- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
Canım şuanda forumda bir konu var. 325 cc ve 350 cc arasında kalanlar konusunda son 2 sayfa da konuşmuşsunuz elifinkareni ileÜyeyi hatırlamıyorum.. Kaç senelik üyeyim,birçok kişi ile sohbetim oldu. Yardımcı olamayacağım maalesef :)
Slm arkadaşlar
Öncelikle ameliyatım çok güzel geçti
Sabah 9'da hastaneye gittim.Beni odaya aldılar ameliyat önlüğü giydirdiler.sonra anestezi dr.u geldi daha önce ameliyat oldun mu ?ne Zaman oldun ? Sigara içiomusun? Cevapladım. Sonra beni muayene etti. Sonra damar yolu açtılar.Doktorum geldi beni çizdi operasyon hakkında bilgilendirdibenim korkudan asabım bozuldu ağlama krizine girdim bana Bi iğne yaptılar asansöre bindik ameliyathaneye girdikten sonrasını hatırlamıyorum uyandırdılar beni ne çabuk bitti dedim halbuki 2 saat kalmışım içerde 295 cc kas zarı altına motive yuvarlak protez kondu dr un Ali Rıza Öreroğlu çok tatlı ve ilgili Bi dr. Şuanda gaz ve ödem hariç çok iyiyim . Ameliyat olan arkadaşlar gaz için ne önerirsiniz ? Patlıycak gibiyim. Ödemim yüzünden korse acaip rahatsız edio
Baktım şimdi... Kas üstü yöntemi olmuş arkadaşımız,sanırım protezi büyük gelmiş biraz alışamamış. Ayrıca Rippling yani gögüste protezin dalgalanma riskide olmuş. Sorunlar yaşadığı için çıkarttırmış. Doktoru daha ufak bir protez teklifi etmiş ama kabul etmemiş..Canım şuanda forumda bir konu var. 325 cc ve 350 cc arasında kalanlar konusunda son 2 sayfa da konuşmuşsunuz elifinkareni ile
Var aslında sırtım ve göğsüm ağrıyor ;D çaktırmamaya çalışıyorum sadece ;D
Evet cnm bugün daha iyiyimBugun biraz daha iyisindir heralde :)
Herkes bu Ameliyttan sonra karın şişliği yaşadı.. Adet düzensizliği de olabilir endişe etmeEvet cnm bugün daha iyiyimSaolsun ablam çok yardımcı oluyor oturarak uyumaktan belim ağrıyor ve göğsümde biraz ağrı var hayatım boyunca hamileliklerim dışında göbeğim olmadı fakat hazımsızlığım yüzünden 5 aylıkmış gibi Bi karnım var onun dışında turp gibiyim
Anladım canım. Protezi 400 cc üstü falan mıydı acaba baya büyük gelmiş sanırım onaBaktım şimdi... Kas üstü yöntemi olmuş arkadaşımız,sanırım protezi büyük gelmiş biraz alışamamış. Ayrıca Rippling yani gögüste protezin dalgalanma riskide olmuş. Sorunlar yaşadığı için çıkarttırmış. Doktoru daha ufak bir protez teklifi etmiş ama kabul etmemiş..
Doku az olunca veya bazı yerlerde doku az olunca yöntemde kas üstü olunca bu dalgalanma riskini yaşamak mümkün.. Beklentide önemli,istenilen boyut olmayınca hasta kafaya takıyor ve mutsuz oluyor. Çıkartmayı tercih etmiş.. Şimdi Nasıl bir psikolojidedir,mutlumudur mutsuzmu bilemiyoruz..
Hayır değildi..Anladım canım. Protezi 400 cc üstü falan mıydı acaba baya büyük gelmiş sanırım ona
İnşallah çabucak geçer ;(Herkes bu Ameliyttan sonra karın şişliği yaşadı.. Adet düzensizliği de olabilir endişe etme
Sen protezi büyük gelmiş alışamamış sanırım deyince ben 400 cc üstüdür diye düşündüm. Hayret sasirdimm 400 cc altı cc ler çok büyük cc ler değil vücuda tam oturan cc ler,niye büyük gelsin ki garip geldi bana. Peki kaç cc miş canım protezi??Hayır değildi..
