arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum77

MEMETÖR :))
Pro Üye
15 Ekim 2010
16.012
8.832
Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben meme ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.

Son düzenleme:
:18::18::18:SEVGILI ARKADASIM BU YAZIYI SENIN ICIN EKLEDIM NE OLUR BIR KERE DAHA DUSUN....Doç Dr Ahmet Sönmez “Eşten veya erkek arkadaştan ayrılma, aldatılma, ihmale uğradığını hissetme, iş değişikliği veya iş kaybı kadınları estetik cerrahiye yönlendiren sebeplerin başında geliyor. Bu durumda alınan ameliyat kararının altındaki temel motivasyon, kişinin kendine güvenini ve saygısını tazeleme isteği. Kişi, yakın çevresi ve iş çevresi tarafından kabul görme ve saygı duyulma arzusuyla bizlere geliyor” derken bu hasta grubunun ameliyat sonrası memnuniyet duygusunun düşük olduğunu da dile getirdi.Doç Dr Ahmet Sönmez, “Hayatlarının çalkantılı bir döneminde estetik ameliyat olarak vücut imajlarını tazelemek, özgüvenlerini arttırmak isteyen hastalarımız da var örneğin eşinden ayrılan, aldatıldığını öğrenen veya işinden ayrılanlar ani kararlarla ameliyat olmak isterler. Bu hastaların daha önce gündeminde estetik ameliyat pek yer tutmadığı için de tam olarak ne istedikleri belli değildir” derken, bu konudaki bir hasta mektubunu da isim vermeden paylaşıyor: “Bir hastam gönderdiği e-postada; göz kapaklarımdaki ve yüzümdeki sarkıklıklardan rahatsızım. Ayrıca göğüslerimi biraz büyüterek dikleştirmek istiyorum. Doğumlardan sonra karnımda da sarkmalar oluştu, bunlardan da kurtulmak istiyorum. Bacaklarımdaki ve basenlerdeki fazla yağlar için liposuctionla alınsın ve popom da gerilsin. Son olarak kollarımdaki sarkıklıklar için ne yapılabileceğini öğrenmek istiyorum… Böyle bir mektubu alan her plastik cerrah irkilir. Yapılabilecek tüm estetik müdahaleleri birlikte isteyen böyle bir hastayı ameliyat düşüncesine iten nedenler dikkatle incelenmek zorundadır. Doç Dr Sönmez, ameliyat olacakları da uyardı: “geçirilen estetik ameliyat ne kaybedilen eşi ne de kaybedilen işi geri getirebilir.” Estetik ameliyatlarda hasta memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Sönmez ameliyat sonrasını değerlendirirken: “Psikolojik olarak sıkıntılı dönemlerde alınan kararlardan sonra yapılan ameliyatlarda, estetik sonuç nasıl olursa olsun hastanın memnun olmama ihtimali daha yüksektir. Ameliyata götüren motivasyon iyi analiz edilmezse hem hasta, hem de plastik cerrah için uzun süreli ve sancılı bir sürecin başlaması işten değildir” şeklinde konuştu. Estetik ameliyat için muayenehaneye gelen hastalar başka tüm cerrahi branşlardan farklı olarak kendi istekleriyle ameliyat olmak üzere geldiklerini söyleyen Doç Dr Sönmez “diğer branşlarda tıbbi bir rahatsızlık söz konusudur. Hasta ameliyat olmama isteğiyle doktora gider ama doktor ameliyat önerince çaresiz kabul eder. Biz plastik cerrahlar ise muayenehanemize ameliyat olma isteği ile gelen hastalarımıza bazen “siz bu ameliyat için uygun değilsiniz” demek durumunda kalırız. Uygun olmayan estetik ameliyat hasta için mutluluk, doktor için de başarı getirmez” şeklinde konuştu

Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.

