arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

heyecanını can-ı gönülden paylaşıyor ameliyattan sonraki mutluluğunu da paylaşmak için seni burda sabırsızlıkla bekliyoruz...
dualarımız seninle, herşeyin güzel olacağını ve bundan sonrası için çok daha mutlu bir Arzum olacağını sanıyorum söylememe gerek yok
hayırlısıyla git gel inşallah. .

Arzumcum Geri SayıM Başladı Yarın Ayrıca KANDİL Çok Mübarek Bir Gün Herşey O GüzeL Yüreğinin Arzu Ettiği Gibi Olsun Aramıza Neşe ile Dönmeni Bekliycem Ve Dua Edicem Canımmm Arzumcumm

Poisacıgımmm...Çok heyecanlıyım yaa...Arada bir acaba ameliyat olmaktan vazmı geçsem gibi saçma sapan düşünceler bile aklımdan geçmiyor degil yanii:18:Açıkcası korku var biraz.Ama ameliyat sonrası mutlulugumu düşündükçede kendi kendime ne yapıyorsun yahu,devammm..diyorum.Heyecan ve korku..karmakarışık birşey oldu bende.Ama dediginiz gibi mutlu bir Arzummm gelecek yanınıza,bende sizin gibi mutlu mutlu dolaşıcagım hayırlısıyla inşallah.Sizlerin yanımda oldugunu görmek ve moral mesajlarınız beni çook gaza getiriyor kızlarr,bir gün kaldı,idare edin beni ne olur

Evet canım,çok bekledim,böyle mübarek bir günde Allah bana nasip etti ameliyat olmamı.Bundada vardır bir hayır diyorum.Dün eşim,ben,arkadaşlarım Taksimin altını üstüne getirdik.Hem sevgililer gününü kutladık,hemde ameliyat olmamın sevincini paylaştık.Çook güzel geçti.Biraz uykusuzum,kaç gündür uyuyamıyorum,bugün biraz başım agrıyor.Ameliyattan sonra uyurum bol bol inşallah.Tabi agrım,sızım olmazsa.Mutlu bir şekilde aranıza dönmeyi o kadar çook istiyorumki.Dualarınız benimle olduktan sonra buna inanıyorum.İnşallah güzel haberlerle gelecegim kızlarrr..Bekleyin beni:92::92:

arzumcummm heyecanlanman çok doğal,ama bu heyecan daha sonra hatırladığında yüzünde tatlı bir tebessüm olarak dönecek bir heyecan.. burada hepimiz birbirimizin heyecanını gördük ve ilk hafta haricinde hiç bi kızı gördünmü bu ameliyatı keşke olmasaydım diyen,ameliyat olanların hepsi ne diyo şekercim "yuppiiii iyi ki olmuşuz bu ameliyatı,mutluluktan uçuyoruz"" hadi senin de mutluluktan uçacağın günleri bekliyoruz... bu arada merak etme ameliyattan vazgeçme düşüncesi sedye gelene kadar devam ediyo,ama sedyeye bindiğinde sana yapacakları sakinleştirici bu düşünceyi gerçekleştirmeni engelliyohadi arzumcum yuppppiiiii ameliyata gidiyosun yuppppiiii,

Kalemcigim,inanki o kadar garip bir duyguki.Doktorumu seçtigimde yani ameliyat olmaya kesin karar verdigimde,arkadaşlarıma söylerken yüzümde mutlu ifadeler filan vardı.Ama şimdi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor,hatta bazen gizli gizli aglıyorum.Burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hastaneye girdigim an başlamıştım aglamaya.Psikiyetrisler ameliyata bile girmiştiler bana moral vermek için.İnşallah öyle olmam yine.Çünkü aglayarak ameliyata girdigimde,aglayarak çıkıyorum.Ameliyattan sonra mutlu olacagım kesin ama işte..herşey ameliyat olana kadar.Ne diyorum ben yaaaa...YUPİİİİ..Ameliyat oluyorum..YUPPİİ...:81::18::18:

canım sakın ağlayarak gireceğini düşünme çünkü öyle bişey olmayacak,ağlamana fırsat vermeden sana sakinleştiriciyi yapacaklar ve sen odadan çıktığını bile anlamayacaksın,ben de çok inanırım ameliyata nasıl girersen o şekilde çıkarsın,eğer sakin bir şekilde girersen sakin şekilde uyanacaksın..odana geçtiğinde şöyle düşün yıllardır yapmayı istediğin ve yapamadığın bir hayalini gerçekleştiriyorsun ve televizyonda müzik kanalını açıp en sevdiğin müzikleri dinlemeye başla,sonra yanına bulmaca alabilirsin,ben yanıma bulmaca almıştım, ablamla birlikte çözerken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadan sedye gelmişti,böyle senin dikkatini dağıtacak şeylere odaklanmalısın.sonuçta sen hasta değilsin ve uyandığında da hasta modunda olmayacaksın merak etme.. güzel geçecek herşey tüm kalbimle inanıyorum... hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun

