arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bende bir hasan beyin hastasi olarak sana bol sans diliyorum hersey gönlünce olsun
bence cok dogru bir secim hasan bey ben meme kücültmeden sonra feci mutlu oldum
doktorumuz süperrrrrr bir o kadarda sevecen ve samimi
arkadasim allah yolunu acik etsin herseyin hayirlisi

Canım benim,hasan beyin ne kadar mükemmel bir doktor oldugunu muayeneye gidince anladım zaten,buradan Hasan beyin hastalarındanda her zaman olumlu güzel yorumlar da okuyunca dahada dogru bir seçim yaptıgımı bir kez daha anlıyor ve çok başarılı bir ameliyat geçirecegimden dahada çok emin oluyorum.Sizlerden böyle güzel olumlu yorumlar gelmesi benim yüzümün gülmesine neden oluyor,sizlere çok teşekkür ediyorum.Allah herkezin kalbine göre versin.Ve iyiki böyle bir sayfayı yapmışlar sevgili KK yöneticileri.Kadıların çevrelerindeki çogu insanlarla paylaşamadıgı mutluluklerı,sevinçleri,bilgileri buradan kadın kadına paylaşıyoruz.İyiki varsın Kadılar Kulübü.

hayırlı olsun inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer..güzel günler seni bekliyor=)

aramızdan biri daha ayrılıyoooo
:2: ayyy çok mutluluk verici bir haber bu
ameliyata girerken bizide an emi belki yararı olur,ayağını sürü hatta adımızı yaz biyerlerine
ayy heycan yaptım :18:
allahım allahımmm :26:
bak burda bekliyoz ayıldın baktın ağrın sızın yok ( inş olmazzz ) buraya damla bize bi el salla
yahu bu ameliyat olcaklar evin haliyeti ruhiyesini değiştirdi valla adam 14 şubatı bekliyom sancak ben memiş haberi beklicem
allahım yardımcın olsun.....

arzumcum teşekkür ederim uyarıların içiiinnn salı günü ilk dr görüşmemi yapacağım. sizlerden de tavsiyelerinizi yorumlarınızı aldıkça daha sağlıklı karar verebilicemm inşallah

canım bu arada 3 günün kalmış ben de deli gibi kendimden bahsediyorum hala kusura bakma işte ben de heycanlanıyorum ondannn!!

bikaç gün sonra kendine hayranlıkla bakacağın günler gelecek, eminim harika bi heyecandır Afrodit gibi dönersin hadi inşallah :92:

arzummm.. 3 gün kaldı

Evet canım copyright,bugünüde böyle bitirdik.Deli gibi hastane alışverişi yaptım bugün,o alışveriş merkezi senin,bu alışveriş merkezi benim.İç çamaşırları,eşofman takımları,çoraplar,bady ler...elime ne geldiyse aldımBiraz abarttım galiba.Yarın Hasan beyin muayenehanesine gidecegim tekrar konuşmak için,sütyen için bilgi vermediler,sanırım hastane ameliyat sonrası sütyeni karşılıyor.Eger beden olarak bilgi verirseler amlyat sonrası sütyenlerdende aliyim diyorum.Nasılsa uzun bir süre takıcagım herhalde,bunları konuşmam lazım.Birde bu sogutucu jellerden istiyormular ameliyattan sonra acaba?Sizden istemişmiydiler?Belkide hastanede vardır,almama gerek kalmaz.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu,ona aldırmışlardı.Bilmiyorum,kızlar yaa varya çok heyecan var.Günler öyle geçiyorki.Ama inanırmısınız,eve gelince poşetleri yatagımın üstüne fırlattıgım gibi bilgisayarın başına,sizlerin yanına koşuyorum.Bakiyim arkadaşlarım yani şeyler yazmışmı diye merakla bekliyorum.Canlarım benim yaa.İyiki varsınız,iyiki mutluluguma ortaksınız.Sizi çoook seviyorumm