arzum valla coooooooookkkkkkkkkkkk sevındım amelıyat kararı almana..sımdıden hayırlı olsun canım..o kadar arastırdın ınsallah ıstedıgın hayal ettıgın guzel goguslere kavusursun..
ayrıca o yazan arkadasa katılmıyorum sadece ınsanlar ayrıldıgında mutsuz oldugunda mı estetık yaptırır cooookk sacma...ınsan kendını nasıl mutlu hıssedekse o sekılde davranmalı..
senın bu amelıyatı ne kadar cok ıstredıgını ve ne kadar cok arastırdıgını bılıyorum dualarımız senınle ve ınsallah cok basarılı bır amelıyatla ozguvenın tavan yapar )

arzum inşallah ameliyatın çok güzel geçer.. :81: ben de en kısa sürede göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktora karar veremedim. yardıma ihtiyacım var biraz! bu doktoru seçişinde ne etkili oldu? bir de hangi şehirde?

Teşekkür ederim canım arkadaşım,bilemiyorum tabi belki o arkadaş yanlış anladı beni.Evet,dedigin gibi,çok araştırdım,çok bekledim ve siz arkadaşlarım bana buradan çoook yardımcı oldunuz,bende elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum.İnşallah bu kadar sabretmenin,beklemenin sonunda benimde yüzüm güler,başarılı bir operasyonla istedigim büyüklükte gögüslere kavuşurum.Allah isteyen herkeze nasip etsin,yaşayan bilir bu duyguyu.Çok mutluyum ,çookk.:92::81:

Canım,öncelikle şöyle söyliyim ben biraz seçici bir insanım,yani her konuda.Bir telefon alsam,yada evime bir süs eşyası,bütüm magzaları,marketleri,internetten filan çok araştırır,öyle alırım.Hatta bazen arkadaşlerım birşey alıcaksa beni beklerlerki-Önce Arzum alsın,eger iyiyse o alır zaten,sonra biz alalım ,diye espri yaparlar.Ben istanbul,avrupa yakasında oturuyorum.Hep avrupa yakasından doktor bulup randevu aldım,gittim görüştüm.Fakat hep bir yerlerde benim istemedigim sorunlar çıktı.Ya benim istedigim büyüklüge onay vermediler,ya kullandıgı protez çeşidini begenmedim,yada düşündügüm kesi yerini önermediler.Ben Hasan beye gittigim zaman daha ben birşey demeden içimdeki düşünceleri patır patır söylemeye başlayınca,Tamam,dedim,işte benim doktorum.Bilemiyorum tabi,elektrikte aldım,çok pozitif bir yönü var doktorumun.Önemli olan içine sinmesi tabi.Birde show türkte pazar günü yayınları var,o yayınlarada çok denk geldim.Buradanda Hasan bey hakkında güzel yorumlar okudum,kendi sitesindede ameliyat olmuş hastaların yorumları var.Kıssacası içime sindi yani.Sende araştır,birkaç doktora git,anlıyacaksın ne demek istedigimi.Ama araştırmadan karar verme sakın,piyasada çok kasaplar var çünkü,dikkatli ol.Sana kolay gelsin,sormak istedigin soru olursa sorabilirsin.

Cnm ozelden yazmıstım ama burdanda yazmak istedim,senin adına cok sevindim,umarım hersey gonlunce olur,çok çok memnun kalırsın tatlım:)....Bence cok yerinde bi karar,seni çoook iyi anlıyorum
Bide hep boyle pozitif dusun ki hersey cok iyi olsun

Arzumcuumm Çok iyi Haber Bu Çok MutluOldum Senin adına Hadi Hayırlısı olsun tatlım Çok sevindim İçine Sinen Bir doktor Bulmana Süpersinn

Yavrucum hep destek tam destek :))

Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:

Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)

arzum asla vazgecme kım ne derse desın benım sadece 7 saattır memem var 10 dk bır tuvaletın aynasına bakıyorum cok guzel bı duygu

