• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende merak ettim noldu acaba benim bildiğim doktorlar numaralarını istediği kişilere weriyorlar kartlarında yazıyo isteseydi çıkartır kartını werirdi bide bazı doktorlar canım cicim derler normal yani
bi şekilde ewli olup olmadığını ögren canım sewgillerrra.s.

'bide bazı doktorlar canım cicim derler' delikafadulden delikafadulden delikafadulden
öyleyse her canım cicim diyene sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Daha aramadın mı doktoru merak ediyoruz gamyoncuiremsu

Ben de tesadüfen gördüm konuyu az önce,baştan beri kısım kısım okudum.Sonuca ulaşırım diye zannediyordum ama bir haber yokmuş:)))))

'bide bazı doktorlar canım cicim derler' delikafadulden delikafadulden delikafadulden
öyleyse her canım cicim diyene sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Doğru evet.Herkese aynı şekilde davranıyor olabilir.Yani adamın tarzı o olabilir.Sıcakkanlı olan aksi olan doktorlarda var.Ne yaşadığını tam bilmiyoruz arkadaşın ama kadınlar bazı şeyleri hisseder diyeceğim.bakalım sonucu merak ediyoruz burda Angel:teselli:

kızlar yanında çalışan bayandan bahsetmiştim.facebook ta ona mesaj atmıştım hatta haber bekliyordum ondan ses çıkmadı.ne yapalım ne edelim derken arkadaş aldı telefonu yazdı mesaj.dayanamadı tabiki benim söylemlerime ne olacaksa olsun dedim .o heyecanımı asla anlatamam bayıldım bayılacağım.ses gelmedi dedim ya yanlış kişiye mesaj attık ya ilgilenmedi sildi attı mesajı.yüzüm düşmüş eve gidiyordum telefon çalmaya başladı.baktım o numara elim ayağım titriyor dolmuşta .

neyse açtım telefonu .mesajınızı aldım buğun ama isminizi öğrenebilirmiyim dedi.söyledim tamam dedi o gün numaraya isteyen bayan dedi güldü nasıl sinir oldum.siz de vermediniz zaten dedim .bende numaranızı buldum bir şekilde dedim.memnun oldum iyikide bulmuşsun ,yüzyüze görüşme imkanımız var mı en azından daha net konuşuruz dedi.nerdeyseniz gelip alabilriim dedi ama sonuçta tanımıyorum ,eve gitmem gerekiyor başka bir gün olsa dedim.öle kapadık telefonu eve gittim 3 kez filan aramış duymamışım.neyse aradım ben ararım sizi dedi kapadı.ben önceilkle haddim olmayarak sormak istiyorum dedim evlimisiniz bunu bile bilmiyorum elinizde yüzük göremedim dedim

evliyim evet demesiyle gözümden yaşlar akmaya başladı ama o an içim cız etti.ben direk lafı yapıştırdım hadi ben sizin medeni durumunuzu bilmeyerek aramış olabilirim ama sizin beni aramanız bile hata neyse teşekkürler dedim kkapadım hemen .aradı baya açmadım mesaj attım lütfen aramanızı istemiyorum yazdım.lafımı bitirmemi bekleseydin iyi olurdu evliyim evet ama 2 çocugum var annesinde kalıyor boşanmak üzereyim istersen güven açısından avukatım lada görüştürebilirim dedi ama içim soğudu.bir kere ne de olsa hala evli.

işte dediğime geldiniz mi kıslarrr...
adamın aklına girdin artık tam boşar karısını iki çocuğuda varmış...

bu arada yaşı 45 bir kızı bir oğlu var.eşi anaokulu öğretmeniymiş.bir yıl önce evleri ayırmışlar.nisan ayının sonunda duruşmaları varmış avukat 99,5 ıhtımal bosanırsın demiş.kendisi bu saatden sonra flört olaylarına sıcak bakamazmış .anlaşırsak evlenmeye sıcak bakıyormuş.ailemin bu konuda tutumu ne olurmuş bunları sordu bende siz daha boşanmamışsınız bana evlilikten bahsediyorsunuz lütfen ben sizi aramak istediğimde ararım ilk önce boşanın dedim .söz verdi gerçektende aramadı sonra.

sözlerinize dikkat edin burda kimse kimseyi boşatma çabasında değil .ayrıca sizin kocanızda değil.bu şekilde ithamda bulunma hakkınıda size kimse vermiyor.ben demiştim şeklinde bir yaklaşımda bulunup,destek mi sağlamaya çalışıyorsunuz kendinize anlamadım.hayat benim hayatım..yaptığınız çok ayıp

sözlerinize dikkat edin burda kimse kimseyi boşatma çabasında değil .ayrıca sizin kocanızda değil.bu şekilde ithamda bulunma hakkınıda size kimse vermiyor.ben demiştim şeklinde bir yaklaşımda bulunup,destek mi sağlamaya çalışıyorsunuz kendinize anlamadım.hayat benim hayatım..yaptığınız çok ayıp

doktor beni kandırdı diye başlık açarsan şaşmam..
eyvallah kaydirigubbakcemile4

bencede çok ayıp.size söyliycek bişey bulamıyorum bence özür dileyin arkadaştan.......

