• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık zayıflamam lazım...

CIGFID

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
45
1
46
İstanbul
hamileliğimde aldığım 32 kiloyu hala verememekle birlikte kızım 5 yaşında...74 kilo ile hamile kalıp 106 kilo ile doğuma girdim..
bir ara 80 kg kadar indim amaşu an 97 kg ım ,,,kendimden nefret etme safhalrını çoktan geçip kendi kendimi kandırma dönemlerindeyim...4 hafta önve akupunktura başladım ilk hafta 3,5 kilo verip dün gittiğimde verdiğim 3,5 kg ın 2 kg aldığımı gördüm..gene çöktümm çöktüm..
evlenirken 63 kg dımşuan 97....puahhh.
63 olmak gb bi idealim yok olamazda!!!!!tekrar 74 ü göreyim bari diyorum. bu arada boyumda 1:73...
yarından itibaren vakit buldukça yazıp karar verdiğim gb kilo verme sürecine gireceğim inşallah.......

bilmiyorum okuyan olurmu...ama anlayanların olacağına eminim.....yaza kadar 23 kg vermekkolay gb gelsede irademin bana desteklması ve içimdeki aç şeytanı yenmesi gerekiyor.....
poff zoru başarmak ...inşallah.........:nazar:

istedikten sonra yapılamıyacak bişi yok arkadaşım.ama önce buna sen inanmalı ve amacından asla vazgeçmemelisin :20:

Arkadaşa katılıyorum herşeyden önce inanman gerekiyor, 3 aydır diyetteyim verdiğim 8 kg. onunda 2 kg.sunu bir ileri bir geri alıp veriyorum daha 60 lara inemedim ama genede direniyorum ve inşallah kazanıcağım.

isteyince oluyo zor da olsa oluyo
ama eğer tek başına altından kalkamam diyosanız diyetisyene gitmenizi
öneririm üstelik makul fiyata özel kliniklerde isyen bulmak da mümkün
gerçekten aç kalmadan zayıflamanın mümkün olduğunu
görünce insanın motivasyonu da artıyo

Seni çok iyi anlıyorum aşırı bir kilom yok ama yinede hamile kalmadan önce 5 kilo versem iyi olacak diyorum fakat nasıl? Yemek yemeyi o kadar çok seviyorum ki sanırım iradem çok zayıf

öncelikle teşekkürler ayrı ayrı.......:69:

evet inada bindirmek ,, inanmak ve başlamak lazım ..

başladım ben bugün....

benım en büyük derdim işten eve dönünce yaptığım akşam atıştırmalarım onları bi halletsem devamı gelir diye düşünüyorum şimdi....

busabah sandviç
öğlen pırasa+salata+1 dilime ekmek
arada 2 mandalina yedim..akşama süprizzz salata ve gene pırasa ile çıkıyorum birasdan işten. yarın yazarım sevgiler.....teşekkürler ...

dün akşamı çok güsel geçirdim.
salata pırasa 1 dilim ekmek.sonrasındada 45 dakika yürüyüş..
bugünde sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek zeytin peynir
öğlen kabak salata ve 1 dilim ekmek...

her gün tartılmak istiyorum ben nedense..diyette hergün tartılmalımı sizce ?:nazar:

öncelıkle hayırlı olsn tatlım..ınsaalhh verırsın kıloları..bence hergun tartılma cok takarsın..100 gr bıle fazla cıksa moralın bozulur.kendıne gun belırle haftada bır kez..mesela baslangıc gunun en ıdeal tartılma gunu..basladıgın kılonu yazarsın..verdıgın kıloyu o gunku kılonu bende vermeye calısyorum bakalm hayırlısı..:69::69:

Back
X