Merhaba... Istanbulda doktor çok :)) Forumda birçok doktor ismi ile karşılaşmışsınızdır zaten. Birçok üye benim gibi konu açıp sürecini,memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini paylaşıyor.merhabaa :) ben de ameliyat olmak istiyorum, meme büyütme ameliyatı. ameliyatı izmirde yaşıyorum fakat çeşitli sebeplerden istanbulda olacağım .. haftalardır burada yazılanları okumaktan gözlerim bozulduokudukçaiyice kararsızlaştım, daha doğrusu büyüklük, yöntem vs konularda her şeyi doktora bırakma kararındayım şu an , tek sıkıntı doktor seçimi gidip tek tek gezmek için çok vaktim olmayacak, en azından 3-4 kişiden oluşan bi doktor listesi çıkarabilsem onlarla görüşüp ameliyata girerim diye düşünüyorum. doktor tavsiyesi istiyorum yani mümkünse :) bir de genelde 1 hafta içinde ameliyat günü alınabiliyor mu bilginiz var mı
Canım balen demek tel demek. 3ay olunca balenli serbest.. Benim 2 ay oldu ama teller rahatsız ediyor hala o yüzden tercih etmiyorum ama çok beğenip aldiklarim oldu onlarında telini söktüm. Destekli kullanmak yasak tam destek dediğimiz push-up veya yarı destekli yani sünger dolgulu olmayacak. Boş cup dediğimiz sırf penye dantel veya incecik bir sünger tabakası olanları tercih etmelisin balen rahatsız ederse bir sure kullanmayip bir sure sonra tekrar denersin. Tek koşul şekil bozukluğu oluşmaması açısından da ilk 3 ay balenli kullanılmaması bir kaç saatligine denedim ben dediğim gibi rahatsız etti zaten..Hanımlar mrb. Ameliyat süreciyle ilgili herkes sağolsun çok bilgi verdi artık daha kafam rahat gireceğim ameliyata ama sonrası için bir sorum olacak sütyen demek bnm için içi dolu dolu destekli balenli dolgulu bilmem neli olmayanı var gibi gösteren birşey demekti. Şimdi ameliyattan sonra ne takcaz yani sporcu sütyenden sonra. Balenli olmayacak o kesin ama destekli dedikleri ne onu çözemedim hani şu sert olanlarmı altı telli olanlar mı ne yasak ne serbest bana bi anlatır mısınız bnm kafam çorba oldu o konudaarzum77 M macellan Larimar M Memontil miraculous
Tatlım,sporcu sütyenimden sonra doktorun neyi önerirse onu kullan. Ben altı telli sütyenlerle rahat edememiştim,doktorumda kullanma demişti zaten. İlk altı ay bir sene kadar kullanmadım..Hanımlar mrb. Ameliyat süreciyle ilgili herkes sağolsun çok bilgi verdi artık daha kafam rahat gireceğim ameliyata ama sonrası için bir sorum olacak sütyen demek bnm için içi dolu dolu destekli balenli dolgulu bilmem neli olmayanı var gibi gösteren birşey demekti. Şimdi ameliyattan sonra ne takcaz yani sporcu sütyenden sonra. Balenli olmayacak o kesin ama destekli dedikleri ne onu çözemedim hani şu sert olanlarmı altı telli olanlar mı ne yasak ne serbest bana bi anlatır mısınız bnm kafam çorba oldu o konudaarzum77 M macellan Larimar M Memontil miraculous
O üç aydan sonra o demirlileri kullanabiliyoruz yani öyle mi. Çünkü nereye baksam demirsiz olanını bulamadım. Daha doğrusu varda babaanne sütyeni gibi olunca insanın hayaline uymuyor:))Canım balen demek tel demek. 3ay olunca balenli serbest.. Benim 2 ay oldu ama teller rahatsız ediyor hala o yüzden tercih etmiyorum ama çok beğenip aldiklarim oldu onlarında telini söktüm. Destekli kullanmak yasak tam destek dediğimiz push-up veya yarı destekli yani sünger dolgulu olmayacak. Boş cup dediğimiz sırf penye dantel veya incecik bir sünger tabakası olanları tercih etmelisin balen rahatsız ederse bir sure kullanmayip bir sure sonra tekrar denersin. Tek koşul şekil bozukluğu oluşmaması açısından da ilk 3 ay balenli kullanılmaması bir kaç saatligine denedim ben dediğim gibi rahatsız etti zaten..
Cnm çok haklısın ama şimdiden bir bakayım dedim şöyle sütyenlere hepsinde demir var bunun demirsiz desteksiz olanını bulmak öyle zormuşki bende şimdi zor sanıyordum oysa bnm gibi olmayanlar için dolgulu bilmem neli sütyenlerle doluymuş mağazalar. Peki o demirsiz sütyenleri nerden bulacağızTatlım,sporcu sütyenimden sonra doktorun neyi önerirse onu kullan. Ben altı telli sütyenlerle rahat edememiştim,doktorumda kullanma demişti zaten. İlk altı ay bir sene kadar kullanmadım..
