arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

V -violet canım senin doktorun ne diyo bu konuyu hiç bilmiyorum, çünkü doktor hatası gibi durumlarda ellerinden geldiğince destek olmalılar diye düşünüyorum ki senin durumun da öyle gözüküyo.

V -violet canım senin doktorun ne diyo bu konuyu hiç bilmiyorum, çünkü doktor hatası gibi durumlarda ellerinden geldiğince destek olmalılar diye düşünüyorum ki senin durumun da öyle gözüküyo.
canım doktorla 6 ay doldukatan sonra görüşeceğm ama o zaten düzelteyim kas altı yapayım dese de yaptırmayı düşünmüyorum.1 yılın dolmasını bekleyip doçent veya profösöre yaptıracağım inşallah.ona göre hiç bir sorun yok 6-12 aya kadar herşey geçecekmiş güyaaa

CANIM doktor bana yaklaık 3 haftalık kontrolden sonra destekli hariç içinde rahat ettiğim her türlü sütyeni takabilceğimi söylemişti ama memem de oldukça iyi bir iyileşme ve yumuşama süreci olduğu içinmiş.
Bu konuda boşver sütyeni ben genelde fora geziyorum zaten sütyenli gibiler oldukça dik ve iri

O serbest gezmek bnm de en büyük hayalim ama eskiden karşıma böyle nette mağazalarda fln bomboş sadece dantelden güzel mi güzel sütyenler çıkarbende bakıp iç çekerdim bir günsizi giyeceğim derdim şimdi o gün çok yakında ama o sütyenler yok ortada bende mi bi terslik var anlamadım ki :))

Sen hele o günlere gel biz sana mağaza ismi veririz merak etme

CANIM sen şu ameliyatı hayırlısıyla atlat da öyle alışveriş yap bence şimdi alacağın boş cup sütyene bakıp ancak iç çekeceksin daha iki ayın var nerden baksan. Hem bedenin değişecek şimdiden bilemezsin ki sütyen ölüçünü.. biliyorum sabırsızlık oluyor ama İnan içini doldura doldura deneyerek almak müthiş bir şey :*

Ben dün aldım daha, oysho'da bir sürü dantel güzel model var :)

Göğüs Büyütme Ameliyatı

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altuğhan Cahit VURAL Meme Büyütme Ameliyatına dair merak edilen herşeyi, Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Yapılabilir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Alt Yaş Sınırı Nedir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Üst yaş sınırı nedir? Tüm bu soruların cevabını Kadınlar Kulübü TV’ye anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Sen hele o günlere gel biz sana mağaza ismi veririz merak etme
Gelemiyorum cnm gelemiyorum çatlayacam sabırsızlıktan geçmiyor günlee diye dolaşıyorum ortalıkta. Her şey bi kenara sabah akşam resimlerinize bakıp hadi az kaldı diye iç çekiyorum resimlere baka baka sapık olcam sonunda. Geçmiyor zalımın son bir ayı

Geçer geçer merak etme,sayılı gün çabuk geçer
Aklına getirmemeye çalış sen.
İsteyipte gün alamayan arkadaşlarımızda var bak

Beğendiğin ve istediğin göğüs şekli için örnek fotoğraf bakamı istedi,nasıl bir göğüs istediğimi tam olarak anlayabilmek için

Beğendiğin ve istediğin göğüs şekli için örnek fotoğraf bakamı istedi,nasıl bir göğüs istediğimi tam olarak anlayabilmek için
Breast augmentatıon before after sayfalarında yüzlerce binlerce foto var. Ordan istemediğin kadar foto bulabilirsin canım
Yalnız ilk defa bir doktorun hastasından bu talebi istediğini okudum. Yani genelde evet doktor nasıl bir gögüs istediğini hastaya sorar ama misal kaç beden olmak istersin,kaç cup büyüsün falan der. Foto göstermek yanıltıcı olabilir çünkü bir başkasının sonucunu seninde aynısını Alman imkansız!
Yinede bak göster madem.

Muayene oldum,ilk başta,göğüslerim ayrık olduğu için, kas üstü damla önerdi, ancak silikonun kenarlarını hissetme gibi bier sorun olacağını da söyledi, daha sonra ben, silikonu hissetmek istemediğimi ayrık olmasının daha az problem olacağını söyleyerek kas altı istedim, damla mı yuvarlak mı o konuda tam karar vermedik ancak benim istediğim görüntü sanırım yuvarlak oluyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…