• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ısmını bılıyorsan netten arastır bakalım ne cıkacak

arastırmam mı hiç.....malesef eskı calsııtıgı devlet hastanesınden baska bır sey cıkmıyor bırı benım yerıme yahu.ne olur arayıp ıstesın numarasını böööööööööööö artık cesaretım ıyıce kırıldı:(

Senin duygularını çok iyi anlıyorum ama kısa bir sürede gerçekleşen bir zamanda ne kadar da çok duygulara kaptırmışsın kendini ya da boşlukta olduğun bir anda kalbine sızdırıvermişsin onu.Şimdi hayallerini süsleyen içini dolduran ulaşılmaz bir kahraman yaratıyorsun kendine.Biz sana ne söylesekte sen ona hep ulaşmak isteyeceksin.Lütfen adımlarını atarken acelecilik yapma,bekle,zamanı kolla.Şunu da bil ki dr. lar hastalarına karşı genelde ilgili ve yakın olurlar hele de özel sürekli gittiğiniz dr.sa. Önce onu tanımaya nasıl biri olduğunu anlamaya çalışmalısın bu da zamanla olur.Kendini kaptırmadan ve üzmeden canım.değmez çünkü. Ahhh biz kadınlar tatlı dile, güleryüze,ilgiye,bir bakışa nasıl da aldanırız.Ama ne yapalım ki biz kadınızzzzzzzzz.................................................................:teselli:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buldummmmmmmmmmmmmmmm
numarasını buldum

arkadasım..11855 i ara bakalım dedi..aradım ismini verdim ilini verdim veeeeeeeeeeeeee verdiler......................numarasını

Gözün aydın...:1ninca:

uzun bir çığlık bağırıss 11855deki bayana emınmısınızzz dedım ...ınsallah numara doktora aıttır cunku ısmı var zaten sanırım onun numarası ılıde tutuyor...cagrı merkezındekı bayan tam 3 kez sordum..sımdı bundan sonra ne yapacagım:(

ara nan o zaman -tatlicadiarzu-

ayy halımı gormenız lazım........butun kızları aradımmm buldum dıye..ama benım doktor olup olmadııgından emın olmam lazım..ay ne yazsam ne söylesem..en azından calısma saatlerının ıcerısınde mesaj yazmalıyım hala evlı olup olmadıgını bılmyıorum facebook tan kızdan haber bekleyeyım yada evlı degıl bosanmıs vs derse hemen yazarım yoksa sıler atarım numarayı..baktım evlı baska doktora gıderım bende sonuc olarak eger ılk numara ıstedıgımde anlamıssa. tekrar gıttıgımde yanlıs anlamasın......ay delırdım sanırım

ateş bacayı sarmış ama isli bir bacayı sarmış
bence aşı yaşına hiç uygun değil

bence önce mrb ... bey de msj la yani bakalım cvp gelecekmi sonra oda mrb kimsiniz dediginde açıkça sor siz filanca.... hastanedemi çalışıyosunuz de önce bunu ögren sonra kendini hiç tanıtma gizli bi hayranı oldugunu söyle:utangac: ve sonra evli olup olmadıgını ögrenirsin zatendelikafadulden

bence bu işleri becere bilen bi arkadaşına aratır numarayı evlimi diye ögrensin bende baya merak ettim

bence önce mrb ... bey de msj la yani bakalım cvp gelecekmi sonra oda mrb kimsiniz dediginde açıkça sor siz filanca.... hastanedemi çalışıyosunuz de önce bunu ögren sonra kendini hiç tanıtma gizli bi hayranı oldugunu söyle:utangac: ve sonra evli olup olmadıgını ögrenirsin zatendelikafadulden

mantıklı kuzum ama hanı gızlı hayranınızım demek ıcın bıraz yaşlıca değilmi?yanındakı kız hala cevab vermedi..onun cevab vermesiini bekliyorum face bookla yatıp kalkıyorum .evli ise ve ben acele davranıp mesja atarsam dıyorum durum vahim olur.ama baktım evli değil.kım tutar benı numarayı da buldum:Ç)delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:içelim::içelim::içelim::dance:

evli olmadığından emin ol bence acele edip mesaj atma birde evliyse hem üzülürsün hem gidecek yüzün olmaz gibi tekrar gideceğim demişsin.zaten gerçekten isteseydi o an bir şekilde numarasını ya verir yada size ulaşırdı zor şeyler değil bunlar .arayan mevlasınıda belasınıda ters tepkı alacakmıssın gibime geliyor gel vagecbu sevdadan gençlerın bekarların suyumu cıktı?

Bende merak ettim noldu acaba benim bildiğim doktorlar numaralarını istediği kişilere weriyorlar kartlarında yazıyo isteseydi çıkartır kartını werirdi bide bazı doktorlar canım cicim derler normal yani
bi şekilde ewli olup olmadığını ögren canım sewgillerrra.s.

Ay çok heycanlı bi hikaye.
Özgüvenine hayran kaldım, bence seni en çok etkilen de adamın direk atlamaması olmuş.
Ben de gelişmeleri merakla bekliycem.

Back