Ben nerden hatırliyim kaç cc idi :)))Sen protezi büyük gelmiş alışamamış sanırım deyince ben 400 cc üstüdür diye düşündüm. Hayret sasirdimm 400 cc altı cc ler çok büyük cc ler değil vücuda tam oturan cc ler,niye büyük gelsin ki garip geldi bana. Peki kaç cc miş canım protezi??
Bir iki ay sürebilir. Yemene beslenmene dikkat et. Kabız olmamaya çalış,kan yapısı ürünler tüket. Bol su içmeyide unutmaİnşallah çabucak geçer ;(
Anladım canım o kişiyi çok araştırdım ama bulamadım yazıları,belki bilgin vardır diye ondan sana sordum. Bi de sen 400 cc üstü değil dedin ya o kız için ben ondan dedim 400 cc altıysa çıkartmasını gerektirecek kadar bir büyüklük yokmuş yani bunu anlatmak istemiştim. Tabi bu benim fikrim.Bende 400 cc altı 375 cc üstü düşünüyom ondan şaşırdım.Ben nerden hatırliyim kaç cc idi :)))
O kişinin ismine tıkla,mesajlarına tıkla,yazdıklarını oku en iyisi :)
O kişi alışamamış,aslında vücuduna göre iyiydi büyüklüğü. Ayrıca 400 cc altı doğal iyi,üstü büyük demek yanlış. Her vücut farklı cc ler kaldırır,vücuda uygun büyüklük vardır. O zaman 400 üstü üretilmesi yanlış. Forumda 400 üstü olupta gayet normal duran cc ler gördük biz.
Baktım şimdi senin için. 325 cc takılmış kas üstü.Anladım canım o kişiyi çok araştırdım ama bulamadım yazıları,belki bilgin vardır diye ondan sana sordum. Bi de sen 400 cc üstü değil dedin ya o kız için ben ondan dedim 400 cc altıysa çıkartmasını gerektirecek kadar bir büyüklük yokmuş yani bunu anlatmak istemiştim. Tabi bu benim fikrim.Bende 400 cc altı 375 cc üstü düşünüyom ondan şaşırdım.
Anladım tatlım keşke çıkartmasaymış neyse artık. Benim durumum daha vahim. Tek göğüste sarkmam var benim. Biri büyük biri küçük. Çok asimetri farkı var. Dün akşam bile ağladım valla neyseBaktım şimdi senin için. 325 cc takılmış kas üstü.
Sen 400 cc üstümü diye sormuştun,bende hayır degil dedim
Bazen insan küçük göğüslere alışıyor,büyütmek istiyor . Büyütüncede gözü alışamıyor. Birde o ilk seneki görüntü yapay oluyor,hep öylemkaşacak sanıyor. Acele ediyor ,karamsarlığa kapılabiliyor. Bizlerin ve doktorun söylediklerine belki inanamıyor,kendi duyguları baskın çıkıyor ve çıkartmakta karar kılıyor maalesef...
Peki asimetri için birşey yapılmayacakmı? Göğüs büyüdükçe asimetriği daha belirgin olur. Sakık olan göğüse toparlanma yapılmalı bence muhakkak.Anladım tatlım keşke çıkartmasaymış neyse artık. Benim durumum daha vahim. Tek göğüste sarkmam var benim. Biri büyük biri küçük. Çok asimetri farkı var. Dün akşam bile ağladım valla neyse
Protezlerini çıkarttıran arkadaşımız büyüklüğünden şikayetçi olduğu için falan çıkarttırmadı.Sen protezi büyük gelmiş alışamamış sanırım deyince ben 400 cc üstüdür diye düşündüm. Hayret sasirdimm 400 cc altı cc ler çok büyük cc ler değil vücuda tam oturan cc ler,niye büyük gelsin ki garip geldi bana. Peki kaç cc miş canım protezi??
Kendisi büyük oldu diye yazıyordu,alışamamıştı.Sorunlarının olduğunda belirttim zaten. Bu yüzden ne yazdıysa onu belirttim bendeProtezlerini çıkarttıran arkadaşımız büyüklüğünden şikayetçi olduğu için falan çıkarttırmadı.
Ben göğüslerinin fotosunu görmüştüm inanılmaz doğaldı üstelik şuandaki piyasanın nerdeyse 3 katı para ödemişti.
Ama gel gelelim protezlere kendisi ve vücudu alışamamıştı ve kendi isteğiyle tekrardan çıkarttırdı...