arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlarrr,,,muayeneden geldim şimdi,akıntılarım bitmiş,pansumanım yapıldı.Ama dikişlerimi salı günü alıcaklar,ameliyat sonrası sütyenimide çıkardılar,ohhhh beeee...rahat rahat nefes alabiliyorum artık,dünya varmışş.Çok mutluyum yahu,iyileşmeye başaldım yani,inşallah...

geçmiş olsun canım.. umarım artık olumsuzluklar bitmiştir sağlıcakla güle güle kullanırsın bundan böyle :)

E hadi kocaman bir geçmiş olsun canım :) daha hızlı iyileşirsin süreç çok hızlı )

Geçmiş Olsun Bebeğiimm Kocaammaannn Ve Doguunnn Cicişlerini Güle Güle Kullan Oohh Ohhhh :81: Süpersin Sen

Evet kızlar,bencede artık daha kolay ve hızlı bir iyileşme süreci geçirecegim artık,hissediyorum bunu.Moral çok önemli tabi,bugün biraz sırt agrısı çekiyorum,bunlarda geçecek,sırtım 800cc yi taşımayada alışacak,kolay degil yani,alışkın degildiler sonuçta

ne kadar güzel anlatmışsın .hislerime tercüman olmuşsun sanki.baştan sona okudum bütün yaşadıklarını.az çok fikir sahibi oldum çok şükür.400cc vayyy harika olmalılar.sanırım deforme olduk diye üzülmememiz lazım.daha büyük cc alabiliyoruz o zaman
güle güle kullan ayrıca canım:))

Evet canım,kesinlikle emzirmelerden sonra büyük cc alabiliyor.Aslında 400cc hiçte öyle aman aman büyük degil aslında.Türkiyedeki doktorlara göre büyük,yurtdışında genelde 350 den aşşagısı kullanılmıyor.Ben iyileşip resim ekledigimde daha çok iyi anlayacaksın çokta büyük olmadıgını.İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.

Evet Arzumcum sana sonuna kadar katılıyorum daha önce de Seninle konuştuğumuz gibi Hemfikirim canım arkadaşım geçmiş olsun artık Hızlı bir iyileşme sürecine girdin bu tür opersyonların seninde yaşadığın gibi Riski var bunlar hepimiz için geçerliydi Tekrar Geçmişler olsun O GüzeL Albümünü Dört Gözle bekliyorum ve Maşallah Berakallah Diyorum

cnm daha iyi olmana çok sevindim
sabısızlıkla görmyi bekliyorum cicişlerini

Sagol canım arkadaşım,evet artık iyileşme sürecine girdim,dikişlerimde alındı.Ama hala daha çok şişler Bugün cep telefonuyla birkaç resim çektim de,çok büyük duruyorlar Aslında resimlerde daha büyük duruyorlar,bunu anladım yani.Şimdi böyle resim koyarsam millet ne der bilmiyorum yaniBence biraz daha zaman..

Ayy ne güzel ne güzel tabi daha ödemlidir resimlerde daha büyükmü duruyor normaldir ama yani 800 cc ne mutlu arkadaşıma hadi bakalım :81: bekliyoruz sabırsızlıkla bu mutluluğa görerek :81: ortak olmaya paylaşmaya

Kızlar beklenen resimlerim albümde.Yorumlarınızı bekliyorum.Ama yeni çamaşırlar alamadım henüz,ameliyat öncesi giydigim çamaşırlarla resimleri çekildim.İyileşince yeni çamaşırlarla resim çekilir koyarım

geçmiş olsun sorunsuz olması çok güzel sanırım kesinin meme başından olması iz olmasını engelliyor ben iz olmasın istiyorum ama süt kanalları hasar görüyor demiş dr. ben daha doğum yapmadım sizce meme altındanmı yaptırmam mantıklı tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…