arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

özel mesaj atamadıgım için buradan yazıyorum.suan 4000lira peşin verebilirim gerisini taksit seklinde olursa yaza dogru taktırmak cok isterim sartlar uygun olursa..

arzum canım nasılsın. ben ara ara girebiliyorum son zamanlarda. Artık tamamen iyileştin mi?

Arzum neredesin sana bir şey sormam gerek sen bilirsin Bizim Mentor la İlgili :44:

oyyy mentormu o beni de ilgilendiriyor miks bendemeak ettim burdan sorda bizde edinelim o bilgiyi bak heycan yaptım şimdi :18: :26:

Heyecan yok,no panik kızlar.Sorun sorunuzu,cevaplarım ben.Ama ilgili konuda bazı cevaplar verdim,varsa başka sorular cevaplarım ben..

Hayırlı olsun..Sizi tanımıyorum ama sizin adınıza çok sevindim yazdıklarını okurken ben heyecanlandım açıkcası..20 yasındayım ve bende yaptırmayı çok istiyorum..eminim çok güzel bir duygudur..

Evet gerçektende çok ama çok güzel bir duygu.Dün doktorumun muayenehanesinden dönerken asansörde 60 yaşlarında bir teyze ile beraber indik asansörden,baktı,siz ne ameliyatı oldunuz diye sordu bende meme büyütme ameliyatı oldum dedim,zaten bellide oluyor dedi:))-ben,dedi,60yaşındayım yüz gerdirme ameliyatı oldum Hasan beye,gençligimde çok istemiştim meme büyütme ameliyatı olmayı,ama o zamanlar kanser yapıyor diye bir söylenti çıkmıştı,cesaret edememiştim ama hep içimde kalmıştır,memesiz dolaşmak çok kötü,kadını gösteren organ meme,iyiki yaptırmışsın kızım,inan hiç pişman olmayacaksın,dedi.Bak dedi bu yaşta yüzümü gerdiriyorum,estetigin yaşı yok,çokta mutluyum dedi.Kadının yüzündeki o mutluluk,o gülümseme,bana böyle bakışını hiç unutamıyorum.Kızlar gerçekten söylüyorum,eger vücudunuzun neresi olursa olsun,begenmediginiz bir yer varsa,imkanınız varsa o sorunlardan kurtulun.Hayata bakış açınız degişiyor,şu özgüven yokmu,özgüven...inanılmaz bir mutluluk hormonun salgılıyor,geriside geliyor zaten..Kızlar hayallerinizi ertelemeyin,geriye baktıgınızda geçen günlere acıyorsunuz,keşke daha önceden yaptırsaydım diyorsunuz.Ben çok mutluyum,sizde mutlu olun yahuu..ne bekliyorsunuz..

CNM cok gecmis olsun, umarim her sey yolundadir ve istedigin gibi olmustur... Cok haklisin, bencede eksik yasamaktansa erkenden, gec olmadan yaptirin derim !!! Darisi tüm isteyenlerin basina insallah !!!

Taksitle ilgili Hasan Beye soracagini yazmissin güzelim, sorabildin mi ???

bencede isteyen herkes yaptırmalı, psikoljimi bozan eksiklikle yaşamak çok kötüydü, umarım isteyen herkese nasip olur güzel göğüslere kavuşmak.. güle güle kullanman dileğimle arzumcum :)

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum,anlatılmaz yaşanır diyorum.Ödeme konusunda muayenehanesini arayın,görüşün derim.Hasan bey hastalarına yardımcı oluyor,indirimde yapıyor.Buradan yorum yazmak yanlış olur şimdi.Yüzyüze görüştügünüz zaman anlayacaksınız farkı..

arzumcum resimlerini eklediğinde bende bakabilirmiyim?bende yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım...
senin adınada çok sevindim darısı olmayanlara...

Hadi Bakalım Canımcım Artık Geçti geçmişler olsun ki Atlattın Maşallahın Var Yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…