Destekli sütyenler şu dolgulu sütyenler zaten
Meme ameliyatından sonra destekli sütyenlere ihtiyacın kalmayacak inşallah zaten
Bazı doktorlar hastaya farklı önerilerde bulunuyor. Kimi şunu tak bunu takma diyor bir başka doktor hepsini serbest bırakıyor. Bu yüzden durumuna göre sütyen kullanıp kullanmamakta önemli
Demirkeri ilk sene rahatsız edebilir. Eğer rahatsız ederse Demir ucu yerinden ufak bir delik açıp çıkartabilirsin.O üç aydan sonra o demirlileri kullanabiliyoruz yani öyle mi. Çünkü nereye baksam demirsiz olanını bulamadım. Daha doğrusu varda babaanne sütyeni gibi olunca insanın hayaline uymuyor:))
Cnm çok haklısın ama şimdiden bir bakayım dedim şöyle sütyenlere hepsinde demir var bunun demirsiz desteksiz olanını bulmak öyle zormuşki bende şimdi zor sanıyordum oysa bnm gibi olmayanlar için dolgulu bilmem neli sütyenlerle doluymuş mağazalar. Peki o demirsiz sütyenleri nerden bulacağız
mart içinde olacağım inş , burada gerçekten çok bilgi var, çok sayfa çok isim var :) istanbula geçince her görüştüğüm doktor ile ilgili yazarım artık, benden sonra geleceklere yardımcı olur :)Merhaba... Istanbulda doktor çok :)) Forumda birçok doktor ismi ile karşılaşmışsınızdır zaten. Birçok üye benim gibi konu açıp sürecini,memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini paylaşıyor.
Sizin için en mantıklısı içlerinden seçim yapıp görüşme yapmanız.
Ameliyat tarihi almanız doktorun yoğunluğuna göre değişir tabi. Elinizi çabuk tutun,yaz geliyor :))
Albüm oluştururken soruyor cnm ayarı takip ettiklerim yap senin takip ettiklerin görür sadecekızlar öncesi foto yükleyim diyorum, takipleşmek için güven için gerekli sanırım ama sadece takipleştiklerim görecek değil mibi iki kişi herkese açık yüklemişti de ehe, korktum azıcık bi de pek küçük benimkiler fındık kadar, utanıyorum da göstermeye
Canım benim dr um 1 yıl tel, destek yasak demişti. Yumuşak, üçgen bikini gibi sütyenler önermişti. Sen dr un ne diyorsa onu yapO üç aydan sonra o demirlileri kullanabiliyoruz yani öyle mi. Çünkü nereye baksam demirsiz olanını bulamadım. Daha doğrusu varda babaanne sütyeni gibi olunca insanın hayaline uymuyor:))
Cnm çok haklısın ama şimdiden bir bakayım dedim şöyle sütyenlere hepsinde demir var bunun demirsiz desteksiz olanını bulmak öyle zormuşki bende şimdi zor sanıyordum oysa bnm gibi olmayanlar için dolgulu bilmem neli sütyenlerle doluymuş mağazalar. Peki o demirsiz sütyenleri nerden bulacağız
Bu formda benim kadar utanıp öncesi resmi yüklemem diyen yoktur herhalde en son pes edip yuklemistimkızlar öncesi foto yükleyim diyorum, takipleşmek için güven için gerekli sanırım ama sadece takipleştiklerim görecek değil mibi iki kişi herkese açık yüklemişti de ehe, korktum azıcık bi de pek küçük benimkiler fındık kadar, utanıyorum da göstermeye
Haldun hoca bana herşey serbet demişti, ama zaten rahat edemediğim için ben takmadım hiç, 3 ay oldu benim hala telli içi boşlarla rahat edemiyorum, en rahatı sütyensiz durmak vallaHanımlar mrb. Ameliyat süreciyle ilgili herkes sağolsun çok bilgi verdi artık daha kafam rahat gireceğim ameliyata ama sonrası için bir sorum olacak sütyen demek bnm için içi dolu dolu destekli balenli dolgulu bilmem neli olmayanı var gibi gösteren birşey demekti. Şimdi ameliyattan sonra ne takcaz yani sporcu sütyenden sonra. Balenli olmayacak o kesin ama destekli dedikleri ne onu çözemedim hani şu sert olanlarmı altı telli olanlar mı ne yasak ne serbest bana bi anlatır mısınız bnm kafam çorba oldu o konudaarzum77 M macellan Larimar M Memontil miraculous
Cnm valla bende salıp gezmek istiyorum en büyük hevesim o ama belli bi yerden sonra takmak gerekirse diye şimdiden araştırıyorumHaldun hoca bana herşey serbet demişti, ama zaten rahat edemediğim için ben takmadım hiç, 3 ay oldu benim hala telli içi boşlarla rahat edemiyorum, en rahatı sütyensiz durmak valla
sizinle aynı sorunu mu yaşıyoruz dedim şu yazınızı okuyunca.Ev
Evet canım büyük olan sol göğsümde sarkıklık var. Sağ göğsüm baya küçük asimetri fazla. Sola küçük protez koyarak sağa da büyük protez koyarak eşitlensin istiyorum sola da dikleştirme lazım moralim sıfır
Baktım şimdi... Kas üstü yöntemi olmuş arkadaşımız,sanırım protezi büyük gelmiş biraz alışamamış. Ayrıca Rippling yani gögüste protezin dalgalanma riskide olmuş. Sorunlar yaşadığı için çıkarttırmış. Doktoru daha ufak bir protez teklifi etmiş ama kabul etmemiş..
Doku az olunca veya bazı yerlerde doku az olunca yöntemde kas üstü olunca bu dalgalanma riskini yaşamak mümkün.. Beklentide önemli,istenilen boyut olmayınca hasta kafaya takıyor ve mutsuz oluyor. Çıkartmayı tercih etmiş.. Şimdi Nasıl bir psikolojidedir,mutlumudur mutsuzmu bilemiyoruz..
En güzeli ve mantıklısı bu olur sanırım..ben gibi olmuş desene ama ben ikinciyi olursam inşallah kas altına koymasını ve dikleştirmesini isticem doktordan.
inşallah canım ama bunun için de en az bir yıl beklemem gerekecek yaş olacak 33-34En güzeli ve mantıklısı bu olur sanırım..
Cnm senin dr un kimdiinşallah canım ama bunun için de en az bir yıl beklemem gerekecek yaş olacak 33-34