300 cc 300 gr a eşittir. Şöyle yapın,evde mutfak tartınız varsa bir buzdolabı poşetine 300 gr pirinç koyup ağzını bağlayın. Penye bir sütyen takıp poşeti sütyenin içine koyun. Ama olacak büyüklükten biraz daha ufak olacak,öyle düşünün çünkü protez doku altına girecek,ezilecek basılacak.. Heleki kasın altında olursa daha ufak görünecek... Az çok fikir sahibi olursunuz..Benim göğüs altı ölçüm 73 üstü 83. 300 cc çok büyük olur mu sizce? kaç cm falan degisir acaba moderate plus düşünüyorum kendim ama tabi daha henüz bi doktorla görüşmedim ama high profil kas altı bile olsa sanki dokununca dışardan hissedilirmis gibi geliyo. Belki de yanlış düşünüyorumdur
çok teşekkür ederim. Sizin hangi yöntemle oldu kaç cc ve kasalti mi ne kadar süre acı cektin iz o ağrı nasıl bi ağrı dayanılmaz bi ağrı mi bütün bunları merak ediyorum300 cc 300 gr a eşittir. Şöyle yapın,evde mutfak tartınız varsa bir buzdolabı poşetine 300 gr pirinç koyup ağzını bağlayın. Penye bir sütyen takıp poşeti sütyenin içine koyun. Ama olacak büyüklükten biraz daha ufak olacak,öyle düşünün çünkü protez doku altına girecek,ezilecek basılacak.. Heleki kasın altında olursa daha ufak görünecek... Az çok fikir sahibi olursunuz..300 cc öyle büyük bir protez degil,büyük olmaz. Ama kendi kendinize karar verecek bir konu degil bu tabi. Doktorlarla görüşün,konulun fikir alın. Bakalım Ne önerecekler size
Kas altı okursa yöntemini hissetme olasılıgı daha az olur. Ama kaslar inceyse yine bazı bölgelerden hissedilebilir. Yani bu olabilecek bir durum,olmayabilirde tabi
Ayrıca kas altına girince ezilecek diyosunuz ya zaman içerisinde biraz daha ön plana çıkmayacak mı protez ler oraya alıştıkca300 cc 300 gr a eşittir. Şöyle yapın,evde mutfak tartınız varsa bir buzdolabı poşetine 300 gr pirinç koyup ağzını bağlayın. Penye bir sütyen takıp poşeti sütyenin içine koyun. Ama olacak büyüklükten biraz daha ufak olacak,öyle düşünün çünkü protez doku altına girecek,ezilecek basılacak.. Heleki kasın altında olursa daha ufak görünecek... Az çok fikir sahibi olursunuz..300 cc öyle büyük bir protez degil,büyük olmaz. Ama kendi kendinize karar verecek bir konu degil bu tabi. Doktorlarla görüşün,konulun fikir alın. Bakalım Ne önerecekler size
Kas altı okursa yöntemini hissetme olasılıgı daha az olur. Ama kaslar inceyse yine bazı bölgelerden hissedilebilir. Yani bu olabilecek bir durum,olmayabilirde tabi
çok teşekkür ederim. Sizin hangi yöntemle oldu kaç cc ve kasalti mi ne kadar süre acı cektin iz o ağrı nasıl bi ağrı dayanılmaz bi ağrı mi bütün bunları merak ediyorum
Kas zarı altı yöntemi ile oldum ben,sürecim bu açtığım konumda yazıyor süreç süreçAyrıca kas altına girince ezilecek diyosunuz ya zaman içerisinde biraz daha ön plana çıkmayacak mı protez ler oraya alıştıkca
Kas altı değil mi sizin kas zarı altı nin kas altından farkı ne göğüs dokusu ile kas arasına mi konuldu yani bir de şu an dokununca dışarıdan hissediliyor mu ? Foto varsa görmek isterim :)Kas zarı altı yöntemi ile oldum ben,sürecim bu açtığım konumda yazıyor süreç süreç
400 cc yuvarlak var bende :))
Ağrı dayanılmayan Ağrı degil,daha çok baskı ve gerginlik hissi oluyor. Kolları ilk başlarda çok kullanamıyorsunuz falan..
