canım arkadaşım , her şey gönlüne göre olur insallah.adına cok mutluyum
bende bir hasan beyin hastasi olarak sana bol sans diliyorum hersey gönlünce olsun
bence cok dogru bir secim hasan bey ben meme kücültmeden sonra feci mutlu oldum
doktorumuz süperrrrrr bir o kadarda sevecen ve samimi
arkadasim allah yolunu acik etsin herseyin hayirlisi
Canım,öncelikle şöyle söyliyim ben biraz seçici bir insanım,yani her konuda.Bir telefon alsam,yada evime bir süs eşyası,bütüm magzaları,marketleri,internetten filan çok araştırır,öyle alırım.Hatta bazen arkadaşlerım birşey alıcaksa beni beklerlerki-Önce Arzum alsın,eger iyiyse o alır zaten,sonra biz alalım ,diye espri yaparlar.Ben istanbul,avrupa yakasında oturuyorum.Hep avrupa yakasından doktor bulup randevu aldım,gittim görüştüm.Fakat hep bir yerlerde benim istemedigim sorunlar çıktı.Ya benim istedigim büyüklüge onay vermediler,ya kullandıgı protez çeşidini begenmedim,yada düşündügüm kesi yerini önermediler.Ben Hasan beye gittigim zaman daha ben birşey demeden içimdeki düşünceleri patır patır söylemeye başlayınca,Tamam,dedim,işte benim doktorum.Bilemiyorum tabi,elektrikte aldım,çok pozitif bir yönü var doktorumun.Önemli olan içine sinmesi tabi.Birde show türkte pazar günü yayınları var,o yayınlarada çok denk geldim.Buradanda Hasan bey hakkında güzel yorumlar okudum,kendi sitesindede ameliyat olmuş hastaların yorumları var.Kıssacası içime sindi yani.Sende araştır,birkaç doktora git,anlıyacaksın ne demek istedigimi.Ama araştırmadan karar verme sakın,piyasada çok kasaplar var çünkü,dikkatli ol.Sana kolay gelsin,sormak istedigin soru olursa sorabilirsin.
arzummm.. 3 gün kaldı
arzum yanındayız arkadasım tamdestek devam son gunler heycan nasıl[/QUOCuburcugum yaaa,ne diyorsunnn,heyecan tavan yapmış bir durumda.Siz halimi anlarsınız nasılsa.Günler öyle geçiyorki inan ben bile anlamıyorum alışveriş,eksikler filan.E ben evliyim,ev temizligi yapıyorum bir yandan,bir yandan pastalar,börekler yapıyorum dolaba atıyorum ameliyattan sonra misafirlerim gelir diye.Ama en güzelide bilgisayarın başına geçince sizlerin yazdıgı güzel yorumları okuyunca şöööyle bir arkama yaslanıyorum,diyorum arkadaşlarım bana destek vermişler,beni yalnız bırakmamışlar,yüzümde mutlu bir tebessüm,çok rahatlıyorum inan.Çok mutluyum arkadaşım,Allah mutlulugumuzu bozmaz inşallah.Bu günüde bitirdik,artık son 2 gün diyelim.:81: :92:
aramızdan biri daha ayrılıyoooo
:2: ayyyçok mutluluk verici bir haber bu
ameliyata girerken bizide an emi belki yararı olur,ayağını sürü hatta adımızı yaz biyerlerine
ayy heycan yaptım :18:
allahım allahımmm :26:
bak burda bekliyoz ayıldın baktın ağrın sızın yok ( inş olmazzz ) buraya damla bize bi el salla
yahu bu ameliyat olcaklar evin haliyeti ruhiyesini değiştirdi valla adam 14 şubatı bekliyom sancak ben memiş haberi beklicem
allahım yardımcın olsun.....
Canım benim,inşallah sorunsuz,agrısız,sızısız bir ameliyat geçiririm inşallah.Allahım isteyen herkeze nasip etsin,herkez mutlu olsun.Hep beraber güzel günlerde mutlu olalım.:81:hayırlı olsun inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer..güzel günler seni bekliyor=)
canım bu arada 3 günün kalmış ben de deli gibi kendimden bahsediyorum halakusura bakma işte ben de heycanlanıyorum ondannn!!
bikaç gün sonra kendine hayranlıkla bakacağın günler gelecek, eminim harika bi heyecandırAfrodit gibi dönersin hadi inşallah :92:
Huhuu son 1 diyorum başkada bir şey demiyorummm :)))))
Hep destek tam destek yavrucum stres yapma, hasta olma, ilaç kullanma gerisi senin işin değil zaten heyecan yapmak serbest :)) :92:
dualarımız senınle benım kadar agrısız bır amelıyat gecırmen , sonucun mükemmel olması dilegıyle
arzu cnm benim sakın dert etme eminim herşey istediğin gibi olacak bebeğim ..biliyorum çok heyecanlısın ama mutlu olacaksın sonunda buna eminim tatlım :))