• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayiflamam gerek

Bugun sabah yuruyuse cikacaktim lakin uyuya kalmisim saat 9 da kalktim esim hadi kahvaltiya gidelim dedi....
Hemen dun aksamdan islattigim 2 cevizi yedim ve suyunu ictim...
Bende hmmmm. Dedim neyse geldik....
Korktugum basima gelmedi ben bir tek kepekli ekmege tost yedim. 2 yk kadar da menemen.... aaaa bir tanede patates kizartmasi oda istedigimden degil oglum yemedi ben yedim....
Bu arada sabah tartildigimda 77.3 ciktim...
Bugün dunden kalan kepekli pirinc salatasi yerim , yaninada bir protein ayarlarim...
Aksama bol bol yuruyus....
Hafta sonu diye salmak yok...
Pazartesiye 76 gorurum umarim...

Bu arada ben buzdolabinin uzerine hep inmek istedigim kiloyu yazip koyuyirum...
Su anda 76 yazıyor....
Umarim pazartesi gunu o 73 olur....
Ben gerçekten inmek iatedigim kilodan ziyade 3 er kiloluk target koydum onume...
Imsan boyle daha iyi motive oluyir...
Obezlikten kurtulmama 700 gr kaldi... ha gayret kizim...yapacağım... AZIM AZIM AZIM

Walla kahvaltidan geldim tartilayim dedim....
76.5 ciktim... biraz dag tepe bayir yuruduk, kahvaltidan sonra park yerine gittik oglumla baya bir oynadim zipladim, atladim....
Eve geldiginde saat 14 30 falandi...
Saat 15 00 gibi 2 yk kepekli pirinc salatasi ile 2 yk barbunya yedim... buda benim öğle yemegim oldu...
Aksama enginar yapacagim cok severim 1 yk yerim.. 2 tane de cevizi simdi suya islatayim onlari da aksam 5 gibi yerim...
Bugun saat 7 de yuruyuse cikacagim...
Ve yuruyebildigim kadar yuruyecegim...
Hadi hayirlisi...
Bu hafta sinu istedigim kadar yuruyemeyecegim cunku yarin aksamda tiyatroya gudecegim...
Bu arada aryik OBEZ degilim sadece sismanim fazla kiloluyum.... sujur sukur...

Bugün misafirim var içki köfte sarma biftek patates püresi domates çorbası tatlı dondurma o kadar çok şey varki iyiki sabah tartildum 78 ı goruncevaksam yeme serap dedim

Tebrikler canım
neden cevizi suya işliyorsun??
Bende lavoboya çıkmamıştım bir kaç gündür dün ve bugün çıkınca sabsh tartildum dun 79.1 bugün 78.3
Aslinda bugun sabah yuruyuse cikicaktim kahvaltu yapmadan , cevizin icinde bekledigi su yag yakip kolestrolu dusuruyirmus zaten yuruyus oncesi cevuz yiyecektim ondan geceden suya joydum...

Evet bugun enginari yaptim...
Yarim enginar 1 yk bezelye yedim virde 8 tane sardalya yedim...1 likma ekmek pekmezli yedim...
Yemekten sonra 1 saat 35 dk yuruyuse gittim... 5 defa 1 er dakika olmak uzere kostum...yarin 7 defa kosabikirim umarim...
Hala 76.5 olmanun mutluluğu ile ucuyirum..
Hatta hamburger yiyecektim OBEZLIKTEN kurtukunca ama yok... yemeyecegim..cok zir veriliyor bu kilolar ondan yemeywcegim..

Firinda sardalya...
Baliklari balikcidan gelir gelm3z ben kaya tuzu doker bekletirim bir kac saat her baliga yaparim bunu.. sonra iyice yikarim baliklari ve marine eder yada pisiririm...
Neyse tuzlanmis sardalyalari guzelce yikadim iyice suyunu akittiktan sonra az bir zeytinyagi karabiber ike karistirirdim..
190 derecede inceden isittigim firinda yagli kagit uzerune dizdigim sardalyalari 10 15 dakika pisiriyirum... walla...

Evettt kizlar bugun misafirim vardı o kadar çok şey vardiki büyük bir istahla domates sosuyla pişmiş biftek 1yk kasigi bbrokoli ve karnabahar 1 yk kasigo patates puresi ve 1 tane içli köfte yedim tatlı olarak ta 1 top dondur ma yoğun bir gündü yarın spor yapmalıyım bunları eritmek için iyi geceler canım

Evettt kizlar bugun misafirim vardı o kadar çok şey vardiki büyük bir istahla domates sosuyla pişmiş biftek 1yk kasigi bbrokoli ve karnabahar 1 yk kasigo patates puresi ve 1 tane içli köfte yedim tatlı olarak ta 1 top dondur ma yoğun bir gündü yarın spor yapmalıyım bunları eritmek için iyi geceler canım
Aslimda menu guzelmis ama patates puresi ve dondurma olmasaymis harika olurnus...

