• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum bir doktora

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın aldanma doktorlar mavi boncuk dağıtmaya bayılırlar.benim aynısı başıma geldi biz salağız hemen inanıyoruz.doktor meğer evliymiş benle birde evlilik planları yapmasın mı güya hayatında hiç bu kadar aşık olmamışmış falanmış filanmış neler neler.bize ev döşüyor eşyalar alınıyor en pahalısından hepsi hikaye düzmece sonra evli olduğunu öğrendim ayrılmaya kalktım aynı hikaye yine güya çok mutsuzmuş ayrılmak üzereymiş karısını hiç sevmiyormuş o da hikaye sonra boşandım dedi ev telini aradım kim çıktı tele bilin eeee tabi karısı.asla inanma çok alışılmış bir yalan.

ben acıkcası daha bosanmamıs bıle belkıde yalan soyluyor.evlılıgı belkı kotu gıdıyor.genc kızı da buldum hani kacırmayayım benı kımler neler begenıyor dusuncesıne gırmıs de olabılır.tutup ben avukatınıda arayacak degılım .o hemen sahiplenici konuşması hoşuma gitmedi.babamın annemin yüreğine iner bu yaştaki adamla evlenmeye kalksam millet ne düşünür boşattı evlendi bile der.konuşmak istemiyorum artık.benim ailem üzülmeyi haketmiyor.

a.s.a.s.

ben acıkcası daha bosanmamıs bıle belkıde yalan soyluyor.evlılıgı belkı kotu gıdıyor.genc kızı da buldum hani kacırmayayım benı kımler neler begenıyor dusuncesıne gırmıs de olabılır.tutup ben avukatınıda arayacak degılım .o hemen sahiplenici konuşması hoşuma gitmedi.babamın annemin yüreğine iner bu yaştaki adamla evlenmeye kalksam millet ne düşünür boşattı evlendi bile der.konuşmak istemiyorum artık.benim ailem üzülmeyi haketmiyor.

haklısın canım en doğru karar senin sen mantıklı kızsın maşallah ailenide kendinide üzücek bişey yapma boşver ozaman dediğim gib herşey kader kısmet.

canım en doğrusunu yapmışsın biraz bekle arama belki boşandıktan sonra o seni arar ama mutlaka görüşürsen boşanma ilamını görmek iste.ama boşanma aşamasındada görüşme en azından vicdanın rahat olur kalanların muhasebesini sonrada yaparsın canım belki adam boşanıcak siz görüşüceksiniz ve anlaşamıycaksınız soğuycaksın belki beklerken herşey kısmet canım.eğer yazdıklarında samimiysen görüşmediğin için seni tebrik ederim.fakat merak ettiğm bişey var şimdi nasıl gidiceksin ona muayeneye.:utangac:

işte bende oturdum onu düşünüyorum.gitmem artık başka hastane mi yok.kendimi anlaşamayacağım düşüncesine inandırmaya çalışıyorum.boşandı diyelim ben asla ona yıllarını veren bir eşin yerini dolduramam ki.benim doktoram var ilgilenmem gereken ona zaman ayıramam ki .doktoram var dedim asistan olarak kalsan olmazmı?illa doktora da yapacağım diyorsun yani dedi.ben anında lafı yapıştırdım benim idaellerim var bunun için uğraşıyorum yaşım çok genç dedim .sustu tabiki.

Hayir vallaha ben dedigne gelmedim...benneyaptımki

Arkadasim her bekar kizi esini kapacak potansiyel bir tehlike olarak görüyorsan sorun kizlarda degil sendedir..:delphin:

bazı şeyleri anlamak için onu yakınen yaşamak gerek.. sorun bende değil de eşimde olabilir tıpki o doktor gibi hiç vakit kaybetmeden arardı benim eşimde. fakat kız avına da çıkmaz gerek kalmaz.. anlamanızı rica ediyorum :çok üzgünüm:

işte bende oturdum onu düşünüyorum.gitmem artık başka hastane mi yok.kendimi anlaşamayacağım düşüncesine inandırmaya çalışıyorum.boşandı diyelim ben asla ona yıllarını veren bir eşin yerini dolduramam ki.benim doktoram var ilgilenmem gereken ona zaman ayıramam ki .doktoram var dedim asistan olarak kalsan olmazmı?illa doktora da yapacağım diyorsun yani dedi.ben anında lafı yapıştırdım benim idaellerim var bunun için uğraşıyorum yaşım çok genç dedim .sustu tabiki.

