saçlarım kırlaşıyo ama daha 21 yaşındayımbence iyi bir araştırmayla kimseye sormadan öğrenebilirisn yaşını filan
gülsümcüm ,tale in dediğine göre arkadaşımız ,cep telefonunu istemekle bir taciz eylemi gerçekleştirmiş canım..
Gülsüm Sultan konu sahibi arkadaş doktoru taciz etmemiş.Konu sahibi arkadaşın doktorunu başkaları da taciz etmemiş.
Konuya cevap yazanlardan tale isimli arkadaş, kendi eşine yapılan tacizlerden bahsetmiş (konuyla alakasız olaraktan)
Umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık gibi geldi bana ben anlatınca...:uhm:
nuri alçoylan bir akrabalığımız cidden yok:)taciz kim ben kim?:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Ahhh aşk helede böyle platonik olunca bir başkadır...
Aşk dediğin zaten kavuşuncaya kadardır...
asık oldum numaranızı verın aksam bulusalım dıye numara ıstemedım hastane dısında tahlıller vardı yapılacak onu dısarıda yaptırırken danısmak anlamında ıstedım...yanlıs anladıgını sanmıyorum.
Tale isimli arkadaşım senin eşinde hastasının arkasından çıkıp odadan bakıyor ise elinde kartla ozaman problem var:)
ya ben bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum.yani tahlil yaptıracağım o yüzden istedim diyorsun da,alt tarafı tahlil..idrar,kan testi,şeker testi vs diyeceksin.başka şey bilmene gerek yokki..yani doktorun cep telini almana gerek bir durum yok
birde kartla arkamdan baktı demişsin.sen istediğinde kartı bulamadı ve veremedi,sen çıktığında buldu ve gitmemiştir daha buradadır diye vermek istemiş olabilir.bunun altında da birşeyler araman manasız.
beni hatırladı diyorsun,eee bende gidiyorum beni de hatırlıyorlar,hemde devlet hastanesinde,o kadar insan arasından artık nasıl hatırlıyorlarsa..eşimde gider onu da hatırlıyor doktor ve yardımcısı..yani bu da heveslenmeni sağlayacak bir durum yokki
Tale isimli arkadaşım senin eşinde hastasının arkasından çıkıp odadan bakıyor ise elinde kartla ozaman problem var:)
canım çok mantıklı hareket et.
dedigin gibi aşk olunca konu mantıgı bazen kenara atabiliyoruz sonradan hem kendini hem aileni üzecek birşey yapma ..
adam numarasını verdi konustunuz diyelim sordun ewlimisin diye oda hayır dedi nerden bileceksin yalan söylemedigini ?belki senle oynayacak seni yıpratacak..
şu anda doktor sende hastasısın bence senle ilgilenmesi çok normal boşuna yemin etmiyorlar
ki sen bence pek üzerinde durma eger o istiyorsa arar ,bulur senin numaranı ister
hain doktor............
evet ıstese kayıtlardan bulup sımdıye kadar arardı..kartımı ıstemıstınız sız cıktıktan sonra buldum veremedım bahanesıylede arayabılır..yada evlıdır. gıdıp kayıttakı kızlardan nasıl ısteyecek utanmadan..yada hiççç anlamamıştır.kızı gibi görmüştürbenım bı 10 yıl yaslanmam lazım acilen
aklmada gelmiyor değil evli ise. ve ben bunu bilmeyerek hareket ediyorum .bir şekilde bana numarasını verdi diyelim veya ben aklına girmiş olacağım.kendinden 20 yaştan bile belki daha küçük biri var aklı kayar gönlü kayar evinde huzursuzluğa neden olurum bunuda düşünüyorum ..ben görüşmem desemde aklı kaldıktan evine huzursuzluk verdikten sonra ben o günahın altından kalkamam.ama belki değil boşanmış veya bu ihtimal aklımı kurcalıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?