arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bence uzulme artık desteklılerın ıcı dolu dolu olucak
bende senın gıbı kucuk oldugunu dusunuyorum eskı dumduz halı aklıma gelınce cok ama cooooooooook mutlu oluyorum

Sagol canım,ama nazar verdik sanırım yaa,sag gögüs şişti,yarın bakalım doktor ne diyecek.

Önemli bir şey yoktur Allahın iznile Dua ediyorum arkadaşım geçici bir durumdur hiçkorkma seni anlıyorum şu an neler hissettiğini Benim de tek Göğsümden süt gelmişti Gözlrim Yuvalarından Fırlamıştı Panikten endişeden Tekrar nazarlığını sıralıyorum Kem gözlerden korusun

Curburcum sen de ne olur Üzülme sana uygulanan cc gayet büyük Gözlerin alıştığı için artık öyle geliyor sana canımcım ve eminim günden güne çok güzel olmuşturr

arzumcum nerelerdesin göremiyorum seni merak ediyorum çok iyisin inşallah kontrole gidecektin ne oldu ne bitti :26:

Kızlar,ben dün doktora acil gittim.Pazar gecesi hiç uyuyamadım agrıdan,gögsüm inanılmaz şişmişti.Sabah hemen eşim hastaneye götürdü,ameliyat oldum tekrardan.Gögsümde sıvı birikmesi olmuş,1 saatlik bir ameliyat ve ameliyat sonrası dren:-(( bugün akşam çıktım hastaneden.Şİmdi lastikli bandajlarla sıkı sıkı sarılı.İyiyim ama şimdi,rahatladım,aynı ameliyat yerinden açmışlar,eee.. tabi henüz iyileşmeden takrar aynı yerlerin kesilmesi pek hoş degil ama pazar gecesi çektigim agrıyla kıyaslanamaz kesinlile.Bunada şükür.Merak etmişsiniz,yazmışsınız,çok teşekkür ediyorum sizlere.Cevap yaziyim dedim.Perşembe kontrolüm var.Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Öpüyorum sizi.

Yaşatmasın Arzumcum Çok Çok geçmiş olsun dinlen güzel güzel Öpüyorumm

çok gecmiş olsun bitanem...allah bi daha yasatmasın,bundan sonrası cok guzel olsun inşallah..
iyice dinlen,kendini yorma hiç bu dönem..

Çok geçmiş olsun ya yazını okuyunca ameliyattan sonraki halimi hatırladım inşallah çabucak iyileşirsin

Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum size,umarım mutlu haberlerle tekrardan buluşuruz,iyileşiyim resimlerimi ekliycem foruma.Güzel,mutlu yorumlarda buluşmak dilegiyle

Arzumm nazara mı geldin sen canım ya Hay Allah neyse umarım şimdi iyisindir. Bizleri haberdar et..

Arzumm nazara mı geldin sen canım ya Hay Allah neyse umarım şimdi iyisindir. Bizleri haberdar et..

Canım yaa,çok teşekkür ederim.Ne biliyim,daha kimse görmediki nazar versinler.Şans,ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar işte.Doktoruma sordum neden böyle oldu,ben kendime çok iyi baktım diye ama doktorum senden kaynaklanan birşey yok,bazen bazı hastalarda olabiliyor bu durum,geçecek,iyi olacaksın ameliyattan sonra dedi.Gerçektende ameliyattan sonra uyandıgımda geçmişti,narkozun verdigi rahatsızlık vardı,sag gögsüm tabi daha sancılı şimdi,iki kez bıçak yarası yedigi için.Normal tabi,bunada şükür.Allah tekrar bir sıkıntı vermesin inşallah.

canım cok gecmış olsun nazar ıcın bırılerının gormesıne gerek yok 400 cc nın adı yeter:) saka bı tarafa hersey daha ıyı olucak zamanla moral bozmak yok

arzum çok geçmiş olsun cnm :26: üzüldüm allah bidaha yaşatmasın
bu durumu yaşayanlar olduğunu duymuştum
allahtan halledilemiyecek bir durum değil allah beterinden saklasın seni tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım.her gecenin bir sabahı mutlaka vardır,unutma.bugünlerde geçer elbette.yazın plajda dolaştığın günleri hayal et canım,bişeyciğin kalmaz.

Kızlar,bugün kontrolüm vardı,elastik bandajı açtı doktorum,şööylee derin derin nefes aldım güzelce(oh be,dünya varmış)sol gögsümdeki dikişler alındı,sag gögsümdeki dikişler yeni oldugu için malesef duruyor,doktorum sigara içip içmedigimi sordu,asla içmem dedim,şaşırdı.Dikiş yerlerinde biraz kabuklanma olmuş,genelde sigara içenlerde olurmuş bu durum,neyse geçicek kafaya takma çok az zaten dedi.Sag gögüs iki kere açıldıgı için biraz beyaz bir akıntı geldi,degişik bir ilaç sürdü,tekrar kapadı üzerini.Banyo yasak Bugün ikinci haftam,kokacagım artık...Neyse ya iyi oliyimde,silinmeye devam Pazartesi tekrar kontrol,umarım şu ameliyat sonrası sütyendende kurtulur,kendi aldıgım sütyeni takar doktorum.Sag gögsüm biraz daha şiş,sol gögüs daha normale dönmüş görüntü olarak.Pansuman olurken gögüslerime bakınca yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor,bütün acıları unutuyorum,bunlar artık benimm..diye içimden geçiriyorum,hiç pişman olmadım kızlar,inşallahta olmam.Allah isteyen herkeze nasip etsin,çooook güzel bir duygu gerçektende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…