aman canım yaa boşver alıştır kendini çok kısa zamanda geçer merak etme sen aslında çok mantıklı düşünüyorsun o yüzden aşk değil seninki elektrik almışsın oda geçer yoksa gerçekten aşık olsan ohoooo hç böyle mantıklı düşünemezsin ama en doğrusunu yapıyorsun güzelim :1hug:

bazı şeyleri anlamak için onu yakınen yaşamak gerek.. sorun bende değil de eşimde olabilir tıpki o doktor gibi hiç vakit kaybetmeden arardı benim eşimde. fakat kız avına da çıkmaz gerek kalmaz.. anlamanızı rica ediyorum :çok üzgünüm:

öyle bir konuşuyorsunuz ki eşiniz bu zihniyetde ise öncelikle size üzülürüm böyle bir insana emek verdiğiniz için.ava çıkan biri yok avlayan biride yok.ayıp ediyorsunuz.artık kendinize gelin anlıyorum eşiniz bu tavırda biri problemleriniz var ama lütfen benim konumda bana imalı sözler yazmayın

anlaşılan tale adlı kullanıcının bayağı bir kuyruk acısı var.sanırım tüm bekar kızları erkek avcısı olarak görüyor.kocalarınızı mutlu edemiyorsanız onlarda huzuru dışarda arıyorsa kendinizi yargılayın.bekar kızlar ikinci el adamlara kalmadı.angel0606 bence sen de bu konuyu kapat aklın mantığın ne diyorsa onu yap.yapman gereken açık.napacan elin 40 küsür yaşındaki adamını.hayır gelseydi karısına gelirdi.kaldıkiaşık olduğunu da hiç sanmam.acaba uzun süre yalnız kaldın da ilgi mi istediğin.daha dur neler bulursun neler.pürüzlü adamla olupta hayatı zehir mi edecen kendine arkadaşım.

Güzelim kimsenin alininda evli diye yazmiyor....gerek is hayatinda gerek disardaki hayatta sürekli karsi cinsle iletisimdeyiz....bir kadin gelip benim esime bir teklifte bulunursa benim o kadina kizmaya hakkim yoktur...:delphin:

Bütün is esimde biter...o tekilfe karsilik verirse is degisir tabiki...

Biz kadinlarda evli oldugmuz halde baska erkeklerin ilgisini cekmiyormuyuz?? Biz neden hemen yelkenleri indirmiyoruz?? benneyaptımki

Ben kendi malimdan sorumluyum...digerlerinde kabahat aramak yersiz...:delphin:

Ayrica yasadiklarina üzüldüm:teselli:

siz bekarken ayni tavri birisi size gostermis olsa acaba ne derdiniz merak ediyorum. kendi acilarinizi baskalarina saldirarak hafifletme cabalarina girmyein lutfen.
esiniz size bir ayip etmis olabilir o sizin evliliginizle ilgili bir sorundur bunu bu sekilde bu kiza laflar sayarak asamazsiniz.
gecmis olsun diyoruz biz size yine de.. laf sokmuyoruz.

öyle bir konuşuyorsunuz ki eşiniz bu zihniyetde ise öncelikle size üzülürüm böyle bir insana emek verdiğiniz için.ava çıkan biri yok avlayan biride yok.ayıp ediyorsunuz.artık kendinize gelin anlıyorum eşiniz bu tavırda biri problemleriniz var ama lütfen benim konumda bana imalı sözler yazmayın

sen zaten çok da mantıksız biri gibi gelmedin bana sanırım o heyacanın verdiği birşeylerle böyle davranmışsın keşke o fırsatı ona hiç vermeseydin..
arar durur artık sabır diliyorum :Saruboceq:

güzel kardeşim benim diyelim doktorun dedikleri doğru ve ayrıldılar
sonrası ne olacak bikere sen çok gençsin avatardaki sensen ee güzelsinde
diyelim aşıksın ki bence aşk değilde biraz doktorlara duyulan ilgi daha baskın sende
sonra evlendin iki çocuk annesiyle olsa bile sizinlede olacaklar bir sürü sorun
sonra büyü bitecek sen genç olarak bir şeyler isteyeceksin o sana ayak uyduramayacak
daha sonra sen olgunlaşıp kadınlığın en güzel yaşlarına gelince o bir hayli yaşlanmış olacak ve hayatında
hep birşeyler eksik kalacak belki sosyal ve maddi açıdan her istediğin yerine gelicek
ama ya diğer beklentiler
tabii bu herşey yolunda giderse ve doktor yalan söylemiyorsa

