arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Alışveriş sırasında şikayet edeceğin bir husus olacak . Bütün beğendiğin çamaşırlar dolgulu olacak. Dolgusuz niye üretmiyor bu firmalar diye kızacaksın :)))
Şaka gibi ama elimi attığım her model ultra dolgulu çıkıyor büyük bir keyifle görevli kişiye dolgusuzunu istediğimi söylüyorum. Bu günleri görebilmek ne büyük mutluluk yahuu :))))

Aynen ya,ameliyattan önce alışveriş yaparken hastane için çamaşırlara bakıyorum,neden bunlar hep dolgulu,dolgusuzlar nereye gitmiş diye arkadaşıma söylene durdum,arkadaşımda döndü yüzüme uzun uzun baktı ve-Ayol sen ameliyat olmadan havalara girdin,işimiz var senle ,diye laf etti,gülüştük öyle,ama o saten gecelikler varya,onlar yeter,bihterin saten geceligini gördüm magazada,sırtı dekolte,bayıldım,zaten onu alsam altına sütyen takarmıyım ben ayol

Ya işin en zevkli yanı alışveriş. Ben birkaç parça daha aldım haftasonu:92::92::92:

Bende Yaaa südyen alıyorum ve Artık koyacak yerlerim de kalmadı Arzumm Maşallahhh Diyorum sanaaaa veeee nazarlardan korusun diorumm

Bende Yaaa südyen alıyorum ve Artık koyacak yerlerim de kalmadı Arzumm Maşallahhh Diyorum sanaaaa veeee nazarlardan korusun diorumm

Heeheehee...canım okadar bekledik yani,alışverişte yaparız yanii,bunu haketmek için bıçak altına yattık,Hiçbir ameliyat kolay degildir,yalnızca az acılısı ve çoook acılısı vardır,bunada şükür.Amiiinnn canımm,Allah nazarlardan korusunDün regl oldum,agrıdan ölüyorum,hiç böyle olazdım,sanki dogum yapıyorum,inanılmaz agrı ve kanama geçiriyorum.Sanırım geçirdigim operasyondan dolayı böyle oldum.Olsun,buda geçecek.:92::92:

yaa 400cc nedir ya ben kendimi atayım aşağı yaa benim doktorum 225cc yi zor sığdırmış bana! oysa ki yalvarmıştım 300cc'den aşağı olmasın diye. acaba problem bende mi yoksa doktorda mı anlayamadım??? arzum çok geçmiş olsun canım yeni cicişlerin de hayırlı olsun bomba gibi olmuşsundur maşallah nazar değmesin diyelim şimdiden çok sevindim senin adına

Son düzenleme:

canım derın esnek degılse doktorunun yapacagı bır sey yokk..gogus kafesın ne kadar genısse,derın ne kadar esnekse ve omuzlarında genısse protezın boyutuda ona gore degısebılıyoo.

arzumcum ınankı cok merak edıyorum 400 cc yı ne zaman album yapıyorsun

Canım,yarın kontrolüm var,şu dikişler alınsın,sütyen degişsin.Yapacagım canım,sabırrr..Sag gögsüm dün şişti biraz,inşallah problem çıkarmaz,üst kısımdada kızarıklık oluştu,doktoru aradım,sıvı birikmesi olabilir dedi.Bakalım ne olacak.Öptüm güzelim,güzel hayırlı haberlerle buluşmak dilegiyle.Allaha emanet ol.

canım derın esnek degılse doktorunun yapacagı bır sey yokk..gogus kafesın ne kadar genısse,derın ne kadar esnekse ve omuzlarında genısse protezın boyutuda ona gore degısebılıyoo.

evet gizml sanırım problem bende... niye bu kadar dar bi göğüs kafesim varmış ya sizlere çok imreniyorum öyle 300cc 400cc ya muhteşem bi duygudur kesin. şimdi ben üzerime elbise giyindiğimde dışardan hala küçük göğüslü görünüyorum yani şu yaralarım iyileşsin destekliye dönecem yine malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…