• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın inanma. sakın.
evli adamlar bu şekilde kandırıyorlar kızları. genelde hep boşanma arifesindedirler... arasın, açma numarasını. yanlışlıkla açarsan,beni bir daha rahatsız etmeyin de kapa.1 ay sonrada artık muayeneye gitme...
tale arkadaşım,,insanlar birileriyle tanışırlar. müneccim değillerki evli mi değilmi bilsinler. helede yüzük yoksa....önemli olan öğrendiği an bırakmak.
gülsüm sultan, doğru yazmış. olay erkekta biter. erkek o imzayı atan,erkek o sözü veren. ben bu durumda en büyük kabahati erkekte bulurum. diğer kadında değil. 2 ci kadınmı sizle evlendi ve söz verdi. yoooooooo
bunu yapan erkek, adam değilmiş işte. adam gibi adam olsaydı ,başka kadına bakmazdı. suçu erkekte arayın. ahlak,namus,irade kavramlarından yoksun olan o erkeğe bakın önce. elbette bile bile evli olduğunu ,erkekle beraber olan kadınlarda suçlu. ama o eş kadar değil. çünkü ,o söz var ya o söz ve de imza. yani bir çeşit antlaşma..ve bunlara sadık kalmamak...,işte bu erkeği ,diğerinden daha suçlu yapan şey...

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok: vay anasını ne gelişmeler olmuşda haberimiz yok.
Angel ara diyenlerden biri de bendim şekerim, kaybedeceğin birşey yok nede olsa demiştim. Tohtor beyin hal ve hareketleri fazlasıyla ofsayt.Hatta tiksinç. Klasik bir yalan hatta daha da ötesi saçmalıkların en büyüğü evlenelim filan. Bir dur bakalım asalak, daha boşanmamışsın ve karşındakini tanımıyorsun bile. Azcık kıt akıllı herhalde bu tohtor.

Angel, adam evliymiş zaten sende diyorsun olmaz şekerim bu iş. Akıllı bir kızsın sen öyle bir heyecandı geçti gitti işte. Oldu da bitti maşallahhihoyyyt

adama bak hemen atlamış evlilik falan biliyo tabi bayanların zayıf yönünü tecrübeli nede olsa nolacak biz kadınlar evlilik ciddiyet dürüstlük diyince ayılır bayılırız ya,karısından boşanacagıda tamamen yalan klasik evli erkek yalanı hem boşansa bile kaç yıllık karısına hayrı olmayanın sana ne faydası olacakki, ay bu erkekler ne kadar iğrenç ya ugrunda ömrünü çürütürsün sırf onu mutlu bir koca ve baba yapmak için biraz yıpranınca hemen yenisini aramaya koyulurlar bu ne vefasızlık ya :kızgın: angel sen zaten akıllı bi kıza benziyosun bu tavsiyelere ihtiyacın oldugunu düşünmüyorum ama bidaha görüşme bence yakışmazsınız bile yanyana durunca,kimbilir ailen nasıl üzülür bidaha asla görüşme ve muayeneyede ona gitme utanmaz adam :kızgın: 1 numaralı oyuncu ya yok avukata sor falan sanki çok zor bunu ayarlamak

:1shok: vay anasını ne gelişmeler olmuşda haberimiz yok.
Angel ara diyenlerden biri de bendim şekerim, kaybedeceğin birşey yok nede olsa demiştim. Tohtor beyin hal ve hareketleri fazlasıyla ofsayt.Hatta tiksinç. Klasik bir yalan hatta daha da ötesi saçmalıkların en büyüğü evlenelim filan. Bir dur bakalım asalak, daha boşanmamışsın ve karşındakini tanımıyorsun bile. Azcık kıt akıllı herhalde bu tohtor.

Angel, adam evliymiş zaten sende diyorsun olmaz şekerim bu iş. Akıllı bir kızsın sen öyle bir heyecandı geçti gitti işte. Oldu da bitti maşallahhihoyyyt

Nazarda degmis insallahhihoyyyt

Harbidende Bu Doktoru hic mi hic gözüm tutmadi:1closedeyes:

Böyle bir benzer olay benim de başıma geldi ama nasıl?versiyon biraz farklı,

Bekarım o zamanlar,Alerjik bir durum sebebiyle işten vizitemi alıp doktora gittim.
Muayene falan filan ilaç yazdı.Bir ara nerde çalışıyorsun, bekarmısın diye sordu.
Hafif bir elektrik sezdim doktordan..İlaçları kullan birşey olursa ararsın dedi.
Onunda parmağında alyans yoktu ama hemen toriği işlettim.
İlaçları kullan tekrar gel diyebilirdi bana,kartını vermesine gerek yoktu.Ne zaman istersen ara falan da demişti.Basit bir alerjik durum için fazla ilgili geldi bana..
Kartı aldım ama aramak falan ne demek başımı ağrıtamam dedim kendi kendime..
Hoşnutsuz bir durum çıkacağını düşündüğümden.Bu durumdan kendimi ustalıkla da sıyırdığımı düşünüyorum.

