Hayırlı olsun..Sizi tanımıyorum ama sizin adınıza çok sevindim yazdıklarını okurken ben heyecanlandım açıkcası..20 yasındayım ve bende yaptırmayı çok istiyorum..eminim çok güzel bir duygudur..
Evet gerçektende çok ama çok güzel bir duygu.Dün doktorumun muayenehanesinden dönerken asansörde 60 yaşlarında bir teyze ile beraber indik asansörden,baktı,siz ne ameliyatı oldunuz diye sordu bende
meme büyütme ameliyatı oldum dedim,zaten bellide oluyor dedi:))-ben,dedi,60yaşındayım yüz gerdirme ameliyatı oldum Hasan beye,gençligimde çok istemiştim meme büyütme ameliyatı olmayı,ama o zamanlar kanser yapıyor diye bir söylenti çıkmıştı,cesaret edememiştim ama hep içimde kalmıştır,memesiz dolaşmak çok kötü,kadını gösteren organ meme,iyiki yaptırmışsın kızım,inan hiç pişman olmayacaksın,dedi.Bak dedi bu yaşta yüzümü gerdiriyorum,estetigin yaşı yok,çokta mutluyum dedi.Kadının yüzündeki o mutluluk,o gülümseme,bana böyle bakışını hiç unutamıyorum.Kızlar gerçekten söylüyorum,eger vücudunuzun neresi olursa olsun,begenmediginiz bir yer varsa,imkanınız varsa o sorunlardan kurtulun.Hayata bakış açınız degişiyor,şu özgüven yokmu,özgüven...inanılmaz bir mutluluk hormonun salgılıyor,geriside geliyor zaten..Kızlar hayallerinizi ertelemeyin,geriye baktıgınızda geçen günlere acıyorsunuz,keşke daha önceden yaptırsaydım diyorsunuz.Ben çok mutluyum,sizde mutlu olun yahuu..ne bekliyorsunuz..