Hissetmek derken?? Kasılma gibi içeride bir madde oldugunumu hissediyorsunu? Sertlik gibi.. nasıl anlatacağını bilemedim amaYardıma ihtiyacım var kızlar.1,5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum.kas üstü,damla model,295 cc takıldı.sağ göğsümde hiç bir sorun yok ama sol göğsümde silikonu hissediyorum yani yabancı bir madde olduğunu.elleyince değil ama..eğilince,yürürken,merdivenden inerken filan..görüntüde hiçbir sorun yok gayet güzeller çok şükür..ama çok rahatsızlık verici bir his bu..böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa ne zaman geçer bu his.moralim çok bozuluyor...
Bazı bölgelerde uyuşukluk gibi oluyor.. Hani bir yerin kaşınır,kaşırsın,kaşıdıfını hissedersin ama hissetmezsin tatmin olmazsın gibiYa kaç gündür sana bunu sorcam unutuyorum cnm bu ameliyat sonrası hissizlik dediklerişey nasıl birşey nasıl oluyor biliyor musun. Yani neyi hissetmiyoruz mesela normalde soğuk sıcak yada dokunulma durumunda uçları büyür küçülür fln ya onunla ilgili bişi mi bu durum
Hissetmek derken?? Kasılma gibi içeride bir madde oldugunumu hissediyorsunu? Sertlik gibi.. nasıl anlatacağını bilemedim amaÇok erken bir süreç aslında.. kontrollerinizde vardır. Doktorunuzla paylaştınızmı bunu?
Evet,doktorunuzun dediği gibi sıkı sporcu sütyen kullanın. Eğer protez cepte sıkı durursa bunu çok az hisseder yada hissetmezsiniz . Her daim tek gögüs daha rahat,diğeri daha farklı oluyor zaten . Umarım geçici birşeydir. Doktorunuzla iletişimde olun ..Yani içimde yabancı bir madde olduğunu hissediyorum.nasıl anlatsam..öne eğildiğimde filan sikikonun hareket ettiğini..sağ memem çok rahat sanki içinde hiç silikon filan yokmuş gibi.umarım anlatabilmişimdir.doktoruma söyledim bir müddet daha sıkı şeyler giy dedi.herşey gayet normal dedi ama bunu yaşayan bilir
Tamam cnm şimdi anladım demek istediğini yani o hisse ucunda sonuna kdr hissediyorum ben bende onunla alakalı birşey sanıyordum ama değilmiş demekki. Ben dün göğsümü kaşırken bi an şey hissine kapıldım sanki derimi kaşıyorum ama derinin hemen altında su birikmişte o suyun altına işlemiyor gibi değişik birşeyBazı bölgelerde uyuşukluk gibi oluyor.. Hani bir yerin kaşınır,kaşırsın,kaşıdıfını hissedersin ama hissetmezsin tatmin olmazsın gibi
Doktorum böyle durumda gözlerini kapat. Bir arkadaşın göğsün belli bölgelerine iğne ile hafif dokunsun. Sende nereye igneyi değdirdigini bul. Hep doğru yerleri gösterirsen bir sorun yok. Ama igneyi değdirdigi halde sen tepki vermezsen hissizlik var o bölgede demişti..
igneyi biraz sert ve hafif olarak test yapılsın birde. Çünkü hissizlik ve uyuşuk hissi farklı!
Bulursanız haber verir misiniz? Güvenilecek yer bulmak çok zor çünkü..teşekkürler.Yok canım,ikisinide yaptırmadım :)) Düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım hâlâ :))
Piercing ameliyattan ne süte sonda takılabilir? Benle kimse ilgilenmiyor bende arayabgiricem artık sorularım içinSen bunca zmn o göbeğe bir piercing takmadın mı. O göbek bende olacak ilk işim gidip piercing taktırmak olur
Göbek deliğim o kadar güzel olduki delik izi yapmaya kıyamıyorum canımSen bunca zmn o göbeğe bir piercing takmadın mı. O göbek bende olacak ilk işim gidip piercing taktırmak olur
Meme ameliyatı ile pıercıng in bir ilişkisi yok. Sadece ameliyata girerken çıkartmanız gerekir o kadarPiercing ameliyattan ne süte sonda takılabilir? Benle kimse ilgilenmiyor bende arayabgiricem artık sorularım için
Bir soru daha gelsin mi? :)Meme ameliyatı ile pıercıng in bir ilişkisi yok. Sadece ameliyata girerken çıkartmanız gerekir o kadar
ben kombin ameliyat olduğum için neyi nereye yazdığımı bilememişimMeme ameliyatı ile pıercıng in bir ilişkisi yok. Sadece ameliyata girerken çıkartmanız gerekir o kadar
Valla bende karın germe oldum,ama o kadar güzel bir göbek deliğim olduki o delik izini yaptırmaya kıyamadım :)) Yoksa bende pıercıng yaptırmayı çok isteyen biriyim :)) Yazık.. çıkarınca kötü görünüyor ..Bir soru daha gelsin mi? :)
ben kombin ameliyat olduğum için neyi nereye yazdığımı bilememişimkarın germe sonrası piercing den bahsetmeye çalıştım aslında. Özendiğim birşeydi ne zaman bunu gerçekleştirebilirim onu merak ettim. Meme protezi ile alakalı ayrı sorularım var :))
Ben meme büyütme oldum,doktorum Hasan Fındık.Merhaba kızlar, göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama istsnbul için doktora bir türlü karar veremedim çok fazla doktor var.. bazılarıda aşırı pahalı.. tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşlar doktor önebilirlerse çok çok mutlu olurum..
Bir aylık süreç daha yeni tabi ama tamamen eşitlenirmi bilemeyiz . Doktorunuzdan bilgi almanız en mantıklısı. Süreç gözlemlenir muhakkak.. umarım düzelir,geçmiş olsunKizlar bende meme buuutme ameliyati oldum 1 ay oldu meme altindan oldum mememin biri asagida biri yukarid kaldi dikislerinde oyle nasil duzelir bu yasayan var mi hepinize sevgilerrr
Teşekkürler araştırıcam :)Ben meme büyütme oldum,doktorum Hasan Fındık.
Doktoruma küçültme ameliyatı olanlarda var,sonuçları gayet güzel bence. Gidio görüşmeni öneririm