arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Haydi geçmiş olsun canım nazar çıktı diyelim. bundan sonra güzel gelişmelerini okuyacağız desene

Canımdaha yeni haberim oldu. Oralet söylemese dünyeden haberim yok vallahi. çok geçmiş olsun tekrardan

Ne istediğini bilen, pimpiriksiz hatunlara bayılıyorum :) Geçmiş olsun canım sen bu enerjiyle herkesten önce iyileşirsin.

Ne istediğini bilen, pimpiriksiz hatunlara bayılıyorum :) Geçmiş olsun canım sen bu enerjiyle herkesten önce iyileşirsin.

İnşallah tatlım yaa,bende çok istiyorum biran önce iyileşmeyi,evde otur otur sıkıldım artık....:84::84:

Az daha Sık Dişini Arzumcum Yafff Tekrar Geçmiş Olsun Dinlen Tüm Enerjini Hızla Topla Oldumu :81::81::81:

yok arzum ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ama tekrar bi operasyon gerekli yazmışsın ya ameliyat öncesi halim aklıma geldi o psikoloji kötü ama girip çıktıktan sonra boşa üzüldüğünü anlıyorsun.inşallah çabucak iyileşirsin

İnşallah canım yaa...Artık rahatca hareket etmek istiyorum.

Son durumun nedir acaba memnun musun ?

Valla tatlım,biraz uzadı iyileşmem,ikinci bir ameliyat olmamdan dolayı,ama inanki hiç pişman olmadım,insan pansumanda gögüslerini görünce bütün acılar,sıkıntılar geçiyor inanki.Tabiki günden güne daha iyi hissediyorsun kendini,hergün acılar,agrılar daha çok hafifliyor inan.Ben doktorumdanda,bu ameliyatı oldugumdan dolayıda çok menmunum,Allah pişmanlık vermesin diyorum hiçkimseye,bu ameliyatı düşünen herkezede Rabbim nasip etsin.İnsanın hayata bakış açısı degişiyor gerçektende..

arzum77 tekrar gecmiş olsun cnm..birşey soracağım sana.Hasan Fındık ameliyat ücretini peşin mi alıyor yoksa taksitlendirme yapıyor mu?

Valla ben peşin verdim,ameliyata girmeden önce asistanı ücreti alıyor.Telefonla bilgi alabilirsin bu konuda,muayenehanesini ara gül hanımı iste,o sana yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…