arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba... Istanbulda doktor çok :)) Forumda birçok doktor ismi ile karşılaşmışsınızdır zaten. Birçok üye benim gibi konu açıp sürecini,memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini paylaşıyor.
Sizin için en mantıklısı içlerinden seçim yapıp görüşme yapmanız.
Ameliyat tarihi almanız doktorun yoğunluğuna göre değişir tabi. Elinizi çabuk tutun,yaz geliyor :))

Hanımlar mrb. Ameliyat süreciyle ilgili herkes sağolsun çok bilgi verdi artık daha kafam rahat gireceğim ameliyata ama sonrası için bir sorum olacak sütyen demek bnm için içi dolu dolu destekli balenli dolgulu bilmem neli olmayanı var gibi gösteren birşey demekti. Şimdi ameliyattan sonra ne takcaz yani sporcu sütyenden sonra. Balenli olmayacak o kesin ama destekli dedikleri ne onu çözemedim hani şu sert olanlarmı altı telli olanlar mı ne yasak ne serbest bana bi anlatır mısınız bnm kafam çorba oldu o konuda arzum77 M macellan Larimar M Memontil miraculous

Canım balen demek tel demek. 3ay olunca balenli serbest.. Benim 2 ay oldu ama teller rahatsız ediyor hala o yüzden tercih etmiyorum ama çok beğenip aldiklarim oldu onlarında telini söktüm. Destekli kullanmak yasak tam destek dediğimiz push-up veya yarı destekli yani sünger dolgulu olmayacak. Boş cup dediğimiz sırf penye dantel veya incecik bir sünger tabakası olanları tercih etmelisin balen rahatsız ederse bir sure kullanmayip bir sure sonra tekrar denersin. Tek koşul şekil bozukluğu oluşmaması açısından da ilk 3 ay balenli kullanılmaması bir kaç saatligine denedim ben dediğim gibi rahatsız etti zaten..

Tatlım,sporcu sütyenimden sonra doktorun neyi önerirse onu kullan. Ben altı telli sütyenlerle rahat edememiştim,doktorumda kullanma demişti zaten. İlk altı ay bir sene kadar kullanmadım..
Destekli sütyenler şu dolgulu sütyenler zaten
Meme ameliyatından sonra destekli sütyenlere ihtiyacın kalmayacak inşallah zaten
Bazı doktorlar hastaya farklı önerilerde bulunuyor. Kimi şunu tak bunu takma diyor bir başka doktor hepsini serbest bırakıyor. Bu yüzden durumuna göre sütyen kullanıp kullanmamakta önemli

O üç aydan sonra o demirlileri kullanabiliyoruz yani öyle mi. Çünkü nereye baksam demirsiz olanını bulamadım. Daha doğrusu varda babaanne sütyeni gibi olunca insanın hayaline uymuyor:))
Cnm çok haklısın ama şimdiden bir bakayım dedim şöyle sütyenlere hepsinde demir var bunun demirsiz desteksiz olanını bulmak öyle zormuşki bende şimdi zor sanıyordum oysa bnm gibi olmayanlar için dolgulu bilmem neli sütyenlerle doluymuş mağazalar. Peki o demirsiz sütyenleri nerden bulacağız

Demirkeri ilk sene rahatsız edebilir. Eğer rahatsız ederse Demir ucu yerinden ufak bir delik açıp çıkartabilirsin.
Ben öyle yapıyordum :)

mart içinde olacağım inş , burada gerçekten çok bilgi var, çok sayfa çok isim var :) istanbula geçince her görüştüğüm doktor ile ilgili yazarım artık, benden sonra geleceklere yardımcı olur :)

kızlar öncesi foto yükleyim diyorum, takipleşmek için güven için gerekli sanırım ama sadece takipleştiklerim görecek değil mi bi iki kişi herkese açık yüklemişti de ehe, korktum azıcık bi de pek küçük benimkiler fındık kadar, utanıyorum da göstermeye

Albüm oluştururken soruyor cnm ayarı takip ettiklerim yap senin takip ettiklerin görür sadece

Canım benim dr um 1 yıl tel, destek yasak demişti. Yumuşak, üçgen bikini gibi sütyenler önermişti. Sen dr un ne diyorsa onu yap

Bu formda benim kadar utanıp öncesi resmi yüklemem diyen yoktur herhalde en son pes edip yuklemistim şimdi iyiki yuklemisim diyorum ameliyat sonrası aradaki farkı net görüp mutlu oluyorum

Haldun hoca bana herşey serbet demişti, ama zaten rahat edemediğim için ben takmadım hiç, 3 ay oldu benim hala telli içi boşlarla rahat edemiyorum, en rahatı sütyensiz durmak valla

Haldun hoca bana herşey serbet demişti, ama zaten rahat edemediğim için ben takmadım hiç, 3 ay oldu benim hala telli içi boşlarla rahat edemiyorum, en rahatı sütyensiz durmak valla
Cnm valla bende salıp gezmek istiyorum en büyük hevesim o ama belli bi yerden sonra takmak gerekirse diye şimdiden araştırıyorum

o kadar pimpirikli ben bu konuda çok rahat davrandım açıkçası, ameliyat sonrası giydirilen sütyen ilk yıkamada mahvolunca zar zor 1 ay taktım, bunu giyineceğime hiç giymem diyip bazen sütyensiz bazen de çok çok rahat bolundan sporcu sütyeni bazen de yine göğsümü sıkmayacak şekilde geniş kopçalara takarak bralet, düz sütyeler falan giydim Xyz123xyz

sizinle aynı sorunu mu yaşıyoruz dedim şu yazınızı okuyunca.ne zaman olmuştunuz siz?

ben gibi olmuş desene ama ben ikinciyi olursam inşallah kas altına koymasını ve dikleştirmesini isticem doktordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…