Esin sana her dokundugunda bu seylerin dogal olmadigini, sisirildigini zaten bilecek o zaman da destekli sutyene ya da silikona dokunsa da bi sey fark etmeyecek icin icin mutsuz olup onca aciyi bosunami cektim ben diyebilirsin.Benimkilerde ufak, ben esime ''Canim tipki ergenlige giren korpe 15'lik kizlar gibiyim degil mi''.''Urkek titrek ve kucuk''.Bebek emzirirken goguslerim 90-95 olmustu.Yani buyuk olani da gorduk, sen de bebek sahibisin sende buyudugunu gordun.Ama simdi kucukler Avrupada gogus kanseri hizla yayiliyor.Cok sevdigim bir arkadasim kanserden dolayi gogsunu aldirmisti protez yaptirdi ama vucudu istemedi iltihap kapladi cok acilar cekti simdi gogsu yok ama esiyle uyumlari o kadar mukemmel ki !!!!Erkegin senin bu masumlugunu sevmis olabilir.Eslerimizde cok mukemmel vucutlara sahip degiller ama biz onlari seviyoruz di mi. Biliyorsundur esi estetik yaptiran bir bayan neydi o Yeliz Yesilmenle aldatilmisti hani???Adam ben bu estetikli kadini istemiyorum diye ayrilmaya kalkmisti.Ama senin kararin tabi SEVGILERIMLE...

arzummmm çook sevindiimm.. Buınun nasıl bir mutluluk olduğunu başına gelmeyen anlayamaz. Sen ne istiyorsan ona karar vermişsin zaten. Doktorlarımız ameliyat öncesinde milyarda birolabilecek şeyleri bile anlatıyorlar. Onları bilerek ameliyata giriyoruz. Bu forumda ameliyat olup çok çok kötü şeyler yaşayan kaç kişi var. Belki bir elin parmakları kadardır. Hayat zaten risk. Önemli olan bizi mutlu edebilecek kararları verip önce Allaha sığınmak sonra da doktorumuza güvenmek. Umarım çok mutlu olursun arkadaşım.. Seni de aramıza bekliyoruz

Mutluluguma ortak oldugunuz için çoook teşekkür ediyorum,evet doktorumda pozitif düşün,pozitif olsun herşey demişti.Bende öyle yapıyorum,zaten buradanda size mutlu haberlerle gelmek istiyorum her zaman,inşallahta öyle olur.Huysuzcan,darısı senin başına hayatım,içine sinen doktoru biran önce bulman dilegiyle canım.Hepimiz mutlu olalım,Allah isteyen herkez nasip etsin inşallah

Yavrucum hep destek tam destek :))

Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:

Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)

:)))) Canım benim,sevgililer günü ve mübarek kandilde ameliyat oluyorum,vardır bundada bir hayır.Allahıma hep dua ettim,oda bana böyle bir güne nasip etti.Bende sizi hiç unutmayacagım tabiki,ameliyata kadar degil,mezara kadar arkadaşız dostum.İnşallah ameliyattan sonrada ameliyat olacak arkadaşlara bende yardımcı olabilirim.:13:

arzum asla vazgecme kım ne derse desın benım sadece 7 saattır memem var 10 dk bır tuvaletın aynasına bakıyorum cok guzel bı duygu

Evet canım,oduyguyu hayal edebiliyorum,eminim çok güzel bir duygudur.İnşallah bende yaşayacagım.Sanada tekrar tekrar geçmiş olsun,tavsiye ve yorumlarınızı eksik etmeyin benden

Güzel dileklerin için sanada çok teşekkür ediyorum arkadaşım,evet 14 şubatta inşallah aranıza katılacagım,Allah mutlulugumuzu bozmasın inşallah..

Arzumcum herşey Gönlünce Olsun Burada ki Tüm yaptıracak olan Arkadaşlarıma Bunu Diliyorum Bu Operasyonla İlgili Cuburcum da Oldu Çok yeni ve oda Evli Mutlu Sende Öyle Allaha Çok şükür Bende Evliyim Mutluyum EŞLERİMİZ Anlayışlı fedakar Bizleri İçin ne MUTLU Bizlere Bizi Sevmeseler Değer Vermeseler Bunu Yaşayamazdık Lakin her kes Bukadar şanslı DeğiL Görüyorumki Bunun Kıymetini Bilelim Nazar Değmesin Kıslar Öpüyorum Sizleri İyiki Varsınız...

:81:
katılıyorum sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…