Pek çok arkadaşın düşündüğü gibi eşinizin çocuğu olmayabilir veya başka yetersizlikleri olabilir.Bunu da sizin üstünüze gelerek kapatmaya çalışıyor olabilir.
Her ne olursa olsun siz eşinize dürüst davrandığınıza göre ,aklının başına 3 yıl sonra gelmiş olması hiç normal değil.Seven ya da en azından normal terbiye ölçülerinde bir erkek eşini rezil ederek boşanmayı düşünmez.Sizi suçlu göstererek boşanmak istemesi hiç normal değil.
Herkesin söylediği gibi madem bunları bilerek evlenmeyi kabul etti,şimdi başınıza kakması saçmalık bence.Sizin kendini suçlu hissetmeniz de ayrı bir hata.Geçmiş geçmişte kalmıştır.Siz dürüst davrandığınıza göre neden kendinizi suçlu hissediyorsunuz?Sizin kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok.
Ben olsam sözünden döndüğü için eşinize kızardım,madem böyle bir kadını istemiyor,silah zoruyla evlenmediğinize göre şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Sağlıklı bir ilişkiniz olabilecek gibi görünmüyor,arkadaşlar da acıklamıslar zaten,madem terapi de kabul etmşyor,hayatı kendinize zehir edeceğinize seçimlerinizin arkasında durun ve siz boşayın onu size eziyet ettiği,anne olma hakkınızı elinizden aldığı için.Karşınıza başkaları çıkacaktır mutlaka,yeniden sağlıklı bir evlilik yapıp çocuk sahibi olabilirsiniz.Bu adam 38-40 a kadar çocuk yapmasa ,çocuk için şansınızın ne kadar azalacağını tahmin edebiliyor musunuz?Kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Ola ki sizin geçmişinizle ilgili konuşacak olursa,zaten herkes onu ayıplar,madem böyleydi niye evlendin diye?Kimsenin de inanacağını sanmıyorum sonuçta 3 yıllık bir evlilik var ortada.O da sadece sarılıp bağrına bastığı biriyle
tüp bebek yöntemiyle çocuk yapar,anneliği hakeden biriyle:)
Konuyu eski bir konuyla benzeştiren arkadaşlar da fake olduğunu falan iddia etmemişler,konunun cümle cümle benzediğini söylemişler,olabilir ne fake konular ya da erkekler tarafından acılmıs konular okuyoruz burada güya kadınların ne düşündüğünü öğrenip fikir almak (!) için.