arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.:KK66:ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum:KK69::KK39:

Kizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.:KK66:ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum:KK69::KK39:
Oleeyyyyy Arzum Yaa Harika Bir Haber bu :21::21::21: Canım Beniiiimmmmm Allah Gmnlüne Göre Verdi Oohh Canım Arkadaşım Cicilerini Sağlıkla Kullan Aramıza Hoşgeldin Bebeğimmm Eve Geçince Yazarsın gene Accayip Sevindim 400 cc Yaaa Muhteşemsiinnnn :13: :92: Sen REKOR Kırdın Rekor Süper sin Arkadaşım BENİM :81::81::81::81: Bu da Nazarlığın :nazar::nazar::nazar::nazar:

neeeeeeeee 400cc mı? canım cok sevındım hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sende atlattın cok gecmış olsun:KK71:

bi kişi daha hayırlısıyla aramıza sağsalim katıldı hadi maaşallah diyelim,çok geçmiş olsun..

400 cc....
annecim ben artık düşünmek istemiyorum.. zaten düşünemiyorum.. kafa filan kalmadı bende.. oyyyyyyyyy :)))

arzumcum bak bitti gitti işte,2 gün sonra keyfini çıkartmaya başlayacaksın,bu arada kas zarı altı ameliyatta en büyük cc 'li bayan ödülünü almaya hak kazandın:nazar:süper süper

arzuuummm muhtesem bır boyut vallaa adına cok sevındım bazen dıorum bendemı 400 cc yaptırsaydım ama benım hıc yoktu almamıs 400 u kapanmamıs ama halımden cok memnunum..senın adınada cooooookkkkk sevındım..yenı gorunumun hayırlı olsun canım benım..kısa zaman da don aramısa :))

canim benim cok gecmis olsun,cok sevindim adina,bak ne guzel istedigin boyutta takilmis,ikimiznde en buyuk korkusu buydu,boyutun istedigin gibi olmasina cok sevindim canim,biraz toparlan tadini cikarmaya baslarsin tatlim :KK16:

geçmiş olsun :26: sende atlattın :KK16:
istediğin boyutta olması dahada süper :21:
bugün eve geliceksin demen bekliyoruz sabırsızlıkla :KK62:
gelde anlat ne var ne yok :nazar: :nazar: :nazar: maşallahh diyelim

arzumcummm geçmiş olsuuunnn ve gözün aydııınn :81: artık bikini altı oluyo ama üstü küçük geliyor diye yakınırsınn :KK9: 400cc! :nazar: hadi biran önce iyileş :KK54:

Kızlar yorumlarınızı şimdi okudum.çoook sevindim.Bugün evime geldim,sürekli uyumak istiyorum.Gece çok sırt agrısı çektim,uyuyamadım.Şimdi evde gelen giden yinede pek uyuyamıyorum.Yeni fırsat buldum,hemen size yazıyorum.Evveeettt.Ameliyatım çok başarılı geçmiş.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altı,400cc yuvarlak koheziv1 yüksek profil protez koyuldu.Gösümde ve sırtımda çok agrı var ama agrı kesicilerle kontrol edilebiliyor.Yatıp kalkarken destek alıyorum,ilk kalkarken gögsümde çok baskı oluyor ama geçecek tabi.Henüz çok yeni,bunada şükür.Dün lastik bandaj vardı o beni çok rahatsız ediyordu sabah çıkarttılar rahatladım biraz,şimdi sadece ameliyat sonrası sütyenim var üzerimde.İyiyim yani,bekledigim kadar agır bir ameliyat degil yinede.Evet rekor bende:KK9:400cc,ama şu anda çok şişler,özellikle gögüs aram inanılmaz şiş.Biraz insin,şöyle şekli şemali belli olsun resim ekleyecegim kızlar.Dedigim gibi 2 çocuk emzirdigim için memişler esnek,400cc yi almış,bence bunun çok önemi var.Hiç çocuk emzirmemiş zaten gergin olan bir gögüse 400cc yi tıkmak gerçekten zor olur.Şimdilik bu kadar.fazla yormiyim kollarımı.yine görüşürüz,arada açıp mesajlarımı okurum artık.Hepinizi kocamannnn öpüyorum:KK54::KK54: Sizleri seviyorummm,görüşmek üzere..

