Muhtemelen 3 gün yatıp kalkma sıkıntısı olur ve sırt. Kas zarı altı yöntemiyle oldu bu yöntemle ağrı sızı olmaz. cc faktorü düşündürüyor o kadar :)
Artık Arzumm cevap verir bakalım süreç nasıl işleyecek :))
geçmiş olsun arzum ..
400 müüüüüü
aramızdaki rekorsun heralde :)
geçmiş olsun :26: sende atlattın
istediğin boyutta olması dahada süper
bugün eve geliceksin demen bekliyoruz sabırsızlıkla
gelde anlat ne var ne yokmaşallahh diyelim
arzumcummm geçmiş olsuuunnn ve gözün aydııınn :81: artık bikini altı oluyo ama üstü küçük geliyor diye yakınırsınn400cc! hadi biran önce iyileş
arzumcum 400cc bu bıraz agrın olur acayıp merak edıyorum
banane banane bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa:)))))
Hoşgeldin Arkadaşımm aramızaNazar değmesin Günden Güne Daha İyi Olcaksın Artık Allahın İzni İle Geçmişler Olsun Atlattın bebğimm..
Kizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum
ımm öncelikle seni canı gönülden tebrikler ediyorummm :) seni tanımıyorum ama adına çok sevindim başlardaki bir mesajın çok etkilemişti beni ruh halini anlatmışsınameliyat olmana çoook çok çok sevindim hem kendine hem de eşine çok güzel 1 değil 2 tane sevgililer günü hediyesi vermiş oldun umarım herşey gönlünce olur benim yaşım bu ameliyat için çokta uygun değil 18 yaşındayım daha ama düşünüyorum ben de ileride yani azcık ileride her şey gönlünce olsun umarım çoook daha mutlu bir bayan olarak hayatını sürdürürsün kendine çok iyi bak :92:
geçmiş olsun arzum.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.400cc iyi yapmış doktorun.bana 350cc ye325cc kondu.şişler gitti önce büyük geliyordu gözüme doktorumda 375cc de olurmuş dedi sonrasında.wallada olurmuş yani göz alışıyor küçük bile geliyor insanın gözüne 375 400ccler aslında büyük protezler gibi görünsede benim gibi düz göğüslüde anca göğüs yapar diyorum.güzel günlerde sağlıklı günlerde kullan canım
Hadi bakalım geçmiş olsun :))
Oraletcigimmm,canımmm,evet yatıp kalkarken ırt agrısı ve gögüs agrısı oluyor,inanılmaz bir baskı hissediyorum gögsümde,dedigin gibi protezin büyüklügündende kaynaklanabilir.Daha çok yeni bu kadar agrı olması bence yinede normal,inanılmaz gergin ve şişler,zamanla şişler inince müthiş bir görüntünün çıkacagı şimdiden belli oluyor ama.Ben büyük,gösterişli,dolu,dolu bir gögüs istemiştim,doktorum Hasan bey beni çok iyi anladı,daha ameliyattan önce çizimlerim yapılırken-350cc seni tatmin etmez,mutlu olazsın demişti,ben o an anladım zaten 400e kadar çıkacagını.Hayallerim gerçek oldu.İiyiki Hasan beyi seçmişim diyorum,hem istedigim yöntemle kas zarı altı ameliyatı oldum,hemde istedigim büyüklük,daha ne diyimkiAllah gönlüme göre verdi,yinede Allah pişman etmesin beni ve hiç kimseyi diyorum,Allah isteyen herkeze nasip etsin,çok güzel bir duygu.Böyle şiş hallerine bile baktıkça çoook mutlu oluyorum.Bugün 2. günüm düne göre biraz daha rahatım,yavaş yavaş kol hareketleri yapıyorum,doktor kaslarını çalıştır yavaş yavaş dedi,ama çokta çabuk yoruluyorum Olsun,mutluyum,herkez mutlu olsun inşallah.öpüyorum seni canım arkadaşım benimmm..
canım yaaaa ben dönmeden ameliyat olmuşsun. çok sevindim. ama ben sana senin bana olduğun gibi destek olamadım. ameliyatını oraletten duydum inanamadım. artık ameliyat sonrası mutluluğunu paylaşırım seninle. henüz çok yenisin. bir an önce iyileşmeni diliyorum canım.
Canım her şey yolunda daha ne olsun :92::92:
Hasta gibi yatma hiç sürekli gez dolaş hareket halinde ol ve dümdüz yatma dikiş yerlerin gerginlikten ağrı yapmasın hepsi bu kadar. Yorgunluk normal anestezi etkisi ama atarsın her güne daha da iyi uyanacaksın artık. Yarına bir şeyin kalmaz ve şiş hallerini de seviyor insan ameliyat yöntemin güzel çünkü :))
İyi günlerde kullan canım benim işte bu kadar bitti gitti artık. Artık keyfini sür bikini, çamaşır, dekolte kıyafetler, aklına başka ne geliyorsa artık :))