Bugun kalktim gene gec kaljtim saat 9 da...yuruyus yalan oldu ama bugun oglum ve esimle tembel bir pazar sabahi gecirmek istedim...birde evde yapmam gereken bir suru is var..ayrica akisverise gitmem degisim fakan yapmam gerekiyor...
Birde bu aksam tiyatroya gidecegiz..
Sabah 9 30 gubi kahvalti yaotim..
2 ceviz ve icinde bekledigi su..
1 dilim tb ekmek..
1 haslanmis yumurta
2 kk az yagli beyaz peynir
1 kk tuzsuz diyabet peyniri
1 domates bol yesillik ve 1/2 yk zeytinyagi
6 zeytin ....
Bugun hafta sonu... arada bir dinlenmek gerekiyor...

Selam canım bugün beyaz peynir kayısı içinde ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu içtim öğlen yemedim hiç birşey çünkü geç yaptım kahvaltıyı akşam da 1 dilim et 1 kaşık kadar karnabahar haşlama ve 5 6 tane yaprak sarması yedim kaçamak oldu 1 yıldan fazladır yememistim dayanamadim

Eşimle kiyafet almaya ciktik ve esim 44 bedenden 40 a inmem gerektigini soyledi basen ve kalcaya yogunlasmam lâzım eger sizinde böyle bir sorununa varsa birlikte spor da yapalım evde yapılan hareketlerden kalca eriten

Selam canım bugün beyaz peynir kayısı içinde ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu içtim öğlen yemedim hiç birşey çünkü geç yaptım kahvaltıyı akşam da 1 dilim et 1 kaşık kadar karnabahar haşlama ve 5 6 tane yaprak sarması yedim kaçamak oldu 1 yıldan fazladır yememistim dayanamadim

Eşimle kiyafet almaya ciktik ve esim 44 bedenden 40 a inmem gerektigini soyledi basen ve kalcaya yogunlasmam lâzım eger sizinde böyle bir sorununa varsa birlikte spor da yapalım evde yapılan hareketlerden kalca eriten
Ben hergun yuruyorum.hafiften kosmaya daa basladim... biraz kilo vereyim agirlikta calisicam...
Sen birseyler yapiyor musun ??

Bugun öğlen 3 yk barbunya 1 yk enginar ve 2 yk kepekli pirinc salatasi yedim...
Arada 1/2 misir yedim bu arda kahvalti ike ogle arasi da yedim...
Aksama 10 kadar firinda sardalya ve 2 yk barbunya yesim dayanamadim gene misir yedim...
Bugun yuruyus yapmadim ama bütün gun evde oturmadim , disari ciktim azicik tiyatriya gittim...
Bakalim yarin sabah ne okucak

Ben hergun yuruyorum.hafiften kosmaya daa basladim... biraz kilo vereyim agirlikta calisicam...
Sen birseyler yapiyor musun ??
Evet canım fırsat buldukça spor salonunda yürüyorum eşim tutuyor bebeğim ı 30 dk falan hızlı tempoda onun dışında birşey yapmadım geçen yıl mari winsor un videolarıyla batmaya basen ve kalçadan verdi m ama arkasına hamile kaldım

Iyi aksamlar hanimlar,,,
Sbah 2 ceviz yedim yaninda 1 haslanmis yunurta ve 2 kk az yagli peynir..
Öğlen
5 yk barbunya ve 2 yk kepekli makarna yağsiz..
Ara hmmmm iste burada bakiyiruz yarim sütlü muhallebi cilek soslu.. ama dikkat cekerim yarim yedim...
Aksam 1 yk turlu ve 2 yk eninar yemegi.
5 tane sarma...
Sarmayi komsu getirmis 5 ni yedim ama masada daha bir 10 tane daha var ama yemiyirum..
Gene yuruyus yalaan oldu ama 1 saat harbi hareket yaptim salonun ortasinda.. simdi mutfak temizleyecegim...
Bugun yaramazlık yaptigim bir gundu... ama yarim yemem de bir adim..bugum yarim yiyen yarin ceyrek yer...☺☺☺
Bu arada birde yesil cay ictim iki defa...

Sağol canım alerjiymis benim yediklerimden oluyirmus bugun hastanede gecirdik huysuz simdi ne yerim ne icerim bilmiyorum yinede sukur yavrum kipkirmiziydi geçti
Benim oglumda da olmustu...
Ben cikolata , sut ve ürünleri ,trans yag iceren herseyi yemedim...
Sonra azar azar denedim mesela birgun cikolata yedim baktim birsey yok v.s.
Yalniz laktoz intorolans olabilir o zaman senin diyete girmen gerekebilir...
Iyi bir alerji uzmanina git gecmis olsun tatlim...
Bu arada sut icmezsen eger kalsiyum tabletleri kullanmayi ihmal etme... dişlerin kotu olur aman...

Back