arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

damla daha sert olduğu için yuvarlak istiyorum ben ama bir de hıgh profilden ziyade moderate profil daha doğal olur gibime geliyor arzum77 ne düşünüyorsunuz bu konuda

damla daha sert olduğu için yuvarlak istiyorum ben ama bir de hıgh profilden ziyade moderate profil daha doğal olur gibime geliyor arzum77 ne düşünüyorsunuz bu konuda
Gögüs çapınıza hangi profil uygunsa onun uygulanması ilke en doğal sonucu alabilirsiniz
Misal ben ultra hıgh profil isterdim ama doktorum ultra hıgh profilin çapı daha dar olduğundan bana uygun olmayacağını söylemişti. Bizim isteklerimiz çok önemli değil,önemli olan BİZİM gögüs yapımıza uygun olan profilin seçilmesi
Damla yuvarlak mevzusuna gelince,ben hep yuvarlak protez istemiştim zaten. Görüntü olarak yuvarlak protezin benim isteğime yakın sonuç vereceğini düşünmüştüm. Zaten görüştüğüm tüm doktorlar (bir doktor hariç) hepsi yuvarlak protezi uygun gördü. 6 sene oldu,çok memnunum

o zaman çapı daha geniş protez uygulandığında ortadaki ayrıklık da bir nebze olsun azalmış olur aynı zamanda yanlış mı düşünüyorum

o zaman çapı daha geniş protez uygulandığında ortadaki ayrıklık da bir nebze olsun azalmış olur aynı zamanda yanlış mı düşünüyorum
Öyle tabi. Ama herkesin gögüs çapı farklı. Yani sizin gögüs doku hizanızın dışından daha geniş bir çap yapılamaz. Dokuyu aşar,protez kenarları direk belli olur. Yuvarlak protezle göğüsler daha yakın durur zaten .
Gögüs yakınlığı gögüs kafesi ortasındaki kemiğin kalınlığına bağlı. Kiminin o kemiği ince oluyor,benim öyle. Daha yakın oluyor göğüsler. Kiminin kalın oluyor,orta kısım daha ayrık oluyor.

Şey yine ben göğüs uçlarım aşırı hassaslasti ameliyat öncesi bu kadar değildi. Hatta bi meme ucumda sanki hafif acı var daha fazla hassas diğerine göre? Normal mi acaba ki? Yarın kontrolüm var orda da sorucam ama size de danışmak istedim

Tatlım benimde ameliyat sonrası gögüs uçlarım çok hassastı. His inanılmaz vardı mesela öncesine göre hemde. Birde meme ucu kesisi olmasına rağmen.
Ama genelde birçok kişi bu durumu yaşıyor.
Ama acı durumu olmamıştı.
Bir kızarıklık şişme gibi bir durum yoksa normal olabilir. Yinede kontrole gidince doktoruna sorarsın tabi .

Belki de fazla hassasiyetten dolayı acı varmış gibi hissediyorum. Bakalım yarin bi sorayım umarim bisi yoktur

Bu gidişle sürekli kapınızı calicam gibi
8. Günüm ve gün icinde dışarı cikarken normal sütyen taksam eve gelince ameliyat sonrası sütyene gecsem nolur acaba? Bu sutyenin askilari cok kalın kiyafetlerde zorlaniyorum

Doktorun sporcu sütyenine geçirmemişmiydi seni?
Tatlım ama 8. Günde normal sütyen takılmaz ama. Doktorunda izin vereceğini sanmam,sende rahat edemezsin zaten.

Doktorun sporcu sütyenine geçirmemişmiydi seni?
Tatlım ama 8. Günde normal sütyen takılmaz ama. Doktorunda izin vereceğini sanmam,sende rahat edemezsin zaten.
Yok malesef en son sordugumda bi süre devam ediceksin ameliyat sutyenine demisti kalın kalın askilari var ya kiyafet secerken zorlaniyorum idare edicez artık napalim. Cok teşekkür ederim bitanesin

Yok malesef en son sordugumda bi süre devam ediceksin ameliyat sutyenine demisti kalın kalın askilari var ya kiyafet secerken zorlaniyorum idare edicez artık napalim. Cok teşekkür ederim bitanesin
Tak canım tak,erken zaten çıkartmana.. Sporcu sütyenine geçersin bir haftaya kadar büyük ihtimal. O zaman daha rahat edersin.
O sütyen göğüslerin garantisi
Rica ederim

Canım beni izler misin bir tane fotoğraf koydum

Konuyla alakasız belki ama sizde vardı diye biliyorum. İstanbul'da güvenilir bir dövmeci ve göbek piercingi için yer arıyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı?

Konuyla alakasız belki ama sizde vardı diye biliyorum. İstanbul'da güvenilir bir dövmeci ve göbek piercingi için yer arıyorum. Önerebileceğiniz bi yer var mı?
Yok canım,ikisinide yaptırmadım :)) Düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım hâlâ :))

Ya kaç gündür sana bunu sorcam unutuyorum cnm bu ameliyat sonrası hissizlik dediklerişey nasıl birşey nasıl oluyor biliyor musun. Yani neyi hissetmiyoruz mesela normalde soğuk sıcak yada dokunulma durumunda uçları büyür küçülür fln ya onunla ilgili bişi mi bu durum

Yardıma ihtiyacım var kızlar.1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum.kas üstü,damla model,295 cc takıldı.sağ göğsümde hiç bir sorun yok ama sol göğsümde silikonu hissediyorum yani yabancı bir madde olduğunu.elleyince değil ama..eğilince,yürürken,merdivenden inerken filan..görüntüde hiçbir sorun yok gayet güzeller çok şükür..ama çok rahatsızlık verici bir his bu..böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa ne zaman geçer bu his.moralim çok bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…