- 4 Şubat 2018
- 125
- 36
- 43
MaşallahHayır,oluşmadı
Arzum dikişlerin kaçıncı günde alındı direnlerin kaçıncı günde çıktı.Kızlarrr,,,muayeneden geldim şimdi,akıntılarım bitmiş,pansumanım yapıldı.Ama dikişlerimi salı günü alıcaklar,ameliyat sonrası sütyenimide çıkardılar,ohhhh beeee...rahat rahat nefes alabiliyorum artık,dünya varmışş.Çok mutluyum yahu,iyileşmeye başaldım yani,inşallah...
Alınan dikişler bir hafta 10 gün Sonra alınıyor canım. Bazen dikişler kendiliğinden düşen eriyen dikiş oluyor,kendiliğinden düşüyor. Alınmasına gerek Yok onun. Duruma göre dikiş tekniği seçiliyor.Arzum dikişlerin kaçıncı günde alındı direnlerin kaçıncı günde çıktı.
Teşekkür ederim çok saolAlınan dikişler bir hafta 10 gün Sonra alınıyor canım. Bazen dikişler kendiliğinden düşen eriyen dikiş oluyor,kendiliğinden düşüyor. Alınmasına gerek Yok onun. Duruma göre dikiş tekniği seçiliyor.
Dren olursa kan sızıntısının durumuna göre çekilip çıkartılıyor. Bazen ertesi gün çıkarılıyor bazen birkaç gün kalabiliyor .
Birinci ayda sporcu sütyeni dılında olan tüm sütyenler bikiniler tuhaf duruyor. Denediğiniz zaman hoşunuza gideceğini sanmıyorum. Ayrıca birinci ayda denizde havuzda yüzmek,güneşlenmekte sakıncalı.arzum77 daha önce yazdığın sporcu sütyeni marka ve modelleriyle ilgili yazını okudum yardımcı oldu teşekkür ederim.benim tatil tarihim ameliyatımdan 1 ay sonraya denk geliyor.Göğüslerim birbirinden çok ayrık ama ben boyundan bağlamalı üçgen balensiz üstler giymek istiyorum.Baskı,Ağrı hissi sanırım o tarihte de olacaktır,ama inşallah olmaz.çünkü sporcu mayoları gibi bikini üstlerinden almak zorunda kalmayı istemiyorum.Yine de doğru bilgiye ihtiyacım var sence Nasıl bikini üstleri almalıyım?
Arkadaslar ben fotograflari neden goremiyorum ne yapmam gerekiyorHoşgeldin tatlım yaaa..Sayfama sefalar getirdin.. Teşekkür ederim güzel yorumların için,begendigine çok sevindim..Evet gerçektende harika sexyy gögüslerim oldu..Çok pahalı bir dekoltem var ..Foto koy tabi,uzun zaman oldu memişlerini görmedik,bakalım bakalım nasıl olmuş senin ciciler
Fotograflarımız site güncellemesinden sonra kapandı, açılmadı... Açılrmı daha bilmiyorum maalesefArkadaslar ben fotograflari neden goremiyorum ne yapmam gerekiyor
Anestezi den kaynaklı o, zamanla geçecek merak etmeyinHanımlar ameliyattan sonra ani kilo aldınız mı siz de? Bira göbeği gibi bi göbek, acayip şişkinlik
Ay iyi bari, teşekkür ederim. Hareketsizliğim de etkiledi sanırımAnestezi den kaynaklı o, zamanla geçecek merak etmeyin
Kabız olmamaya çalışın, beslenmene dikkat, edin.
Etkiler, hareketsiz kalmamak lazım. En güzeli yürüyüş, evde bile olsanız evde yürüyün. Hareketsiz kalmayın.Kızlar sizde de ameliyattan sonra ani kilo artışı oldu mu?
Ay iyi bari, teşekkür ederim. Hareketsizliğim de etkiledi sanırım
Teşekkür ederim. Aslında ağrım sızım çok az oldu zaten benim, 2gündür de günlük işlerimi yapıyorum, yürüyüşe falan çıktım dün. Ağrıdan değil de bişey olmasın diye tedbirden az hareket ettim.Etkiler, hareketsiz kalmamak lazım. En güzeli yürüyüş, evde bile olsanız evde yürüyün. Hareketsiz kalmayın.