Yaw angelcim güzel arkadasim belliydi bebenneyaptımki....yani bu yasta bu konumda olan bir adam bos degildir tabiki...

Salla gitsin güzelim...kismet degilmis dersin olur biter...ayrica konusma tarzida cok komik teldi bana...yeni tanisiyorsunuz adam hemen evlenmekten bahsediyor...neyse....herseyde bir hayir vardir elbet.:kahve:

Sen kendine yasina huyuna suyuna uygun birini bul...avatardaki kiz sensin degilmi?
Gencsin güzelsin ve bence 50 sine merdiven dayamis kart amcalardan ziyade cok daha iyilerine layiksin....:delphin:

Ayrica evli oldugnu ögrendikten sonraki tutumunuda tebrik ettima.s

ah be evli miymis..
o bosanma laflarina da kanma derim be canim.. seni kandiriyor bile olabilir.. erkekler bu durumda cok yalan soylerler..
45 yas da fena degilmis bu arada

bu arada yaşı 45 bir kızı bir oğlu var.eşi anaokulu öğretmeniymiş.bir yıl önce evleri ayırmışlar.nisan ayının sonunda duruşmaları varmış avukat 99,5 ıhtımal bosanırsın demiş.kendisi bu saatden sonra flört olaylarına sıcak bakamazmış .anlaşırsak evlenmeye sıcak bakıyormuş.ailemin bu konuda tutumu ne olurmuş bunları sordu bende siz daha boşanmamışsınız bana evlilikten bahsediyorsunuz lütfen ben sizi aramak istediğimde ararım ilk önce boşanın dedim .söz verdi gerçektende aramadı sonra.

evlerini ayırmış da olsalar hala evliyken, onu da geçtim çocukları varken sizi araması hoş değil, iyiki kabul etmediniz a.s.

Hayir vallaha ben dedigne gelmedim...benneyaptımki

Arkadasim her bekar kizi esini kapacak potansiyel bir tehlike olarak görüyorsan sorun kizlarda degil sendedir..:delphin:

canım en doğrusunu yapmışsın biraz bekle arama belki boşandıktan sonra o seni arar ama mutlaka görüşürsen boşanma ilamını görmek iste.ama boşanma aşamasındada görüşme en azından vicdanın rahat olur kalanların muhasebesini sonrada yaparsın canım belki adam boşanıcak siz görüşüceksiniz ve anlaşamıycaksınız soğuycaksın belki beklerken herşey kısmet canım.eğer yazdıklarında samimiysen görüşmediğin için seni tebrik ederim.fakat merak ettiğm bişey var şimdi nasıl gidiceksin ona muayeneye.:utangac:

Yaw angelcim güzel arkadasim belliydi bebenneyaptımki....yani bu yasta bu konumda olan bir adam bos degildir tabiki...

Salla gitsin güzelim...kismet degilmis dersin olur biter...ayrica konusma tarzida cok komik teldi bana...yeni tanisiyorsunuz adam hemen evlenmekten bahsediyor...neyse....herseyde bir hayir vardir elbet.:kahve:

Sen kendine yasina huyuna suyuna uygun birini bul...avatardaki kiz sensin degilmi?
Gencsin güzelsin ve bence 50 sine merdiven dayamis kart amcalardan ziyade cok daha iyilerine layiksin....:delphin:

Ayrica evli oldugnu ögrendikten sonraki tutumunuda tebrik ettima.s

ben acıkcası daha bosanmamıs bıle belkıde yalan soyluyor.evlılıgı belkı kotu gıdıyor.genc kızı da buldum hani kacırmayayım benı kımler neler begenıyor dusuncesıne gırmıs de olabılır.tutup ben avukatınıda arayacak degılım .o hemen sahiplenici konuşması hoşuma gitmedi.babamın annemin yüreğine iner bu yaştaki adamla evlenmeye kalksam millet ne düşünür boşattı evlendi bile der.konuşmak istemiyorum artık.benim ailem üzülmeyi haketmiyor.

Back