• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazana Kadar Allah Ne Verdiyse..:)

Tebrikler!
Haftaya gorecegine inanıyorum :)
Ben de 57.5kg ile devam ediyorum cok dikkat ettigim soylenemez aksamlari iftardan sonra kurabiye yada serbetli tatli yiyebiliyorum...bu hafta iftar sonrasi yemeyecegim bakalim ne olacak...
Teşekkür ederim. Inşallah görürüm. Valla kaldırdım baskülü, pazartesine kadar da tartilamayacagim. Stres yapmak istemiyorum.Artik nasip de ne varsa:)

Ben de seni tebrik ederim.Sen de gayet güzel gidiyorsun.Bana göre hedefine daha yakinsin:)

Günün özeti;

Sahur: bir bardak süt

İftar: çorba,mantar,salata

Spor: Callanetics

Günün özeti;

Sahur : tarçınlı süt

Iftar: çorba, biber dolması, patates kavurması, salata

Spor : Callanetics

Günün özeti;

Sahur : tarçınlı süt

Iftar: çorba, tavuk, salata

Spor : Callanetics

Kilo bildirimi;

Güncel kilo: 59.1 kg.

Fark: -900 gr.

Bugun itibariyle topigi actigimdan beri 3 kilo, zayıflama başladığımda beri 20 kilo vermiş bulunuyorum:) Ayrıca beşli rakamları en son yedi sene önce görmüştüm, cok sukur tekrar görmek nasip oldu:))

Üç kilo fazlam kaldı ama ben altı kilo daha vermek istiyorum.Topigi bayrama kadar aktif tutup bayramda sona erdirmeyi düşünüyorum.Kalan kilolarımı artık yogun sporla veririm:)

Harika cok sevindim
Kilolar gidince insan ayri bir motive oluyor degil mi
bu hafta ben de ayni kiloda kaldim durdu hala 57.5kg yani ama artik biliyorum ki tekrar gidecek insanin bunu bilmesi bile güzel bu diyette bunu öğrendim kendimi tanidim basladigimdan beri ikindi duraklama haftam oldu bu hafta o zamaaan gitsin kilolaaaarim :)

Harika cok sevindim
Kilolar gidince insan ayri bir motive oluyor degil mi
bu hafta ben de ayni kiloda kaldim durdu hala 57.5kg yani ama artik biliyorum ki tekrar gidecek insanin bunu bilmesi bile güzel bu diyette bunu öğrendim kendimi tanidim basladigimdan beri ikindi duraklama haftam oldu bu hafta o zamaaan gitsin kilolaaaarim :)
Aynen oyle:) Yedi yıl aradan sonra ilk defa beşli rakamı gördüm, bambaşka bir sevinc:))

Sen bu hafta duraklasan bile haftaya vermeye devam edersin. Kesinlikle gitsin kilolar:))

Günün özeti;

Sahur: Tarçınlı süt

İftar: Çorba,sarma,salata,biraz pide

Günün özeti;

Sahur: Tarçınlı süt

İftar: çorba,fasulye,salata,biraz pide

Kilo bildirimi;

Güncel kilo : 59.1

Fark: 0 gr.

Bu hafta kilom sabit kaldı.

Bir topiğin daha sonuna geldik:)) İki ayda toplam üç kilo verdim ama yaptığım spor sayesinde çok daha fazla kilo vermiş gibi duruyorum.Su an sadece üç kilo fazlam var ama ben altı kilo daha vermek istiyorum.Vermem gereken kilo azalınca kilo vermek de oldukça zorlaşıyor. Şu iki ayda cok dikkat ettim, eğer yetmisli kilolarda olsaydım eminim on kilo vermistim.Ama vermem gereken kilo maksimum beş olunca haliyle kilo verme hızım da bir hayli yavaşladı.

Evet topiği bitiriyorum ama spora ve dikkat etmeye aynen devam.Belki yediklerimi buraya not düşmeyecegim ama kilo verdikçe mutlaka bildirim gireceğim. Yani aslında topik bir bakıma devam edecek. Inşallah şuraya 53 kg. olduğumu yazmak da nasip olur...

Sevgili A akrep2013 , katkılarından ve yol arkadaşlığın dolayi sana çok teşekkür ediyorum.Insallah hayalin olan kiloya en kisa zamanda ulasirsin:)

Herkesin bayramini kutluyorum:)

Merhaba
Ben de çok teşekkür ederim.paylasimlar bana cok iyi geldi.
Topigin devam etmesine sevindim

Evet istedigimiz kiloya ulasincaya kadar her hafta kilomuzu paylasalim.
56.5kg ile devam ediyorum...
Kaldı 3.5 kg :)
Iyi bayramlar olsun
sağlık olsun
Huzur olsun
Mutluluk olsun :)

Merhaba
Ben de çok teşekkür ederim.paylasimlar bana cok iyi geldi.
Topigin devam etmesine sevindim

Evet istedigimiz kiloya ulasincaya kadar her hafta kilomuzu paylasalim.
56.5kg ile devam ediyorum...
Kaldı 3.5 kg :)
Iyi bayramlar olsun
sağlık olsun
Huzur olsun
Mutluluk olsun :)[/QUOTE

Ooo sen çok iyi durumdasın:))

Sana da iyi bayramlar olsun :)

Back
X