O zaman arasaydım belki de benzer bir durumu bende yaşayabilirdim.

vay doktor vay bıde cevap verme nen doktora
acemi ya bıde beceremıyo klasık yalanlar soyluyo:mymeka:

Yukarıda bir arkadaşımız angela sert bir tepki vermiş.Doğru bulmadım arkadaşım yaptığını.Konuyu takip ediyorsun.Kızcağız sadece araştırmış,şansını denemiş.gördüğümüz gibi adam evli çıkınca da zaten tepkisini koymuş.Araştırmadan nerden bilebilirdi ki?sonuçta öğrenmiş ona göre yol çizecek kendine.Hiç birşey tek taraflı değildir.Demekki erkeklerde de suç var burda.ıstese aramayabilirdi doktorda.Kimse kimsenin yuvasını dağıtmamış burda.

çok eğlenceli bir konu oku oku bitiremedim.. eğer gerçekten boşanırsa denemeye değmezmi diye düşünmedende edemedim açıkçası..

bekar kızlar potansiyel tehlike görülüyor yazmış bazı arkadaşlar bekarı evlisi olmaz bunun evli kadın evli erkeği baştan çıkarmıyormu "ayartmıyormu " bunun kişilikle alakası var ayrıca kimsa ben asla demesin hayat bu ne olacağı bilinmez dışardan konuşmak kolay artısı ve eksisiyle yaşayan bilir en doğrusunu ve kararını verir...

Canım doktorlar genelde yüzük takmazlar sana söyleyeyim ayrıca çapkınlardır senden yaşçada çok büyük ya boşver gitsin derim...

Boşver tatlım, insanlar birşeyler paylaşıyorlar, aşkı paylaşıyorlar, aynı yatağı, aynı yemeği paylaşıyorlar...
Sonra bir çuval dolusu anıların oluyor, birikiyor...
Ve gün geliyor yollar ayrılabiliyor...
Bu kadar insan bu ANILARININ SAHİPLERİni zaman sayesinde unutmaya yüz tutuyor..
İlk başlarda acıtsa da, sonrasında bitiyor ve geçiyor..
Daha en başından acını çekeceksen çek, sonra da muhattap bile olma.
Aslında evli olmasına sevindim, senin gibi tatlı bir kızın yanına babası yaşında biri yakışmazdı.a.s.

angel canım sen hayatın için en iyisini yaparsın eminim ama mantığınla düşün derim ki öyle yapıyosun karşına daha iyi insanlar çıkıcaktır unutma hayırlı bir insan çıksın inşallah allaha yardımcın olsun canım sewgilera.s.

Birinci düşünmen gereken şey bu bir statü aşkımı ? Doktor beyin beyaz üniforması olmadan ona bakıcak mısın boyunlarında ki steteskopu başka normal biriside taksa ilgi çeker sıfattan dolayı yaptığı işten dolayı.. diyelim ki simit sattığını düşün .Bütün karizması belkicerrah olduğundan kaynaklanıyordur..Cerrahlar gerçekten uzun boylu yakışıklı olurlar hatta doktorların en karizması en yakışıklılar cerrahlar diyebilirim sana.Bol okisjenli tertemiz steril ortamlarda çalıştıklarından ciltleri de güzel olur ..Elleri zaten doğuştan yetenekli olur ..Şimdi sen daha çok aşık olacaksın ama :D

Ben genelde gittiğim doktorlara sempati duyarım evet ama bunu adam akıllı düşünürsek o an sen hastasın sana şefkat veriyo bi yandan iyileştirmeye çalışıyo en güçsüz anında yanında olarak piskolojik tabi bi ee zaten bi de karizma ..Doktorların konuşması düşünme yapısı bile farklı olur..Ama onlarla uzun zaman geçirilebileceğini sanmıyorum güçlü duygularla yoğun aşk yaşamak istersen bikere bunu unut.. Onların herşeyleri hastaları işi yeni çıkan tedavi yöntemleri bilimsel araştırmaları vs.. Ameliyattan çıkıp gelse eve sinirli yorgun düşünceli demek istediğim cerrahla olmaz bu iş...Bikere burada en önemli nokta herşey sana doğal gelebilecek mi doğum ölüm hastalık acı kaza .Cerrahlara doğal gelir :D Onlar şok bile yaşamaz.Başım ağrıyo desen ah canım neden ağrıyo kıyamam sana demez .Diyeceği şey başın ağrıyorsa ilaç iç olacaktır seni temin ederim :D

