arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum dikişlerin kaçıncı günde alındı direnlerin kaçıncı günde çıktı.

Arzum dikişlerin kaçıncı günde alındı direnlerin kaçıncı günde çıktı.
Alınan dikişler bir hafta 10 gün Sonra alınıyor canım. Bazen dikişler kendiliğinden düşen eriyen dikiş oluyor,kendiliğinden düşüyor. Alınmasına gerek Yok onun. Duruma göre dikiş tekniği seçiliyor.
Dren olursa kan sızıntısının durumuna göre çekilip çıkartılıyor. Bazen ertesi gün çıkarılıyor bazen birkaç gün kalabiliyor .

Teşekkür ederim çok saol

arzum77 daha önce yazdığın sporcu sütyeni marka ve modelleriyle ilgili yazını okudum yardımcı oldu teşekkür ederim.benim tatil tarihim ameliyatımdan 1 ay sonraya denk geliyor.Göğüslerim birbirinden çok ayrık ama ben boyundan bağlamalı üçgen balensiz üstler giymek istiyorum.Baskı,Ağrı hissi sanırım o tarihte de olacaktır,ama inşallah olmaz.çünkü sporcu mayoları gibi bikini üstlerinden almak zorunda kalmayı istemiyorum.Yine de doğru bilgiye ihtiyacım var sence Nasıl bikini üstleri almalıyım?

Birinci ayda sporcu sütyeni dılında olan tüm sütyenler bikiniler tuhaf duruyor. Denediğiniz zaman hoşunuza gideceğini sanmıyorum. Ayrıca birinci ayda denizde havuzda yüzmek,güneşlenmekte sakıncalı.

Arkadaslar ben fotograflari neden goremiyorum ne yapmam gerekiyor

Hanımlar ameliyattan sonra ani kilo aldınız mı siz de? Bira göbeği gibi bi göbek, acayip şişkinlik

Etkiler, hareketsiz kalmamak lazım. En güzeli yürüyüş, evde bile olsanız evde yürüyün. Hareketsiz kalmayın.
Teşekkür ederim. Aslında ağrım sızım çok az oldu zaten benim, 2gündür de günlük işlerimi yapıyorum, yürüyüşe falan çıktım dün. Ağrıdan değil de bişey olmasın diye tedbirden az hareket ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…