Kalem çok Doğru Söylüyor Arzumcum Zaten Sakinleştirici Yapacakalar Ağlamak Yok Odaya girdiğinden itibaren Hep Bizler aklına Gelelim Bizlerin Moralini ne kadar mutlu olduğumuzu düşün Tv yi aç ve hep Sonrasını Düzün Giyeceğin Kıyafetlerin Planını Yap Hayal et Uyandığında Hiç ağrın olmayacak Kocamaaaannn cicişlerin olacak Gözlerini açtığında Düşünsene Ne zamanlardan Beridir İstiyordun ve Artık Olacaaak Olaaacaaakkkk

canim nereye gitti bakiym seni pozitifligin
heyecanlanman,degisik duygular hissetmen cok dogal canim...ama bi yandan da sonucun cok iyi olacagini hicbir zaman aklindan cikarma lutfen ...bak ameliyat gunu geldi catti, hayaline kavusmana cok az kaldi,bunun tadini cikar...
Yeri gelmisken de sana sorunsuz bir ameliyat diliyorum canim,ins hersey gonlunce olucak
Senin icin dua edicem,iyi olur olmaz da yaz, bizi merakta birakma tatlim..

kızlarr çok mutluyum yaa oldum ameliyatımı sorunsuz geçti bende sizlerden biri oldum artık.bana destek ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. arzum77 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatın bende hasa fındık ın öğrencisine ameliyat oldum doktorumu çok seviyorum o kadar ilgili iyi niyetli ki bugün 5.günüm Allaha şükür çok iyiyim darısı tüm olmak isteyenlerin başınaa

arzum yarın sende bızden olacaksın yupppppppi
canım sakın kotu seyler dusunme hersey cok guzel olucak 370 400cc olsun ınsallah
senın guzel haberlerını beklıyoruz arkadasım

Hsan beye gitmemdeki en büyük sebebimsin,teşekkürler arkadaşım.Evet,mutlu olacagım,buna inanıyorum,çünkü Hasan bey beni anladı.Sizleri seviyorum yaaa,iyiki varsınız..

bende seni seviyorum tatlım .. bende haftaya kontrole gideceğim hasan beye 2 ay oldu ameliyat olalı mutluyuuuuuuummmmmmm .. eminim sende mutlu olacaksın arkadaşım ..gittiğimde soracağım seni hasan beye nasıl geçti ameliyat diye :))

arzum hanım allah gönlünüze göre versin...
kolayca olup biter umarım...şimdiden hayırlı olsun...

arzummm yarın büyük gün:))) Off heyecanını ben hissettim burda. Herşey çok güzel olacak ameliyata bunu düşünerek gir. Çıkınca mutluluktan ağlayabilirsin izin veriyorum

Nınınınınnn :92::92::92: Dostum ben ameliyat zamanı bu siteyi keşfetmiş olsam karnaval havasında giderdim ameliyata :)))
Sedye yavaş diye inip yürümeyi bile düşünmüştüm yani hayallerime biranönce kavuşmanın isteğiyle o kadar çok sabırsızlanıyordum ki. Daha önce neden yaptırmadım diye kendine kızacaksın yeri geldiğinde. O yüzden ne gizli gizli ağla ne sedyeden kaçma planları yap :)
İnsan hayallerini gerçekleştirdiğinde hedefe ulaştığında gerisin geriye dönmez :) Sahne senin dostum bak bu kadar kişi alkışlarla uğurluyoruz seni ve biz senin adına mutluyken sen çok daha mutlu olmalısın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ameliyatın stres yapma ameliyat sonrası moralin ne kadar iyi olursa o kadar çabuk süreci bitirirsin. Sahneden in ve aramıza karış :) Bekliyoruz seni canım :))

Güle güle kullan cicilerini :))) Hayırlı olsun canım ohh şöyle her elimi attığım yerde mutlu hatun çıkıyor ya dünyalar benim oluyor :) Darısı dediğin gibi tüm isteyenlerin başına herkesin gönlünden geçenden daha güzel göğüslere kavuşması dileğiyle..

Unutmadan bunlarda senin ciciler için :))

Canlarım benim yaaa,iyiki varsınız.Beni çok mutlu ettiniz,bu güzel mesajları okuduktan sonra bende ne stres kaldı nede korku inanınki.Hayallerime kavulmaya saatler kaldı artık,içimde gerçekten bir rahatlık var,korkular uçtu,gitti sayenizde.İyileşir iyileşmez sizlere yazacagım inanın.Kızlar dua edin istedigim büyüklükte olsun yaaaa,en büyük korkum bu biliyormusunuz,ya küçük olursa diye.İnşallah olmaz.Hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorum.Yarın mübarek kandil,ne olur dualarınızı benden esirgemeyin,buna çoook ihtiyacım olacak.Hepinizi seviyorumm..

canım şuan ameliyattasın büyük ihtimalle.herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim canım arkadasım

Arzumcumm Tatlı Arkadaşımm Seni Bekliyorum Dualarım Seninle Bitti Artık Çıktın Belkide Şu An

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…