- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
Senin için yazmadımKendisi büyük oldu diye yazıyordu,alışamamıştı.Sorunlarının olduğunda belirttim zaten. Bu yüzden ne yazdıysa onu belirttim bende
Anladım canım sağolProtezlerini çıkarttıran arkadaşımız büyüklüğünden şikayetçi olduğu için falan çıkarttırmadı.
Ben göğüslerinin fotosunu görmüştüm inanılmaz doğaldı üstelik şuandaki piyasanın nerdeyse 3 katı para ödemişti.
Ama gel gelelim protezlere kendisi ve vücudu alışamamıştı ve kendi isteğiyle tekrardan çıkarttırdı...
Evet canım büyük olan sol göğsümde sarkıklık var. Sağ göğsüm baya küçük asimetri fazla. Sola küçük protez koyarak sağa da büyük protez koyarak eşitlensin istiyorum sola da dikleştirme lazım moralim sıfırPeki asimetri için birşey yapılmayacakmı? Göğüs büyüdükçe asimetriği daha belirgin olur. Sakık olan göğüse toparlanma yapılmalı bence muhakkak.
Bir iki ay mıBir iki ay sürebilir. Yemene beslenmene dikkat et. Kabız olmamaya çalış,kan yapısı ürünler tüket. Bol su içmeyide unutmaVücuttaki narkotik ilaçları atman ve ödemi atmak için bol su içmen gerek
Dikleştirme yapılırsa daha iyi bir sonuç alınır. Ama yinede tamamen eşit bir gögüs bekleme yinede,yani beklentini yüksek tutma. Doktorun elinden geleni yapacaktır muhakkak ve bundan daha iyi bir görüntü olacak inşallah ...Ev
Evet canım büyük olan sol göğsümde sarkıklık var. Sağ göğsüm baya küçük asimetri fazla. Sola küçük protez koyarak sağa da büyük protez koyarak eşitlensin istiyorum sola da dikleştirme lazım moralim sıfır
Genelde her ameliyat sonrası oluyır öyle .. Bir iki hafta sonra ödem atıcı çaylar tükettirsen süreç daha hızlı ilerlerBir iki ay mıyemekle çok aram yok zaten ıvır zıvır yemem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum su çok içiyorum inşallah çabuk iner . Çok komik Bi görüntü var şuanda daracık Bi vücutta kocaman Bi göbek çok komik duruyor
Genel
Genelde her ameliyat sonrası oluyır öyle .. Bir iki hafta sonra ödem atıcı çaylar tükettirsen süreç daha hızlı ilerler
Aktarlarda ödem çayı var,ameliyat oldugunu ve vücudunda ödem oldugunu söyleyip alırsan faydasını görürsünAklında olsun
Evet canım,kapattım bazı albümlerimiarzucum bazı resimlerini kaldırmıssın sanırım gogus amelıyatı resımlerını goremıyorum. ama fızıgın taş bebek gibi maşallah. 17 eylül de benim ameliyat şafağım :)
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
İnşallah canım.. Bu yaşadıklarımızın ne demek olduğunu ancak yaşayan anlar! İnşallah sende seni anlayan,istediğin sonucu verecek ve bütçene uygun olan doktoru bulursunbenım şuan ki ruh halım..cinsellikten uzaklaşıcam nerdeyse...2 cocuktan sonra göğüs kalmadı bende ve o eskı 85 olan goguslerım 75c bıle buyuk gelıyor....ınşallah bende pişman olmam
İnşallah canım.. Bu yaşadıklarımızın ne demek olduğunu ancak yaşayan anlar! İnşallah sende seni anlayan,istediğin sonucu verecek ve bütçene uygun olan doktoru bulursun
İnşallah inşallah :)) Benim ameliyat tarihimde 14 Şubat tı,hiç unutmam :)) Hiç unutmayacağım birçok tesekkur ederim...cok mersi .inşallah... ocak ayında 29 olucam.bi cılgınlık yapıp doğumgunu hedıyesı olarak amelıyat mı olsam dıyorum :)
psikolojık olarak cok kötu bı durum ..inşallah bende burada ameliyat maceralarımı yazarım :)
İnşallah inşallah :)) Benim ameliyat tarihimde 14 Şubat tı,hiç unutmam :)) Hiç unutmayacağım bir
Hediye oldu bana
Çocukların ufaksa,ilgilenmen gerekiyorsa sıkıntı olabilir tabi. Yada sana yardımcı olacak biri varsa,bebeklerle ilgilenecek,yemek ev işi yardımcı olacak biri olursa iyi olur. Senin istirahat etmen ve kollarını zorlamamak gerek. Öyle ev süpürmek,tencere alıp kaldırıp indirmek,eğilmek,itmek çekmek sıkıntı.. Aman aman basit bir ameliyat degil tabi,adı üzerinde ameliyat nede olsa..evet okurken benım de dıkkatımı cektiözel bir gün..her anlamda...peki cnm kaç yaşında bu amelıyatı oldun?cocukların kaç yasındaydı? benımkıler bebek bu yuzden bıraz tedırgınım acıkcası
Çocukların ufaksa,ilgilenmen gerekiyorsa sıkıntı olabilir tabi. Yada sana yardımcı olacak biri varsa,bebeklerle ilgilenecek,yemek ev işi yardımcı olacak biri olursa iyi olur. Senin istirahat etmen ve kollarını zorlamamak gerek. Öyle ev süpürmek,tencere alıp kaldırıp indirmek,eğilmek,itmek çekmek sıkıntı.. Aman aman basit bir ameliyat degil tabi,adı üzerinde ameliyat nede olsa..
Hic unutlmayan tarih ne kadar guzel bir hediye olmus sana 6 senedir mutluluk veriyor daha da verecek ne guzel ❤ boyle kalici hediyerle gel canimi ye kocacagimmm duy beniUzun zamandır birşey yazmamışım konuma :)
Bugün 14 Şubat Sevgililer günü. Tüm sevenlerin ve sevilenlerin Günü kutlu olsun
Tam 6 sene önce bugün bombastik memelerime kavuştuğum gün. Sevdiceğimin bana en güzel hediyesiydi bu. Her sene mutlulukla hatırlayacağım,baktıkça,onları hissettikçe mutlu olduğum,asla unutmayacağım bir hediye :))
Herşey yolunda çok güzel hâlâ.Diri dimdik sexy göğüslerim var.
Tüm bayanlara,bu sorunu yaşayan,ameliyat olmak isteyen tüm hemcinslerime hayallerine kavuşmalarını diliyorum
En az benim kadar mutlu olun inşallah
Duyun kocalar sesimizi... Estetik hediye edin bizeeeHic unutlmayan tarih ne kadar guzel bir hediye olmus sana 6 senedir mutluluk veriyor daha da verecek ne guzel ❤ boyle kalici hediyerle gel canimi ye kocacagimmm duy beni
Hem onlar sevinsin hem bizDuyun kocalar sesimizi... Estetik hediye edin bizeee