arzum valla coooooooookkkkkkkkkkkk sevındım amelıyat kararı almana..sımdıden hayırlı olsun canım..o kadar arastırdın ınsallah ıstedıgın hayal ettıgın guzel goguslere kavusursun..
ayrıca o yazan arkadasa katılmıyorum sadece ınsanlar ayrıldıgında mutsuz oldugunda mı estetık yaptırır cooookk sacma...ınsan kendını nasıl mutlu hıssedekse o sekılde davranmalı..
senın bu amelıyatı ne kadar cok ıstredıgını ve ne kadar cok arastırdıgını bılıyorum dualarımız senınle ve ınsallah cok basarılı bır amelıyatla ozguvenın tavan yapar)
arzum inşallah ameliyatın çok güzel geçer.. :81: ben de en kısa sürede göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktora karar veremedim. yardıma ihtiyacım var biraz!bu doktoru seçişinde ne etkili oldu? bir de hangi şehirde?
Cnm ozelden yazmıstım ama burdanda yazmak istedim,senin adına cok sevindim,umarım hersey gonlunce olur,çok çok memnun kalırsın tatlım:)....Bence cok yerinde bi karar,seni çoook iyi anlıyorum
Bide hep boyle pozitif dusun ki hersey cok iyi olsun
Yavrucum hep destek tam destek :))
Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:
Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)
arzum asla vazgecme kım ne derse desın benım sadece 7 saattır memem var 10 dk bır tuvaletın aynasına bakıyorum cok guzel bı duygu
arzummmm çook sevindiimm.. Buınun nasıl bir mutluluk olduğunu başına gelmeyen anlayamaz. Sen ne istiyorsan ona karar vermişsin zaten. Doktorlarımız ameliyat öncesinde milyarda birolabilecek şeyleri bile anlatıyorlar. Onları bilerek ameliyata giriyoruz. Bu forumda ameliyat olup çok çok kötü şeyler yaşayan kaç kişi var. Belki bir elin parmakları kadardır. Hayat zaten risk. Önemli olan bizi mutlu edebilecek kararları verip önce Allaha sığınmak sonra da doktorumuza güvenmek. Umarım çok mutlu olursun arkadaşım.. Seni de aramıza bekliyoruz
arzum valla coooooooookkkkkkkkkkkk sevındım amelıyat kararı almana..sımdıden hayırlı olsun canım..o kadar arastırdın ınsallah ıstedıgın hayal ettıgın guzel goguslere kavusursun..
ayrıca o yazan arkadasa katılmıyorum sadece ınsanlar ayrıldıgında mutsuz oldugunda mı estetık yaptırır cooookk sacma...ınsan kendını nasıl mutlu hıssedekse o sekılde davranmalı..
senın bu amelıyatı ne kadar cok ıstredıgını ve ne kadar cok arastırdıgını bılıyorum dualarımız senınle ve ınsallah cok basarılı bır amelıyatla ozguvenın tavan yapar)