Siz hiçbir zaman aklımdan çıkmıyorsunuzki zaten,Sizleri her ne kadar görmesemde hep kalbimdesiniz,ameliyat girerkende sizler için dua edicegim inanın.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım.Hasteneden gelince kendimi iyi hisseder hissetmez size yazacagım inanın.Aslında laptopumu yanıma almayı düşünüyorum ama bilemiyorum yazabilirmiyim diye,belki agrım filan olabilir,zorlamiyim kendimi.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım,mutlu haberlerle buluşmak dilegiyle,öpüyorum sizleri

hayırlı olsun inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer..güzel günler seni bekliyor=)
Canım benim,inşallah sorunsuz,agrısız,sızısız bir ameliyat geçiririm inşallah.Allahım isteyen herkeze nasip etsin,herkez mutlu olsun.Hep beraber güzel günlerde mutlu olalım.:81:

İnşallah canımmm,inşallah sende içine sinen bir doktor bulur ve bir an önce sende ameliyat olursun.Bu durumu yaşayan anlar gerçekten.Bu zamana kadar hep sıkıntı çektim,yazın denize girerken bikinimi giyinip kabinden dışarı çıkmak ölümdü,sanki herkez bana bakıyor-NE kadar küçük gögüsleri var,diyor gibi hissediyordum.Ama bu yaz kabinden çıkarken de herkez bana bakıcak ve -Vavvv gögüslere bakk,diyeceklerBende gögsümü gere gere yürüyecegim Canım,şaka bir yana,Allah pişmanlık vermesin hiçbir kimseye.Bu ameliyatı öncelikle biz kendimiz için oluyoruz,özgüvenimizi tavan yapmak için,inşallah sorunsuz,başarılı bir ameliyat geçiririm tabiki.Sizlerinde destegiyle moralim çoook yüksek tabiki,iyiki varsınız

Huhuu son 1 diyorum başkada bir şey demiyorummm :)))))

Hep destek tam destek yavrucum stres yapma, hasta olma, ilaç kullanma gerisi senin işin değil zaten heyecan yapmak serbest :)) :92:

dualarımız senınle benım kadar agrısız bır amelıyat gecırmen , sonucun mükemmel olması dilegıyle

arzu cnm benim sakın dert etme eminim herşey istediğin gibi olacak bebeğim ..biliyorum çok heyecanlısın ama mutlu olacaksın sonunda buna eminim tatlım :))

Huhuu son 1 diyorum başkada bir şey demiyorummm :)))))

Hep destek tam destek yavrucum stres yapma, hasta olma, ilaç kullanma gerisi senin işin değil zaten heyecan yapmak serbest :)) :92:

Canım oraletim benim,evet son bir gün kaldı ...Günler öyle geçiyorki inan,bir bakmışımki akşam olmuş,hiç evde durmuyorum zaten,çabucak akşamı ediyorum.Destekleriniz beni ayakta tutuyor inanın,heyecan inanılmaz boyutta...Geçecek,herşey güzel olacak,inanıyorum buna.Canlarım benim yaaa,iyiki varsınız

dualarımız senınle benım kadar agrısız bır amelıyat gecırmen , sonucun mükemmel olması dilegıyle

İnşallah güzelim yaa,agrısız,sızısız bir ameliyat...ne kadar kulaga hoş geliyor dimii..Ama imkansız degil tabi.Sonuç mükemmel olsun,o önemli canımm...Sizleri çok seviyorum,canım arkadaşlarım benim:13:

arzu cnm benim sakın dert etme eminim herşey istediğin gibi olacak bebeğim ..biliyorum çok heyecanlısın ama mutlu olacaksın sonunda buna eminim tatlım :))

Hsan beye gitmemdeki en büyük sebebimsin,teşekkürler arkadaşım.Evet,mutlu olacagım,buna inanıyorum,çünkü Hasan bey beni anladı.Sizleri seviyorum yaaa,iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…