Kas altı diger yöntemlere göre Farklı tabi. Muhakkak kaslar gevşeyecel rahatlayacak ama şöyle düşünün bir balon düşünün . Üzerine bir ağırlık koyduğunuzu. İlk başta çok sert gelir direnir sanki Sonra balon yumuşar rahatlar.. tabi protez ufalmayacak ama o baskı olacak sonuçta . Kas üstü olsa direk belli edecek,üzerindeki doku olacak sadece
Kasın üzerinde ince bir zar var. O zarın altına koyuluyor protez kas zarı altında. Yani kasın üzerinde,meme dokusu altında . Tek fark o zarın altında olması.Kas altı değil mi sizin kas zarı altı nin kas altından farkı ne göğüs dokusu ile kas arasına mi konuldu yani bir de şu an dokununca dışarıdan hissediliyor mu ? Foto varsa görmek isterim :)
Merhaba,her zaman bir gögüs digerine göre geç iyileşir ve ağrılı olur.kızlar yardıma ihtiyacım var bugun 12.gün oldu meme buyutme ve kârın germe ameliyati olalı karnimla ilgili bi sorunum yok şükür ama göğsümde bi gariplik var sizdede oldumu hiç sağ göğsum sorunsuz ama sol gördüm aşırı sis ve gogsumun ucu olan kahverengi taraflara bastirdigimda içinde bisi var gibi içeri çöküp çıkan bu gogsumun alt tarafındanda hissediliyo anlam veremiyirum bide benim kas alti yrn doktora gidicem ama içim içimi kemiriyo bi sorun olc ak diye
teşekkürler canım inşallah öyledir kapak gibi sanki içe çöküp çıkan bisi cunkuMerhaba,her zaman bir gögüs digerine göre geç iyileşir ve ağrılı olur.
Göğsünüzde hissettiğiniz şey ödemdir muhtemelen. Zamanla o his Yok olacaktır endişe etmeyin.
Kas altı olmasa protezimi hissediyorsun diyeceğim ama kas altı oldugu için onu hissetmen çok zor. Heleki meme ucunda... o yüzden ödemdir diye düşünüyorum.teşekkürler canım inşallah öyledir kapak gibi sanki içe çöküp çıkan bisi cunku
inşallah canım bide sana bisey sorucam dikiş izlerin için özel bi krem kullandinmi varsa yazarmisinKas altı olmasa protezimi hissediyorsun diyeceğim ama kas altı oldugu için onu hissetmen çok zor. Heleki meme ucunda... o yüzden ödemdir diye düşünüyorum.
Bakalım doktor Ne diyecek.
Bana doktorum iz kremi önermedi . Karın germede orijinal kantaron yağı bulabilirsen al kullan,çok faydası olur demişti . Prof. Saraçoğlu nun mağazasından gidip almıştım . Bence kesinlikle faydası olan birşeyinşallah canım bide sana bisey sorucam dikiş izlerin için özel bi krem kullandinmi varsa yazarmisin
MerhabaBana doktorum iz kremi önermedi . Karın germede orijinal kantaron yağı bulabilirsen al kullan,çok faydası olur demişti . Prof. Saraçoğlu nun mağazasından gidip almıştım . Bence kesinlikle faydası olan birşey
Merhaba,yara iyileşmesi tamamlandıysa,iz kremlerine geçecek duruma geldiğinizde kantaron yağı kullanabilirsiniz tabi. Açık yara varsa sürmeyin? En iyisi doktorunuza sormanız tabi,durumunuzu net bilmyorum çünkü. Ameliyatın henüz çok yeni demişsiniz,hemen kullanılmıyor çünkü.Merhabaarzum77 .acaba kantaron yağını memedeki ize de krem yerine sürebilir miyiz?benim ameliyatım henüz çok yeni.Fakat kapsül oluşumu başlıklarının hepsini okudum korkudan yeni memelerin tadını çıkaramıyorum.size tecrübenize dayanarak şunu sorabilir miyim?kapsül oluşumu yüzdesi nedir?masajın yapılmasıyla ilişkili midir?Ameliyat sonrası hangi yıllar arası kapsül oluşumu açısından risklidir(kas altı mentor)
Teşekkür ederim.Siz de kapsül oluşmuş muydu peki?Merhaba,yara iyileşmesi tamamlandıysa,iz kremlerine geçecek duruma geldiğinizde kantaron yağı kullanabilirsiniz tabi. Açık yara varsa sürmeyin? En iyisi doktorunuza sormanız tabi,durumunuzu net bilmyorum çünkü. Ameliyatın henüz çok yeni demişsiniz,hemen kullanılmıyor çünkü.
Kapsül oluşumu kişiden kişiye değişir. Ameliyattaki ufak bir hijyen sorunu kapsülü aniden tetikleyebilir ve hızla ilerleyebilir. Vücudunuz proteze ani tepki verir,kabul etmez,kapsül hızla ilerler . Yani kişisel bir durum diyebiliriz. Yararlı kapsül denilen şey zaten herkesde oluyor. Önemli olan ilerlememesi. Masaj göğsü yumuşatır,protezi rahatlatır. Doktorunuz masaj önerirse yapın,herkese masaj önerilmez çünkü. Yani herkesin durumu özel,doktorun hastaya önerisi önemli. Kimseyle kıyaslamayın kendinizi. Onda kapsül oldu bendede olacak diye birşey Yok korkmayın. Zateb kas altı yöntemi ile ameliyat olmuşsunuz ,daha garantili .
yanlış yerde paylaştım kızlar pardonkızlar böyle giderse izlerim çabuk kaybolcaga benziyor resim atıyorum yakınlaştırıp
Hayır,oluşmadıTeşekkür ederim.Siz de kapsül oluşmuş muydu peki?