Bende bi cerraha aşık olmamak için zor tuttum kendimi .Oda aynı senin anlattığın yaşlarda yüzüksüz vs :D ben bide her gittiğim doktora sempati duyuyorum.Bu aşk olamaz ki.Ve emin ol oraya giden hastalar senin gibi güzel kızlar değildir genel olarak.Arkandan çıkıp baktığına göre..Bende cerrah olsam 10 metre kare odamda güzel bi hatun gelse bakarım.Konuşurum sıkıcı geçen zamanımı bikaç dakka olsun öyle ört bas ederim eheheh ama bak piskolojik olarak bunlar Bu dediğim gibi aşk değil.
Git kontrollerini ol muayeneni ol göz banyosu yap eve gel :D Hiç başını ağrıtma önünü göremediğin maceralar için gerçekten vakit ayırma.Üzülürsün yoksa..Gerçekten üzülürsün.

Birinci düşünmen gereken şey bu bir statü aşkımı ? Doktor beyin beyaz üniforması olmadan ona bakıcak mısın boyunlarında ki steteskopu başka normal biriside taksa ilgi çeker sıfattan dolayı yaptığı işten dolayı.. diyelim ki simit sattığını düşün .Bütün karizması belkicerrah olduğundan kaynaklanıyordur..Cerrahlar gerçekten uzun boylu yakışıklı olurlar hatta doktorların en karizması en yakışıklılar cerrahlar diyebilirim sana.Bol okisjenli tertemiz steril ortamlarda çalıştıklarından ciltleri de güzel olur ..Elleri zaten doğuştan yetenekli olur ..Şimdi sen daha çok aşık olacaksın ama :D

Ben genelde gittiğim doktorlara sempati duyarım evet ama bunu adam akıllı düşünürsek o an sen hastasın sana şefkat veriyo bi yandan iyileştirmeye çalışıyo en güçsüz anında yanında olarak piskolojik tabi bi ee zaten bi de karizma ..Doktorların konuşması düşünme yapısı bile farklı olur..Ama onlarla uzun zaman geçirilebileceğini sanmıyorum güçlü duygularla yoğun aşk yaşamak istersen bikere bunu unut.. Onların herşeyleri hastaları işi yeni çıkan tedavi yöntemleri bilimsel araştırmaları vs.. Ameliyattan çıkıp gelse eve sinirli yorgun düşünceli demek istediğim cerrahla olmaz bu iş...Bikere burada en önemli nokta herşey sana doğal gelebilecek mi doğum ölüm hastalık acı kaza .Cerrahlara doğal gelir :D Onlar şok bile yaşamaz.Başım ağrıyo desen ah canım neden ağrıyo kıyamam sana demez .Diyeceği şey başın ağrıyorsa ilaç iç olacaktır seni temin ederim :D

Bende bi cerraha aşık olmamak için zor tuttum kendimi .Oda aynı senin anlattığın yaşlarda yüzüksüz vs :D ben bide her gittiğim doktora sempati duyuyorum.Bu aşk olamaz ki.Ve emin ol oraya giden hastalar senin gibi güzel kızlar değildir genel olarak.Arkandan çıkıp baktığına göre..Bende cerrah olsam 10 metre kare odamda güzel bi hatun gelse bakarım.Konuşurum sıkıcı geçen zamanımı bikaç dakka olsun öyle ört bas ederim eheheh ama bak piskolojik olarak bunlar Bu dediğim gibi aşk değil.
Git kontrollerini ol muayeneni ol göz banyosu yap eve gel :D Hiç başını ağrıtma önünü göremediğin maceralar için gerçekten vakit ayırma.Üzülürsün yoksa..Gerçekten üzülürsün.[/COLOR]

Sevgili Bonita çok güzel yorumlamış , bencede uzak durmalısın ayrıca bence senin ona meyilli olduğunu algılamıştır eger o da sana ilgi duysa idi tel. no. istediğinde fırsatı hiç kaçırmaz sana kartvizitini verir veyahut bana bu numaradan ulaşabilirsiniz derdi ,bundan emin olabilirsin, bidefa onlar hemşirelerden çekinmezler ,ayrıca onun ardından bakması tesadüf olabilir, ve unutmamalısın ki fıtraten o bir erkek ve erkekler kendilerini ıspatlamak "BEN TERCİH EDİLEN ERKEĞİM" ımajı oluşturmak için kendisine ilgi duyan bayanları algıladıklarında o bayana ümit verici davranışlar sergilerler...bence ona güvenmesen daha iyi olur ve asla onu merak edip arştırma derim ben sana eger o bahsettiğin şahıs sana cidden ilgi duyuyosa o seni merak edip seninle iletişim kurabilmenin yolunu bulacaktır zaten bundan emin olabilirsin....