Hey maaşallahh yavrumm.. 400cc süpermiş.. Yarından sonra her günün daha iyi geçer canım merak etme. Yine de çok zorlama kendini ağrı kesicini iç. En büyü arzum bizim arzum durumu olmuş:KK9:
Hergün bize gelişmeleri anlat canım:KK54::KK54:

arzumcum 400cc bu bıraz agrın olur acayıp merak edıyorum :nazar::nazar::nazar:
banane banane bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa:)))))

Canım Arzumcum Rekoru Sen Kırdın BEN söyledim Tam gönlüne göre oldu bebiş Doğurmanın Faktörü Büyük Tabi Esniyor baya Bir Elastikiyet Kazanıyor DERİ Bende Atık Konuştuğumuz gibi bebişten sonra Tekrar Yenilerim Konuştuğumuz gibi Allahın İzni İle Çok Çookk Geçmişler olsun Göğüs arası öyle İnanılmazzz Ödemli Oluyor Benimde Acayip Ödemliydi Göğüs Aram öyle bir şiştiki anlatamam 20 gün içinde inecek dinlen yat uykunu Al Zaman bulursan Güzel Haberlerini Bekliyoruz CANİKOMMM Bennimmm :KK48:

Kızlar yorumlarınızı şimdi okudum.çoook sevindim.Bugün evime geldim,sürekli uyumak istiyorum.Gece çok sırt agrısı çektim,uyuyamadım.Şimdi evde gelen giden yinede pek uyuyamıyorum.Yeni fırsat buldum,hemen size yazıyorum.Evveeettt.Ameliyatım çok başarılı geçmiş.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altı,400cc yuvarlak koheziv1 yüksek profil protez koyuldu.Gösümde ve sırtımda çok agrı var ama agrı kesicilerle kontrol edilebiliyor.Yatıp kalkarken destek alıyorum,ilk kalkarken gögsümde çok baskı oluyor ama geçecek tabi.Henüz çok yeni,bunada şükür.Dün lastik bandaj vardı o beni çok rahatsız ediyordu sabah çıkarttılar rahatladım biraz,şimdi sadece ameliyat sonrası sütyenim var üzerimde.İyiyim yani,bekledigim kadar agır bir ameliyat degil yinede.Evet rekor bende:KK9:400cc,ama şu anda çok şişler,özellikle gögüs aram inanılmaz şiş.Biraz insin,şöyle şekli şemali belli olsun resim ekleyecegim kızlar.Dedigim gibi 2 çocuk emzirdigim için memişler esnek,400cc yi almış,bence bunun çok önemi var.Hiç çocuk emzirmemiş zaten gergin olan bir gögüse 400cc yi tıkmak gerçekten zor olur.Şimdilik bu kadar.fazla yormiyim kollarımı.yine görüşürüz,arada açıp mesajlarımı okurum artık.Hepinizi kocamannnn öpüyorum:KK54::KK54: Sizleri seviyorummm,görüşmek üzere..

Tatlım KK sana dar gelir artık, geçmiş olun ve hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan göğüslerini :nazar::nazar::))) 400 cesaret işi istediğin gibi olmuş ya ne mutlu sana ve bu mutluluğu paylaşan bizlere :))) Kendini çok yorma bol bol dinlen ödem attıracak özellikle bitki çayları tüket :))
Artık hızlı bir iyileşme süreci seni bekliyor. :KK71::KK71: Öpüyorum seni bebişlerine iyi bak sarıl, sev 4 çocuğun varmış gibi hissedeceksin. :)))

arzumcum 400cc bu bıraz agrın olur acayıp merak edıyorum :nazar::nazar::nazar:
banane banane bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa:)))))

Muhtemelen 3 gün yatıp kalkma sıkıntısı olur ve sırt. Kas zarı altı yöntemiyle oldu bu yöntemle ağrı sızı olmaz. cc faktorü düşündürüyor o kadar :)
Artık Arzumm cevap verir bakalım süreç nasıl işleyecek :))

X