arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım benim,meme ucundan daha 1 ay bile olmamasına ragmen inanılmaz az iz var.Ama evet süt kanallarına biraz zarar veriyor dogru.His kaybi kesinlikle yok,doktorum olmayacagına garanti vermişti zaten.Ama tamamen sütün kesilmez,sadece biraz daha azalır süt akışı.Ben iz konusunda hassas oldugum için meme ucundan yaptırdım.Ama artık çocuk düşünmüyorum,aslında çocuk olsada emzirmeyi düşünmem zaten.Ameliyattan sonra emziripte gögüslerimi deforme etmem,şahsi fikrim.İki tane çocugum var zaten,Allah olmayanlara versin,bana yeter Tabi senin kararın,bebegin olunca şakur şukur emzirecegim dersen meme altından yaptır.Ama gögüslerim emzirirken çokta deforme olmasın dersen sütün yeter bence.Çok emzirmek gögüslerin anasını aglatıyor söyliyim.Benim şahsi fikrim bu,dedigim gibi karar senin.

bende bu iz konusuna takmıs durumdayım ama dedğin gibi az süt geliyosa hiç gelmeme durumu yoksa meme başından düşünebilirim o konuda daha karar veremedim diğer konular az çok kafamda şekillendi ödem ve şişliklerin indimi 1 ayda analdığım kadarıyla baya iyileşmiş kısa sürede

Yok canım,kesinlikle süt gelmeme durumu olurmu hiç,zaten meme başının alttan yarım daire biçiminde açılıyor,yarım ay şeklinde iz oluyor.Şişlikler evet indi,ama yinede var biraz.

Yok canım,kesinlikle süt gelmeme durumu olurmu hiç,zaten meme başının alttan yarım daire biçiminde açılıyor,yarım ay şeklinde iz oluyor.Şişlikler evet indi,ama yinede var biraz.

ok canım iz konuusnda daha mantıklı geldi bu yöntem açtığımda ekliycem seni inş izler çok çok siliktir.

Heyy maşalllahhh gerçekten süper olmuşsun harika görünüyorsun

arzumcum cok guzeller cok dogallar gule gule kullan hakkını vermısın 400 cc nın:)))))))))))))

arzumcum cok guzeller cok dogallar gule gule kullan hakkını vermısın 400 cc nın:)))))))))))))

Canımm...çok teşekkür ederim.Ehhh...doktorumun ellerine saglık diyorum.Onun sayesinde oldu bunlar.Mükemmel bir doktor,mükemmel bir ekip..:81:

Hayran kaldım Canım arkadaşım Hasan Beyin Ellerine Sağlık Çok Hoş Çok Doğal vee 3 D diyorum :81:

maşallah artık çocuk derdinn olmamasıda ayrıca güzel gerçekten

Ayyy nekadar güzel bir noktaya değindin canım Yaaa birde öyle bir durum var Arzumcum bizde :97:

Sen ne güzel o safhayı atlattın darısı başıma arkadaşım :26:

Ayyy nekadar güzel bir noktaya değindin canım Yaaa birde öyle bir durum var Arzumcum bizde :97:

Sen ne güzel o safhayı atlattın darısı başıma arkadaşım :26:

evet canım darısı basına dıyelım artık cocuk silikondanda daha buyuk bır mutluluk özellikle anne demeye baslayınca:))))))))

evet canım darısı basına dıyelım artık cocuk silikondanda daha buyuk bır mutluluk özellikle anne demeye baslayınca:))))))))

Cuburcum sana Katılıyorum Çocuk apayrı karşılaştırma dahi Olamaz Silikonla Haklısın bebeğimm

Ehh..kızlar..memelerden sonra inşallah yüce Allahım size çocuk sevgisinide bagışlar.Tabiki çocuk sevgisi bambaşka.O da ayrı bir mutluluk tabi.:92:

Ehh..kızlar..memelerden sonra inşallah yüce Allahım size çocuk sevgisinide bagışlar.Tabiki çocuk sevgisi bambaşka.O da ayrı bir mutluluk tabi.:92:

arzuuuummmmmm cok begendım valla mukemmmeller..karızmatık doktorun hasan ın ellerıne saglık valla..tam vucuduna uygun olmus valla ne cok buyuk nede cok kucuk..ben coookk begendım..allah saglıkla kullanmayı nasıp etsın sana ve tum arkadaslara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…