Küçülmesinler büyüsünler bebeklerOzaman merakla bekliycem suan zaten füze gibilercok küçülmesin de sıkıntı yok
damla daha sert olduğu için yuvarlak istiyorum ben ama bir de hıgh profilden ziyade moderate profil daha doğal olur gibime geliyor arzum77 ne düşünüyorsunuz bu konudaBiraz küçülme olabilir. Aslında görüntü doğal hale geliyor ve bu kötü değil. Üst lobun daha güzel bir biçimde aşşagıya doğru iniş sağlayacak,alt kutub daha dolgun olacak. Zamanla küçüldü diyende oldu,büyüdü diyende... Benimkiler büyüdü :))
Gögüs çapınıza hangi profil uygunsa onun uygulanması ilke en doğal sonucu alabilirsinizdamla daha sert olduğu için yuvarlak istiyorum ben ama bir de hıgh profilden ziyade moderate profil daha doğal olur gibime geliyor arzum77 ne düşünüyorsunuz bu konuda
o zaman çapı daha geniş protez uygulandığında ortadaki ayrıklık da bir nebze olsun azalmış olur aynı zamanda yanlış mı düşünüyorumGögüs çapınıza hangi profil uygunsa onun uygulanması ilke en doğal sonucu alabilirsiniz
Misal ben ultra hıgh profil isterdim ama doktorum ultra hıgh profilin çapı daha dar olduğundan bana uygun olmayacağını söylemişti. Bizim isteklerimiz çok önemli değil,önemli olan BİZİM gögüs yapımıza uygun olan profilin seçilmesi
Damla yuvarlak mevzusuna gelince,ben hep yuvarlak protez istemiştim zaten. Görüntü olarak yuvarlak protezin benim isteğime yakın sonuç vereceğini düşünmüştüm. Zaten görüştüğüm tüm doktorlar (bir doktor hariç) hepsi yuvarlak protezi uygun gördü. 6 sene oldu,çok memnunum
Öyle tabi. Ama herkesin gögüs çapı farklı. Yani sizin gögüs doku hizanızın dışından daha geniş bir çap yapılamaz. Dokuyu aşar,protez kenarları direk belli olur. Yuvarlak protezle göğüsler daha yakın durur zaten .o zaman çapı daha geniş protez uygulandığında ortadaki ayrıklık da bir nebze olsun azalmış olur aynı zamanda yanlış mı düşünüyorum
Tatlım benimde ameliyat sonrası gögüs uçlarım çok hassastı. His inanılmaz vardı mesela öncesine göre hemde. Birde meme ucu kesisi olmasına rağmen.Şey yine bengöğüs uçlarım aşırı hassaslasti ameliyat öncesi bu kadar değildi. Hatta bi meme ucumda sanki hafif acı var daha fazla hassas diğerine göre? Normal mi acaba ki? Yarın kontrolüm var orda da sorucam ama size de danışmak istedim
Belki de fazla hassasiyetten dolayı acı varmış gibi hissediyorum. Bakalım yarin bi sorayım umarim bisi yokturTatlım benimde ameliyat sonrası gögüs uçlarım çok hassastı. His inanılmaz vardı mesela öncesine göre hemde. Birde meme ucu kesisi olmasına rağmen.
Ama genelde birçok kişi bu durumu yaşıyor.
Ama acı durumu olmamıştı.
Bir kızarıklık şişme gibi bir durum yoksa normal olabilir. Yinede kontrole gidince doktoruna sorarsın tabi .
Doktorun sporcu sütyenine geçirmemişmiydi seni?Bu gidişle sürekli kapınızı calicam gibi
8. Günüm ve gün icinde dışarı cikarken normal sütyen taksam eve gelince ameliyat sonrası sütyene gecsem nolur acaba? Bu sutyenin askilari cok kalın kiyafetlerde zorlaniyorum
Yok malesef en son sordugumda bi süre devam ediceksin ameliyat sutyenine demisti kalın kalın askilari var ya kiyafet secerken zorlaniyorum idare edicez artık napalim. Cok teşekkür ederim bitanesinDoktorun sporcu sütyenine geçirmemişmiydi seni?
Tatlım ama 8. Günde normal sütyen takılmaz ama. Doktorunda izin vereceğini sanmam,sende rahat edemezsin zaten.
Tak canım tak,erken zaten çıkartmana.. Sporcu sütyenine geçersin bir haftaya kadar büyük ihtimal. O zaman daha rahat edersin.Yok malesef en son sordugumda bi süre devam ediceksin ameliyat sutyenine demisti kalın kalın askilari var ya kiyafet secerken zorlaniyorum idare edicez artık napalim. Cok teşekkür ederim bitanesin
Canım beni izler misin bir tane fotoğraf koydumÖyle tabi. Ama herkesin gögüs çapı farklı. Yani sizin gögüs doku hizanızın dışından daha geniş bir çap yapılamaz. Dokuyu aşar,protez kenarları direk belli olur. Yuvarlak protezle göğüsler daha yakın durur zaten .
Gögüs yakınlığı gögüs kafesi ortasındaki kemiğin kalınlığına bağlı. Kiminin o kemiği ince oluyor,benim öyle. Daha yakın oluyor göğüsler. Kiminin kalın oluyor,orta kısım daha ayrık oluyor.
Albümlerimi bir süreliğine kapattım tatlım..Canım beni izler misin bir tane fotoğraf koydum
Yok canım,ikisinide yaptırmadım :)) Düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım hâlâ :))Konuyla alakasız belki ama sizde vardı diye biliyorum. İstanbul'da güvenilir bir dövmeci ve göbek piercingi için yer arıyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı?
Sen bunca zmn o göbeğe bir piercing takmadın mıYok canım,ikisinide yaptırmadım :)) Düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım hâlâ :))
Ya kaç gündür sana bunu sorcam unutuyorum cnm bu ameliyat sonrası hissizlik dediklerişey nasıl birşey nasıl oluyor biliyor musun. Yani neyi hissetmiyoruz mesela normalde soğuk sıcak yada dokunulma durumunda uçları büyür küçülür fln ya onunla ilgili bişi mi bu durumTatlım benimde ameliyat sonrası gögüs uçlarım çok hassastı. His inanılmaz vardı mesela öncesine göre hemde. Birde meme ucu kesisi olmasına rağmen.
Ama genelde birçok kişi bu durumu yaşıyor.
Ama acı durumu olmamıştı.
Bir kızarıklık şişme gibi bir durum yoksa normal olabilir. Yinede kontrole gidince doktoruna sorarsın tabi .