ARTIK YETER...

Esinizin annesine bağırması hiç hoş olmamış. Anne bu sonuçta, sizinde oğlunuz varmış. İleride karisinin önünde size bağırıp cagirirsa anlarsınız ne demek istediğimi.

İyi güzel yazmissinizda ben burada ohh iyi yaptı bağırdı çağırdı demedimki ... Ne bu beddua gibi şimdi ???

Bende onaylamiyorum ,tabikide bagirmasin ,ama annenin evlat üzerinde hakkı olduğu gibi ,evladinda anne üzerinde var ki hiçbir evladın göstermediği saygıyı,ilgiyi,alakayı gösterir ama her insanında bir sabrı var bizde insaniz.

Kv nasil bagrilmayi haketmediyse benim kocamda etmedi bende etmedim, esim bagirdiysa telde bağırdı misafir duymadı sonuçta ki daha sonra bende kizdim oda karşısına alıp konuşabilirdi, kizabilirdi annesi tabikide, ama benim kocam için bağıra bağıra hayvanlık etmesin diyemez ,misafirin yanında , hiç alakası olmayan bir konuya oğlumu ,torununu karıştırıp, arkamizi topladığını idda edip bizi pohpohladigini soyleyemez ki asla ama asla duymadım ,soylersede söylemek için yapmıştır ki hangi büyüklüğe yakışır bu, madem büyüğümüz niye çocuk gibi davranıyor ???

Hiç suçum olmadığı halde beni asagilayamaz ,konuya bodoslama atlanmaz ,oglunla derdin varsa onla konuş , ben her eşimin yüzüne soyleyemedigini arkasından konuşmasını dinlemek zorunda değilim, bana neyi duyurmaya çalışıyor ,niye esimi kotuluyor, madem kotuledin niye sonradan inkar ediyorsun???

Bunları ogluma yaparsam oglumda bana yapsın .

Ev zaten 10 dakikaymış, boyun ağrısından kimse ölmemiş ne kadar ayıp yaptığınız. Tek bacağım kırık. Değneklerle yemeklerimi de yapıyorum evimi paspaslıyorum da. Hayır çok ayıp gerçekten çok.

Eli ayağı tutan birisinden bi ilaç rica ettik , ne buyuttunuz ya ne ayıbı ne yaptik bu kadar abartmayi ne kadarda seviyorsunuz, kv ,kp isteyince oluyorda biz rica edincemi olmuyor ,hep evlat mı biseyler yapmak zorunda anne değil mi oda ?

Sizin üslup çok yanlış. Bunu anlatım biçiminiz. Kimse ricanıza laf etmedi. Sani yapmak zorundaymış gibi lanse etmişsiniz. Abartmayı siz seviyorsunuz bu durumda. Eşinizden kız gibiydi diye bahsetmişsiniz. Bunun için tepki gördünüz. Kimsenin size garezi yok. Benim oğlum bana bu şekilde bağırsa ben de aynı tepkiyi veririm. Biraz sakin yaklaşın olaylara. Evlat da yapmak zorunda değil. Kim yapmak zorunda dedi ki?

Bence bu agresifliğin nedeni ne ilaç ne de eşinizin o an gidip gitmemesi.
Bir birikimi patlatacak yer aramış konuya dahil olan herkes.

Eskilerin tembihidir;

- bakacağın yüze tükürme, tüküreceğim yüze bakma.

Bu kadar çemkirmeden sonra görüşülmesin diyeceğim ama ilişkinizin bu şekil devam edeceği aşikar.

Biraz daha sükunetli olun.

O kız gibi meselesini kotu anlamda kullanmadim ,oglumuda Allah izin verirse esim gibi yetiştirmek isterim ki bana bunu söyleyen kv mdir.

Hiç kufur bilmezdi ,çok kibar yetiştirdim ,kavgada filan agzi laf yapmaz ,kiz gibi buyuttum der ki kız gibi olmak ayip birşey mi kötü birşey mi ne var kizlikta kötü olan ben sadece gozu açıldı dedim.

Zorundaymis gibi lanse etmedim yüzbin defa rica ettik dedim ,bizim goturmemiz gereken durum olsaydı zorundasınız annesi diyecektiniz evlatların canı yok mu ?

Bana o şekilde bagiramaz ,bizi suçladığı şeyleri kendi yapıyor ,esim telefonu yüzüne kapattığı halde bana bagirip aynı şekilde benim yüzüme kapatamaz .

Açıkta bişey mi gördün de gülüyorsun yorum için konu açtın bende yorumumu yaptım

erkek kardeşin varsa eğer anneni karısına ilaç getirmedi diye azarlarsa yada dayın yengene getirmedi diye azarlasa hoş karşılar mısın ? Eşime böyle bişeyi istetmem bile.. ki eşin bence hatalı insan annesini azarlar mı ya

Reactions: Oof
Ben esinize anlatma kismina takildim evlenene kadar sorun yok her yere giderim onunla diyorsunuz ama evlenince onu besleyip buyuten kadin ogluna gik dese kocaci kesiliyorsunuz savunuyorsunuz..bende uzaga gidicem kimsemiz olmaayacak ama ailesinden bir gun uzaklastrmicam aksine suan soguklar ben surekli git gorus diye yumusatmaya calisiyorum..yengem vardi abimi boyle yapa yapa uzaklastrdi sonuc cocuk bunalima girdi suan anasinin cati kati arasinda yasiyo yengem bosandilar biraz aileye amaya babaya saygi ya..

