geçmiş olsun sorunsuz olması çok güzel sanırım kesinin meme başından olması iz olmasını engelliyor ben iz olmasın istiyorum ama süt kanalları hasar görüyor demiş dr. ben daha doğum yapmadım sizce meme altındanmı yaptırmam mantıklı tşk ederim.
Canım benim,meme ucundan daha 1 ay bile olmamasına ragmen inanılmaz az iz var.Ama evet süt kanallarına biraz zarar veriyor dogru.His kaybi kesinlikle yok,doktorum olmayacagına garanti vermişti zaten.Ama tamamen sütün kesilmez,sadece biraz daha azalır süt akışı.Ben iz konusunda hassas oldugum için meme ucundan yaptırdım.Ama artık çocuk düşünmüyorum,aslında çocuk olsada emzirmeyi düşünmem zaten.Ameliyattan sonra emziripte gögüslerimi deforme etmem,şahsi fikrim.İki tane çocugum var zaten,Allah olmayanlara versin,bana yeterTabi senin kararın,bebegin olunca şakur şukur emzirecegim dersen meme altından yaptır.Ama gögüslerim emzirirken çokta deforme olmasın dersen sütün yeter bence.Çok emzirmek gögüslerin anasını aglatıyor söyliyim.Benim şahsi fikrim bu,dedigim gibi karar senin.
bende bu iz konusuna takmıs durumdayım ama dedğin gibi az süt geliyosa hiç gelmeme durumu yoksa meme başından düşünebilirim o konuda daha karar veremedim diğer konular az çok kafamda şekillendi ödem ve şişliklerin indimi 1 ayda analdığım kadarıyla baya iyileşmiş kısa sürede
Yok canım,kesinlikle süt gelmeme durumu olurmu hiç,zaten meme başının alttan yarım daire biçiminde açılıyor,yarım ay şeklinde iz oluyor.Şişlikler evet indi,ama yinede var biraz.
Kızlar beklenen resimlerim albümde.Yorumlarınızı bekliyorum.Ama yeni çamaşırlar alamadım henüz,ameliyat öncesi giydigim çamaşırlarla resimleri çekildim.İyileşince yeni çamaşırlarla resim çekilir koyarım
Heyy maşalllahhh gerçekten süper olmuşsun harika görünüyorsun
arzumcum cok guzeller cok dogallar gule gule kullan hakkını vermısın 400 cc nın:)))))))))))))
maşallah artık çocuk derdinn olmamasıda ayrıca güzel gerçekten
Ayyy nekadar güzel bir noktaya değindin canım Yaaa birde öyle bir durum varArzumcum bizde :97:
Sen ne güzel o safhayı atlattın darısı başıma arkadaşım :26:
Ayyy nekadar güzel bir noktaya değindin canım Yaaa birde öyle bir durum varArzumcum bizde :97:
Sen ne güzel o safhayı atlattın darısı başıma arkadaşım :26:
evet canım darısı basına dıyelım artık cocuk silikondanda daha buyuk bır mutluluk özellikle anne demeye baslayınca:))))))))
Ehh..kızlar..memelerden sonra inşallah yüce Allahım size çocuk sevgisinide bagışlar.Tabiki çocuk sevgisi bambaşka.O da ayrı bir mutluluk tabi.:92: