- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo senin durumun da çok iyi:) Evet vücudum şekilleniyor ama biraz beşli rakamlara takıntı yaptim:))Harika!! senin adina sevindim :)
Vucudun şekilleniyor bence bu kilolardan daha önemli....
Benim de güncel kilom 59.4kg cok mutluyum....
Bakalım ramazan ayina kac kilo gireceğiz:)
Bu arada aksam yemegini fazla kacirdim yaprak sarması kac tane yedim bilmiyorum o derece yani haa bir de börek yedim..ahhhh ben![/QUOTE
Olsun, yarın daha az yiyerek dengelersin:)
canim jillian kacinci gundesin topigim var katılabilirsin istersen :)Günün özeti;
Sabah: yumurta,peynir,domates,salatalık,börek,ekmek,yeşil çay
Öğle yok:
Akşam: ekmek arası tavuk döner
Ekstra: dondurma,patlamış mısır
Spor: Jillian 30 DS
Bugün kendimi epey bir serbest bıraktım:) Ramazan öncesi şöyle güzel bir kahvaltı yapayım dedim ama bir-iki lokma aldıktan sonra hemen doydum.Öyle hayal ettiğim gibi bir kahvaltım olmadı:))) Akşam da dönerimi ve ekstralarımı yedikten sonra limonlu sıcak su içtim.Sonuç,şu an midemi bomboş hissediyorum ve açım...
"Ramazana Kadar Allah Ne Verdiyse" demiştik, şimdi de "Bayrama Kadar Allah Ne Verdiyse" diyoruz:) Artık sahur ve iftar şeklinde öğünlerimi yazarım inşallah.
Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.
Bugün 14.günümdeydim:) Yolu yarıladım sayılır ama istersen katılabilirim...canim jillian kacinci gundesin topigim var katılabilirsin istersen :)
cok sevinirim canim her gün bildirim yapiyoruz hem destek olmus oluruz birbirimize :)Bugün 14.günümdeydim:) Yolu yarıladım sayılır ama istersen katılabilirim...
Ölçü bildirme mecburiyeti var mı? Çünkü ölçü bildirmeyi çok tercih etmiyorum, ben kilo üzerinden gidiyorum.cok sevinirim canim her gün bildirim yapiyoruz hem destek olmus oluruz birbirimize :)
canım biz bildiriyoruz ama sen kilo uzerinden gidersin farketmez :)Ölçü bildirme mecburiyeti var mı? Çünkü ölçü bildirmeyi çok tercih etmiyorum, ben kilo üzerinden gidiyorum.