Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi geçmiş olsun canım nazar çıktı diyelim. bundan sonra güzel gelişmelerini okuyacağız desene
Geçmiş olsun canım
büyük cesaret valla yahu..
Çok geçmiş olsun ya yazını okuyunca ameliyattan sonraki halimi hatırladım inşallah çabucak iyileşirsin
Kızlar,bugün kontrolüm vardı,elastik bandajı açtı doktorum,şööylee derin derin nefes aldım güzelce(oh be,dünya varmış)sol gögsümdeki dikişler alındı,sag gögsümdeki dikişler yeni oldugu için malesef duruyor,doktorum sigara içip içmedigimi sordu,asla içmem dedim,şaşırdı.Dikiş yerlerinde biraz kabuklanma olmuş,genelde sigara içenlerde olurmuş bu durum,neyse geçicek kafaya takma çok az zaten dedi.Sag gögüs iki kere açıldıgı için biraz beyaz bir akıntı geldi,degişik bir ilaç sürdü,tekrar kapadı üzerini.Banyo yasak Bugün ikinci haftam,kokacagım artık...Neyse ya iyi oliyimde,silinmeye devam Pazartesi tekrar kontrol,umarım şu ameliyat sonrası sütyendende kurtulur,kendi aldıgım sütyeni takar doktorum.Sag gögsüm biraz daha şiş,sol gögüs daha normale dönmüş görüntü olarak.Pansuman olurken gögüslerime bakınca yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor,bütün acıları unutuyorum,bunlar artık benimm..diye içimden geçiriyorum,hiç pişman olmadım kızlar,inşallahta olmam.Allah isteyen herkeze nasip etsin,çooook güzel bir duygu gerçektende.
Canımdaha yeni haberim oldu. Oralet söylemese dünyeden haberim yok vallahi. çok geçmiş olsun tekrardan
Ne istediğini bilen, pimpiriksiz hatunlara bayılıyorum :) Geçmiş olsun canım sen bu enerjiyle herkesten önce iyileşirsin.
??????????????????????????????????????
yok arzum ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ama tekrar bi operasyon gerekli yazmışsın ya ameliyat öncesi halim aklıma geldi o psikoloji kötü ama girip çıktıktan sonra boşa üzüldüğünü anlıyorsun.inşallah çabucak iyileşirsin
Son durumun nedir acaba memnun musun ?
tamam teşekkür ederim..