tatlım birincisi yaş farkı var... hadi bunu geçelim dünyanın sonu değil yaş farkı...
ama tel.de arayıp evlenmekten bahsetmesi filan bana mantıklı ve olgunca gelmedi.
sende çok üstüne düşüp no'yu bulmak için uğraşıp durmuşsun. o da bunu anladı, hoşuna gitti senin yaşında birinin ilgisini çekmek. aradı seni filan...
dikkatli ol ve bence alakanı kes. o yaşta koca adamın, bir doktorun, kendinden oldukça küçük birini arayıp bu tarz konuşması hoş gelmedi bana... tamam sende 19 yaşında değilsin ama yine de dikkat et, evlenmiş çocuğu var, boşanıp boşanmayacağı da yalan mı değil mi belli değil.

önce neden boşanıyor bunu araştır tatlı lokmayı kimse ağzından atmaz belki doktor geçimsiz yada başka huyları vardır bence karısını tanıyan birilerini bul için iç yüzünü öğren ve öyle beklemeye başla hazırlıklı ol karısı bunalıma girip çoçukları adama verebilir o zaman ne olucak ki genç olduğunu güzel olduğunu duyunca görünce kadın dahada hırslanabilir bence iyi araştır

Adam doğru söylüyor olabilir, boşanma aşamasındadır. Ama yalan olma ihtimali çok yüksek, erkeklerin klasik yalanı, kızları kendilerine tamamen aşık ederler sonra herşey ortaya çıkar, olan kıza olur. Ama böyle değilse bile, yol yakınken dön kendini kaptırma derim, aşık olunca dönmesi zor olur. Sonuçta hayatında eski eşi ve çocukları olacak. Sonra adamın yaşı tamam çok fazla değil, olabilir seviyede yani ama sen ununu elemiş, eleğini asmış olsan tamam dicem de, hayat dolu bir kızsın, adama ulaşmak için bile neler yaptın baksana. Bence sen daha hareketli bir hayata uygunsun. Adamın boşanmasını falan bekleme yoluna bak derim.

Canım bence adam yalan söylüyo.Neden mi gerçekten başından kötü bi evlilik geçtiyse nasıl bu kadar çabuk tanımadığı bi kızla hemen evlenmeye cesaret edebiliyo.Ayrıca avukat olayınada inanma bence bi arkadaşını bu iş için ayarlayabilir.Gerçekten boşanıyorlarsa da kimbilir ne huyları vardıki kadın doktorda olsa katlanmamış artık.

Canım bence adam yalan söylüyo.Neden mi gerçekten başından kötü bi evlilik geçtiyse nasıl bu kadar çabuk tanımadığı bi kızla hemen evlenmeye cesaret edebiliyo.Ayrıca avukat olayınada inanma bence bi arkadaşını bu iş için ayarlayabilir.Gerçekten boşanıyorlarsa da kimbilir ne huyları vardıki kadın doktorda olsa katlanmamış artık.

bende okurken aynı şeyi geçirdim içimden insan boşanma sürecindeyse uzun bir vakit evlilikten soğur normalde :uhm: ama arkadaşımız oldukça yerinde davranmış durumu toparlamış görünüyor . mantıklıı davranışların için tebrik ederim angel

Zaten konuyu ilk açtığında; tüm arkadaşlar gerekli cevabı vermişti...
Ve şu an senin sıraladığın olumsuzlukları da bir bir sıralamışlardı...

Şu halde, senin hala fikir istemen manasız...
:delphin:

önce dur bir düşün 5 sene on sene sonra doktora yapacağım yazmışsın sen akademik kariyerini tamamladığında yanında hayattan elini eteğinin çekmiş yaşlı biri var yanında gezmek tatile gitmek isteyeceksin ,ailen damadımız diye göstermek isteyecek ,çekinecekler .ailen istemezmi sen yaşına uygun biri olsun gögsünü gere gere göstersin.hem hemen evlenme konusu aman bulmuşken kaçırmayayım der gibi ,yangından mal kaçırıyor sanki.diyelim ki doğru söylüyor,boşandı etti belkide eşini aldattı belki başka kötü huyları var bilemezsin ki.arkadaşlar yazmış eşi hırslanır bırakır çocukları başına bu genç yaşında iki çocuk .sana haliyle tepkili çocuklar arada kalacaksın sürekli maddi olarak eşine destek olacak bu doktor yine.kısacası madden ve maneviyatta bu doktor la sen uyusmazsın .bırak gitsin

Back