Reactions: Oof

Ne esim nede ben ailesiyle konuşmasını diyemem ,demem hakkım yok buna eşimin bagirmasini bende onaylamiyorum asla

Ama araya mesafe koyacağım , böylesi ilk taraf içinde en hayırlısı olacak.

Tabikide istemem ,esimide onaylamadim ama anneminde eline yapismazdi, birbirimize zor zamanlarda bir ilaç getirmek bile lütuf olacaksa aile olmanın ne önemi var ?

Evlendigimden beri İlk defa birşey anlattım ,öyle bir insan olsam anlatacak olan çoğu seyi anlatırdım ,ama bende doldum artık.

Araya mesafe koymak iyi.bir de artık o insanların üzerinde durmayın.kendinizi yıpratıyorsunuz.siz onların aklına bile gelmiyorsunuzdur eminim.değmeeeezzz.Sonuçta anne bu kadın.dünyanın en kötü insanı olsa da anne.eşiniz de siz de saygı çerçevesinde ilişkinize devam edin.beklentiniz olmazsa hayal kırıklığınız da olmaz.yalnız olduğunuzu bilin,destek beklemeyin.çekirdek aile kimseden yardım almadan yaşayan insanlar var.düşünün ki yoklar.uzaktalar.arada güleryüz, ilgi gösterin tamam oldu bitti.içinizden gelmediğini farkındayım ama içinizdeki öfkeyi dindirmeye çalışın.aklınıza geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalışın.içinizde fena nefret birikmiş düşünmezseniz zamanla azalır.o da öyle bir insan deyin kendinize.maalesef böyle insanlar çok,beterleri var. buna da şükür deyin.kendinizi yatıştırın.

Eşiniz bağırsın çağırsın, kadın öyle sussun tabii.
O kadar kötüsünüz, eşiniz varken çorbayı siz ısıtıyorsunuz, ama o sizi bırakamıyor güya, misafiri olan anneye bağırıyor bir de.

Demek ki eşiniz üşengeç, hem çorbayı size ısıttırıyor o halde, hem de ilacı ayağına istiyor.

Üslubunuz o kadar itici ki daha ılımlı bir yorum yapamadım ben de.

Çok tesekkur ederim ,söylediğiniz şekilde dusunmeye başladım artık dediğiniz gibi oda bir anne bagirmasini bende onaylamadim ,mesafe beraberinde saygiyida getirecek insallah o zaman herşey yoluna girecek

Kötü filan değiliz sabrinin sınırı olan insanlariz bizde ben eşimin bagirmasini onaylamiyorum kv nin misafirlerin yanında bağıra bağıra bana esim hakkında hakaret varı konuşmasına kızıyorum , daha sonra Eşime bagirsin cagirsin hiç karismadim karışmam annesi sonuçta

Eşim telde konuşurken gittim mutfağa ne için gittiğimden haberi yok ,ben yedirmesem kim yedirecek ? Oğlum zaten istahsiz bir çocuk asla esim yedirse yemez yoksa esiminde yedirebileceginin farkindayim.

Getirmek zorunda demedim ama onlar nasıl hastalaniyorsa bizde hastalanabiliyoruz rica ettik bu kadar zor olmamalı ,biz nasil gerektiğinde goturuyorsak karşı aparmana ilaç getirmekte bu kadar zor değil

Asla beddua niyetiyle söylemedim. Umarım oğlunuz cook hayırlı bir evlat olur. Ama benimde annem var yengem var. Abim anneme yengemin önünde bağırsa annem direk siler abimi. Burada sizi elestirmedim ben eşiniz hatalı dedim. O ona o ona bağırıyor ikisi de hatalı. Siz arada kalmissiniz demekki.

Büyükler bir şey isteyince biz hep götürüyoruz ama senede bir gün bize bişey olduğu zaman ilaç istediğimiz zaman bizden kötüsü olmuyor .
Ne var yani 2 dakika getirseymis. Gelip en azından kızım nasılsın neyin var diyebilirdi. Hastalık bu Bişeye benzemez . Boyun tutulması insanlara basit bişey gibi görünüyor ama ağlayacak kadar kötü olduğuna göre demek ki gerçekten durumu basite alınamayacak kadar zordu . Rahatsızlığınız için geçmiş olsun.
Kayınvalideniz için de Allah sabır versin .

Benim boynumda fıtık ve düzlemde omuzunda romatizma var doktor pc kullanmamalisin diyor ama çalışıyorum mecbur diyeceğim oki herkeste var hastalık beklentiyi çok yüksek tutmaması masaj a 2 dk ara verip ilacı alıp gelebilirsin eşiniz boyunluk çalıştığımı biliyorum güçlü olmalıyız diyebdusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…