Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti bile tatlım oldu ameliyat bitti Çok Şükür Arkadaşımız maşallahı varinşallah ameliyatın çok güzel geçer
Hadi Bakalım Canımcım Artık Geçti geçmişler olsun ki Atlattın Maşallahın Var Yahu
maşallah o zaman :) çok geçmiş olsun mutluluklar :)
Kızlarrr,,,muayeneden geldim şimdi,akıntılarım bitmiş,pansumanım yapıldı.Ama dikişlerimi salı günü alıcaklar,ameliyat sonrası sütyenimide çıkardılar,ohhhh beeee...rahat rahat nefes alabiliyorum artık,dünya varmışş.Çok mutluyum yahu,iyileşmeye başaldım yani,inşallah...
Kızlarrr,,,muayeneden geldim şimdi,akıntılarım bitmiş,pansumanım yapıldı.Ama dikişlerimi salı günü alıcaklar,ameliyat sonrası sütyenimide çıkardılar,ohhhh beeee...rahat rahat nefes alabiliyorum artık,dünya varmışş.Çok mutluyum yahu,iyileşmeye başaldım yani,inşallah...
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
ne kadar güzel anlatmışsın .hislerime tercüman olmuşsun sanki.baştan sona okudum bütün yaşadıklarını.az çok fikir sahibi oldum çok şükür.400cc vayyy harika olmalılar.sanırım deforme olduk diye üzülmememiz lazım.daha büyük cc alabiliyoruz o zaman
güle güle kullan ayrıca canım:))
Evet canım,kesinlikle emzirmelerden sonra büyük cc alabiliyor.Aslında 400cc hiçte öyle aman aman büyük degil aslında.Türkiyedeki doktorlara göre büyük,yurtdışında genelde 350 den aşşagısı kullanılmıyor.Ben iyileşip resim ekledigimde daha çok iyi anlayacaksın çokta büyük olmadıgını.İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.
Evet Arzumcum sana sonuna kadar katılıyorum daha önce de Seninle konuştuğumuz gibi Hemfikirim canım arkadaşım geçmiş olsun artık Hızlı bir iyileşme sürecine girdin bu tür opersyonların seninde yaşadığın gibi Riski var bunlar hepimiz için geçerliydi Tekrar Geçmişler olsun O GüzeL Albümünü Dört Gözle bekliyorum ve Maşallah Berakallah Diyorum
Sagol canım arkadaşım,evet artık iyileşme sürecine girdim,dikişlerimde alındı.Ama hala daha çok şişler Bugün cep telefonuyla birkaç resim çektim de,çok büyük duruyorlar Aslında resimlerde daha büyük duruyorlar,bunu anladım yani.Şimdi böyle resim koyarsam millet ne der bilmiyorum yaniBence biraz daha zaman..
Kızlar beklenen resimlerim albümde.Yorumlarınızı bekliyorum.Ama yeni çamaşırlar alamadım henüz,ameliyat öncesi giydigim çamaşırlarla resimleri çekildim.İyileşince yeni çamaşırlarla resim çekilir koyarım