Geç olsun güç olmasın canıminşallah canım ama bunun için de en az bir yıl beklemem gerekecek yaş olacak 33-34
canım doktorla 6 ay doldukatan sonra görüşeceğm ama o zaten düzelteyim kas altı yapayım dese de yaptırmayı düşünmüyorum.1 yılın dolmasını bekleyip doçent veya profösöre yaptıracağım inşallah.ona göre hiç bir sorun yok 6-12 aya kadar herşey geçecekmiş güyaaa
CANIM doktor bana yaklaık 3 haftalık kontrolden sonra destekli hariç içinde rahat ettiğim her türlü sütyeni takabilceğimi söylemişti ama memem de oldukça iyi bir iyileşme ve yumuşama süreci olduğu içinmiş.Hanımlar mrb. Ameliyat süreciyle ilgili herkes sağolsun çok bilgi verdi artık daha kafam rahat gireceğim ameliyata ama sonrası için bir sorum olacak sütyen demek bnm için içi dolu dolu destekli balenli dolgulu bilmem neli olmayanı var gibi gösteren birşey demekti. Şimdi ameliyattan sonra ne takcaz yani sporcu sütyenden sonra. Balenli olmayacak o kesin ama destekli dedikleri ne onu çözemedim hani şu sert olanlarmı altı telli olanlar mı ne yasak ne serbest bana bi anlatır mısınız bnm kafam çorba oldu o konudaarzum77 M macellan @kattina M Memontil @miraculous
O serbest gezmek bnm de en büyük hayalim ama eskiden karşıma böyle nette mağazalarda fln bomboş sadece dantelden güzel mi güzel sütyenler çıkarbende bakıp iç çekerdim bir günsizi giyeceğim derdim şimdi o gün çok yakında ama o sütyenler yok ortada bende mi bi terslik var anlamadım ki :))CANIM doktor bana yaklaık 3 haftalık kontrolden sonra destekli hariç içinde rahat ettiğim her türlü sütyeni takabilceğimi söylemişti ama memem de oldukça iyi bir iyileşme ve yumuşama süreci olduğu içinmiş.
Bu konuda boşver sütyeni ben genelde fora geziyorum zaten sütyenli gibiler oldukça dik ve iri
Sen hele o günlere gel biz sana mağaza ismi veririz merak etmeO serbest gezmek bnm de en büyük hayalim ama eskiden karşıma böyle nette mağazalarda fln bomboş sadece dantelden güzel mi güzel sütyenler çıkarbende bakıp iç çekerdim bir günsizi giyeceğim derdim şimdi o gün çok yakında ama o sütyenler yok ortada bende mi bi terslik var anlamadım ki :))
CANIM sen şu ameliyatı hayırlısıyla atlat da öyle alışveriş yap bence şimdi alacağın boş cup sütyene bakıp ancak iç çekeceksin daha iki ayın var nerden baksan. Hem bedenin değişecek şimdiden bilemezsin ki sütyen ölüçünü..O serbest gezmek bnm de en büyük hayalim ama eskiden karşıma böyle nette mağazalarda fln bomboş sadece dantelden güzel mi güzel sütyenler çıkarbende bakıp iç çekerdim bir günsizi giyeceğim derdim şimdi o gün çok yakında ama o sütyenler yok ortada bende mi bi terslik var anlamadım ki :))
Aynen canım.
Ben dün aldım daha, oysho'da bir sürü dantel güzel model var :)O serbest gezmek bnm de en büyük hayalim ama eskiden karşıma böyle nette mağazalarda fln bomboş sadece dantelden güzel mi güzel sütyenler çıkarbende bakıp iç çekerdim bir günsizi giyeceğim derdim şimdi o gün çok yakında ama o sütyenler yok ortada bende mi bi terslik var anlamadım ki :))
Gelemiyorum cnm gelemiyorum çatlayacam sabırsızlıktan geçmiyor günlee diye dolaşıyorum ortalıkta. Her şey bi kenara sabah akşam resimlerinize bakıp hadi az kaldı diye iç çekiyorum resimlere baka baka sapık olcam sonunda. Geçmiyor zalımın son bir ayıSen hele o günlere gel biz sana mağaza ismi veririz merak etme
Gelemiyorum cnm gelemiyorum çatlayacam sabırsızlıktan geçmiyor günlee diye dolaşıyorum ortalıkta. Her şey bi kenara sabah akşam resimlerinize bakıp hadi az kaldı diye iç çekiyorum resimlere baka baka sapık olcam sonunda. Geçmiyor zalımın son bir ayı
Merhaba. Ne fotoğrafı istedi sizden,anlamadım?Merhaba ben 5 mayısta ameliyat olacağım ancak doktor fotoğraf bul getir dedi,bulamadım, yardımcı olur musunuz
Breast augmentatıon before after sayfalarında yüzlerce binlerce foto var. Ordan istemediğin kadar foto bulabilirsin canımBeğendiğin ve istediğin göğüs şekli için örnek fotoğraf bakamı istedi,nasıl bir göğüs istediğimi tam olarak anlayabilmek için
Sen muayene olmadınmı? Sana şöyle olur böyle olur demedimi doktorun.? Ne önerdi ne dedi merak ettim tam olarak..Beğendiğin ve istediğin göğüs şekli için örnek fotoğraf bakamı istedi,nasıl bir göğüs istediğimi tam olarak anlayabilmek için