Evet canım,evin içinde gezmeyi ve kol egzersizlerimi yapıyorum,ama çok çabuk yoruluyorum.İnanılmaz uykum var,geçecek,herşey güzel olacak.Günden güne daha iyi olacagım,böyle şiş halleri bile çoook güzeller.Şu şişkinlikler geçsin,alışverişe başlıyacagım zaten,şu anda bekliyorum.Canım arkadaşım benim,destekleriniz için çoook teşekkür ediyorum,iyiki varsınız
merhaba,hayırlı olsun cicileriniz:)hep takip ediyorum sizleri.çok istiyordunuz sizin adınıza çok sevindim..darısı başıma inş...
Alışveriş sırasında şikayet edeceğin bir husus olacak . Bütün beğendiğin çamaşırlar dolgulu olacak. Dolgusuz niye üretmiyor bu firmalar diye kızacaksın :)))
Şaka gibi ama elimi attığım her model ultra dolgulu çıkıyor büyük bir keyifle görevli kişiye dolgusuzunu istediğimi söylüyorum. Bu günleri görebilmek ne büyük mutluluk yahuu :))))
Arzumcumm Nerelerdesin Özledimm
Burdayım canım,geldim,geldimm...:79::79:
hg iyi olman ne güzel maşallahhBurdayım canım,geldim,geldimm...:79::79:
Hoş Geldin iyi omana Çok Sevindimm Şişler insin güzel güzel çamaşırlarla Resim çekersinnazar değmesin tatlişkommmmmm
hg iyi olman ne güzel maşallahh
Evet canım,evin içinde gezmeyi ve kol egzersizlerimi yapıyorum,ama çok çabuk yoruluyorum.İnanılmaz uykum var,geçecek,herşey güzel olacak.Günden güne daha iyi olacagım,böyle şiş halleri bile çoook güzeller.Şu şişkinlikler geçsin,alışverişe başlıyacagım zaten,şu anda bekliyorum.Canım arkadaşım benim,destekleriniz için çoook teşekkür ediyorum,iyiki varsınız
Bende Yaaa südyen alıyorum ve Artık koyacak yerlerim de kalmadı Arzumm Maşallahhh Diyorum sanaaaa veeeenazarlardan korusun diorumm
yaa 400cc nedir ya ben kendimi atayım aşağı yaa benim doktorum 225cc yi zor sığdırmış bana! oysa ki yalvarmıştım 300cc'den aşağı olmasın diye. acaba problem bende mi yoksa doktorda mı anlayamadım??? arzum çok geçmiş olsun canım yeni cicişlerin de hayırlı olsun bomba gibi olmuşsundur maşallah nazar değmesin diyelim şimdidençok sevindim senin adına
arzumcum ınankı cok merak edıyorum 400 cc yı ne zaman album yapıyorsun
Maşallah Maşallahhh Berakallaahhh Arzumcumm
canım derın esnek degılse doktorunun yapacagı bır sey yokk..gogus kafesın ne kadar genısse,derın ne kadar esnekse ve omuzlarında genısse protezın boyutuda ona gore degısebılıyoo.
canım derın esnek degılse doktorunun yapacagı bır sey yokk..gogus kafesın ne kadar genısse,derın ne kadar esnekse ve omuzlarında genısse protezın boyutuda ona gore degısebılıyoo.