Oleeyyyyy Arzum Yaa Harika Bir Haber buKizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum
Kizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum
arzumcum bak bitti gitti işte,2 gün sonra keyfini çıkartmaya başlayacaksın,bu arada kas zarı altı ameliyatta en büyük cc 'li bayan ödülünü almaya hak kazandınKizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum
Kızlar yorumlarınızı şimdi okudum.çoook sevindim.Bugün evime geldim,sürekli uyumak istiyorum.Gece çok sırt agrısı çektim,uyuyamadım.Şimdi evde gelen giden yinede pek uyuyamıyorum.Yeni fırsat buldum,hemen size yazıyorum.Evveeettt.Ameliyatım çok başarılı geçmiş.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altı,400cc yuvarlak koheziv1 yüksek profil protez koyuldu.Gösümde ve sırtımda çok agrı var ama agrı kesicilerle kontrol edilebiliyor.Yatıp kalkarken destek alıyorum,ilk kalkarken gögsümde çok baskı oluyor ama geçecek tabi.Henüz çok yeni,bunada şükür.Dün lastik bandaj vardı o beni çok rahatsız ediyordu sabah çıkarttılar rahatladım biraz,şimdi sadece ameliyat sonrası sütyenim var üzerimde.İyiyim yani,bekledigim kadar agır bir ameliyat degil yinede.Evet rekor bende400cc,ama şu anda çok şişler,özellikle gögüs aram inanılmaz şiş.Biraz insin,şöyle şekli şemali belli olsun resim ekleyecegim kızlar.Dedigim gibi 2 çocuk emzirdigim için memişler esnek,400cc yi almış,bence bunun çok önemi var.Hiç çocuk emzirmemiş zaten gergin olan bir gögüse 400cc yi tıkmak gerçekten zor olur.Şimdilik bu kadar.fazla yormiyim kollarımı.yine görüşürüz,arada açıp mesajlarımı okurum artık.Hepinizi kocamannnn öpüyorum Sizleri seviyorummm,görüşmek üzere..
arzumcum 400cc bu bıraz agrın olur acayıp merak edıyorum
banane banane bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa:)))))