SAYGILAR

güzel bir kariyer yolundasın yaşında genç.. karşına mükemmel fırsatlar çıkabilecekken asla bu tarz bişeye girmemelisin. isterse peşinden koşsun vede seni çok ister gibi görünsün.. kısa zaman önce büyük bi aşk yaşadım oda evlenip boşanmıştı ve 1 oğlu vardı.. tam bi romantikti müzisyendi yani beni çok etkiledi vede bağladı kendine. bütün ortamlarda gösterilen örnek aşıklardık biz.. 1,5 yıl devam etti hatta yüzük taktık. ve ben bigün aslında boşandığı karısıyla aynı evi paylaştığını öğrendim.. sözde çocuk için.. yani 2. evlilik demek mutlaka riyakarlık demek.. çünkü seni rahatsız edecek sayısız şey yaşayacaksın, o ise gizleme yoluna gidecek. bu kadar sahtekarı çıkmasada senin bilmediğin bi dünyası olacak. çok üzüleceksin, sevginde hep bölünmüş bi sevgi olacak... yani aslaaaa derim asla..

Angel bence o doktordan hoşlandısan kimseyi takma,ne evliliği ne çocuklarını nede çevrende duyabileceğin kötü lafları ve yaş farkını, çünkü oda senden hoşlandısa ki hoşlanmışa benziyor,bence bi kere dene derim..Eğer yerinde olsadım ne yaş farkını,ne evli olmasını umursamaz dım :~) (kaldıki ayrılma arefesindeymiş )ve onu daha yakından tanımaya çalışırdım, arkadaşların yazdığı şu şeyede inanmıyorum,doktor olduğu veya doktor üniforması olduğu için etkilenmiş olamazssın hoşlanmışssın işte bu açık,doktor olmasıla alakası yokki.Gerçekten hoşlanıp sevebilicek birini bulmak çok zor eğer birbirinizden etkilenmişseniz bunu hiç birşey bozmamalı ! ne yaş farkı ne evli olması(ayrılıyormuş zaten) bir fırsat ver doktorcuka :)

arkadaşlar ben de sağlık sektöründenim ve açıkçası bütün yazıları okuyamadım ama sana bayan bi doktordan farklı davranmamış bence. yani tabi ki hastasıyla ilgilenicek nası olduğunu sorucak vs.
açıkçası bunu neden hemen yanlış anlamaya meyilli Türk kızları anlamıyorum. sırf doktor oldukları için mi?
yani cerrahlar yüzük takmazlar çünkü ameliyatta rahat hareket edemezler yoksa.
şimdi şöyle düşünelim.. benim sevgilim de ilerde cerrahi bi bölüm istiyor. diyelim biz evlendik ve çok mutluyuz. her ilgilendiği bayan hastası benden hoşlandı diye mi düşünücek? yüzüğü de yok diye hemen hayallere mi kapılıcak? bu kadar en ufak şeylere anlam yüklemeyin yani..
acımasız konuşmuş olabilirim evet ama Türk kızlarındaki bu doktor aşkını anlamıyorum ve açıkçası sinir oluyorum

bütün hikayeni şimdi baştan sona okudum canım ve yorumumu yapıyorum...
olayın başında anlattıkların çok heyecan vericiydi, doktorun tavırları, numarasını vermemesi, arkandan bakması, senin hep onu düşünmen vs. vs. .....taki face 118 den numarayı bulup onla görüşmeye başladıktan sonra onun sana cevap vermeye başlamasına kadar.sana söylediklerini birebir yazdıysan eğer, ilk başlarda düşündüğüm olgun çekici gizemli doktor yerini karısı ve çocuklarını bırakıp kendi derdine düşen bi kroya bıraktı. o ne ya ben flört edemem hemen evlenecez baban ne diyo filan .....öööğğğüü mide bulandırıcı. Büyük ihtimalle onunla görüşmek istemezsin artık. ne evlenmesi daha boşanmadan ya hem de ilk telefonda. izdivaç programımı bu ......

Back