heyecanını can-ı gönülden paylaşıyor ameliyattan sonraki mutluluğunu da paylaşmak için seni burda sabırsızlıkla bekliyoruz...
dualarımız seninle, herşeyin güzel olacağını ve bundan sonrası için çok daha mutlu bir Arzum olacağını sanıyorum söylememe gerek yok
hayırlısıyla git gel inşallah. .
Arzumcum Geri SayıM Başladı Yarın Ayrıca KANDİL Çok Mübarek Bir Gün Herşey O GüzeL Yüreğinin Arzu Ettiği Gibi Olsun Aramıza Neşe ile Dönmeni Bekliycem Ve Dua Edicem Canımmm Arzumcumm
Poisacıgımmm...Çok heyecanlıyım yaa...Arada bir acaba ameliyat olmaktan vazmı geçsem gibi saçma sapan düşünceler bile aklımdan geçmiyor degil yanii:18:Açıkcası korku var biraz.Ama ameliyat sonrası mutlulugumu düşündükçede kendi kendime ne yapıyorsun yahu,devammm..diyorum.Heyecan ve korku..karmakarışık birşey oldu bende.Ama dediginiz gibi mutlu bir Arzummm gelecek yanınıza,bende sizin gibi mutlu mutlu dolaşıcagım hayırlısıyla inşallah.Sizlerin yanımda oldugunu görmek ve moral mesajlarınız beni çook gaza getiriyor kızlarr,bir gün kaldı,idare edin beni ne olur
arzumcummm heyecanlanman çok doğal,ama bu heyecan daha sonra hatırladığında yüzünde tatlı bir tebessüm olarak dönecek bir heyecan.. burada hepimiz birbirimizin heyecanını gördük ve ilk hafta haricinde hiç bi kızı gördünmü bu ameliyatı keşke olmasaydım diyen,ameliyat olanların hepsi ne diyo şekercim "yuppiiii iyi ki olmuşuz bu ameliyatı,mutluluktan uçuyoruz"" hadi senin de mutluluktan uçacağın günleri bekliyoruz... bu arada merak etme ameliyattan vazgeçme düşüncesi sedye gelene kadar devam ediyo,ama sedyeye bindiğinde sana yapacakları sakinleştiricibu düşünceyi gerçekleştirmeni engelliyo hadi arzumcum yuppppiiiii ameliyata gidiyosun yuppppiiii,
canım sakın ağlayarak gireceğini düşünme çünkü öyle bişey olmayacak,ağlamana fırsat vermeden sana sakinleştiriciyi yapacaklar ve sen odadan çıktığını bile anlamayacaksın,ben de çok inanırım ameliyata nasıl girersen o şekilde çıkarsın,eğer sakin bir şekilde girersen sakin şekilde uyanacaksın..odana geçtiğinde şöyle düşün yıllardır yapmayı istediğin ve yapamadığın bir hayalini gerçekleştiriyorsun ve televizyonda müzik kanalını açıp en sevdiğin müzikleri dinlemeye başla,sonra yanına bulmaca alabilirsin,ben yanıma bulmaca almıştım, ablamla birlikte çözerken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadan sedye gelmişti,böyle senin dikkatini dağıtacak şeylere odaklanmalısın.sonuçta sen hasta değilsin ve uyandığında da hasta modunda olmayacaksın merak etme.. güzel geçecek herşey tüm kalbimle inanıyorum... hadi bakalım şimdiden geçmiş olsunKalemcigim,inanki o kadar garip bir duyguki.Doktorumu seçtigimde yani ameliyat olmaya kesin karar verdigimde,arkadaşlarıma söylerken yüzümde mutlu ifadeler filan vardı.Ama şimdi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor,hatta bazen gizli gizli aglıyorum.Burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hastaneye girdigim an başlamıştım aglamaya.Psikiyetrisler ameliyata bile girmiştiler bana moral vermek için.İnşallah öyle olmam yine.Çünkü aglayarak ameliyata girdigimde,aglayarak çıkıyorum.Ameliyattan sonra mutlu olacagım kesin ama işte..herşey ameliyat olana kadar.Ne diyorum ben yaaaa...YUPİİİİ..Ameliyat oluyorum..YUPPİİ...:81::18::18:
Hsan beye gitmemdeki en büyük sebebimsin,teşekkürler arkadaşım.Evet,mutlu olacagım,buna inanıyorum,çünkü Hasan bey beni anladı.Sizleri seviyorum yaaa,iyiki varsınız..
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
Canım oraletim benim,evet son bir gün kaldı ...Günler öyle geçiyorki inan,bir bakmışımki akşam olmuş,hiç evde durmuyorum zaten,çabucak akşamı ediyorum.Destekleriniz beni ayakta tutuyor inanın,heyecan inanılmaz boyutta...Geçecek,herşey güzel olacak,inanıyorum buna.Canlarım benim yaaa,iyiki varsınız
kızlarr çok mutluyum yaaoldum ameliyatımı sorunsuz geçti bende sizlerden biri oldum artık.bana destek ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. arzum77 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatın bende hasa fındık ın öğrencisine ameliyat oldum doktorumu çok seviyorum o kadar ilgili iyi niyetli ki bugün 5.günüm Allaha şükür çok iyiyim darısı tüm olmak isteyenlerin başınaa