evet gizml sanırım problem bende... niye bu kadar dar bi göğüs kafesim varmış ya sizlere çok imreniyorum öyle 300cc 400cc ya muhteşem bi duygudur kesin. şimdi ben üzerime elbise giyindiğimde dışardan hala küçük göğüslü görünüyorum yani şu yaralarım iyileşsin destekliye dönecem yine malesef
Sagol canım,ama nazar verdik sanırım yaa,sag gögüs şişti,yarın bakalım doktor ne diyecek.
arzumcum nerelerdesin göremiyorum seni merak ediyorum çok iyisin inşallah kontrole gidecektin ne oldu ne bitti :26:
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum size,umarım mutlu haberlerle tekrardan buluşuruz,iyileşiyim resimlerimi ekliycem foruma.Güzel,mutlu yorumlarda buluşmak dilegiyle
Arzumm nazara mı geldin sen canım yaHay Allah neyse umarım şimdi iyisindir. Bizleri haberdar et..
Canım yaa,çok teşekkür ederim.Ne biliyim,daha kimse görmediki nazar versinler.Şans,ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar işte.Doktoruma sordum neden böyle oldu,ben kendime çok iyi baktım diye ama doktorum senden kaynaklanan birşey yok,bazen bazı hastalarda olabiliyor bu durum,geçecek,iyi olacaksın ameliyattan sonra dedi.Gerçektende ameliyattan sonra uyandıgımda geçmişti,narkozun verdigi rahatsızlık vardı,sag gögsüm tabi daha sancılı şimdi,iki kez bıçak yarası yedigi için.Normal tabi,bunada şükür.Allah tekrar bir sıkıntı vermesin inşallah.