- Konu Sahibi EU3
-
ben acıkcası daha bosanmamıs bıle belkıde yalan soyluyor.evlılıgı belkı kotu gıdıyor.genc kızı da buldum hani kacırmayayım benı kımler neler begenıyor dusuncesıne gırmıs de olabılır.tutup ben avukatınıda arayacak degılım .o hemen sahiplenici konuşması hoşuma gitmedi.babamın annemin yüreğine iner bu yaştaki adamla evlenmeye kalksam millet ne düşünür boşattı evlendi bile der.konuşmak istemiyorum artık.benim ailem üzülmeyi haketmiyor.
ben acıkcası daha bosanmamıs bıle belkıde yalan soyluyor.evlılıgı belkı kotu gıdıyor.genc kızı da buldum hani kacırmayayım benı kımler neler begenıyor dusuncesıne gırmıs de olabılır.tutup ben avukatınıda arayacak degılım .o hemen sahiplenici konuşması hoşuma gitmedi.babamın annemin yüreğine iner bu yaştaki adamla evlenmeye kalksam millet ne düşünür boşattı evlendi bile der.konuşmak istemiyorum artık.benim ailem üzülmeyi haketmiyor.
canım en doğrusunu yapmışsın biraz bekle arama belki boşandıktan sonra o seni arar ama mutlaka görüşürsen boşanma ilamını görmek iste.ama boşanma aşamasındada görüşme en azından vicdanın rahat olur kalanların muhasebesini sonrada yaparsın canım belki adam boşanıcak siz görüşüceksiniz ve anlaşamıycaksınız soğuycaksın belki beklerken herşey kısmet canım.eğer yazdıklarında samimiysen görüşmediğin için seni tebrik ederim.fakat merak ettiğm bişey var şimdi nasıl gidiceksin ona muayeneye.
Hayir vallaha ben dedigne gelmedim...benneyaptımki
Arkadasim her bekar kizi esini kapacak potansiyel bir tehlike olarak görüyorsan sorun kizlarda degil sendedir..
işte bende oturdum onu düşünüyorum.gitmem artık başka hastane mi yok.kendimi anlaşamayacağım düşüncesine inandırmaya çalışıyorum.boşandı diyelim ben asla ona yıllarını veren bir eşin yerini dolduramam ki.benim doktoram var ilgilenmem gereken ona zaman ayıramam ki .doktoram var dedim asistan olarak kalsan olmazmı?illa doktora da yapacağım diyorsun yani dedi.ben anında lafı yapıştırdım benim idaellerim var bunun için uğraşıyorum yaşım çok genç dedim .sustu tabiki.
bazı şeyleri anlamak için onu yakınen yaşamak gerek.. sorun bende değil de eşimde olabilir tıpki o doktor gibi hiç vakit kaybetmeden arardı benim eşimde. fakat kız avına da çıkmaz gerek kalmaz.. anlamanızı rica ediyorum :çok üzgünüm:
bazı şeyleri anlamak için onu yakınen yaşamak gerek.. sorun bende değil de eşimde olabilir tıpki o doktor gibi hiç vakit kaybetmeden arardı benim eşimde. fakat kız avına da çıkmaz gerek kalmaz.. anlamanızı rica ediyorum :çok üzgünüm:
öyle bir konuşuyorsunuz ki eşiniz bu zihniyetde ise öncelikle size üzülürüm böyle bir insana emek verdiğiniz için.ava çıkan biri yok avlayan biride yok.ayıp ediyorsunuz.artık kendinize gelin anlıyorum eşiniz bu tavırda biri problemleriniz var ama lütfen benim konumda bana imalı sözler yazmayın
Canım bence adam yalan söylüyo.Neden mi gerçekten başından kötü bi evlilik geçtiyse nasıl bu kadar çabuk tanımadığı bi kızla hemen evlenmeye cesaret edebiliyo.Ayrıca avukat olayınada inanma bence bi arkadaşını bu iş için ayarlayabilir.Gerçekten boşanıyorlarsa da kimbilir ne huyları vardıki kadın doktorda olsa katlanmamış artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?