artık yapamıyorum ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

Evliliğimizin ilk zamanları böyle yapardık alışverişe gider gelince masanın etrafına oturur kahve içer o anlatırdı ben anlatırdım o zaman geçim sıkıntısı neymiş bilmiyoduk.
az önce aradım yemek yapıcam dedim gec gelicem yapma dedi ben yapıcam yersin dedim tamam yap dedi bu aksam hiç sıkmıcam yemeğini yesin uyusun benimle yeter dün geceden sonra durulmak istiyorum

Bence biraz adami bunaltmissin. Yalnizliktan, bosluktan ve ozlemekten. Arkadasinin yanina hastaneye gitmis, senin haberin var, belki arkadasi kotu durumdaydi ona ihtiyaci vardi, o da birakamadi, haberin var diye biraz daha kaldi. Esine nefes aldirmiyorsun, 5 dk bile bos kalsa benim yanima gelsin diyorsun. Nobeti atiyorum 10da bitse adam 10 bucukta geliyorsa o gun 10 40 da gelse olau cikarirsin gibime geliyor. Esinin tepkileri abarti ama yaranamiyorum demekte hakli geldi bana, cocuk gibi davranmissin, bunlar hep bosluktan oluyor ya calis ya kendine bi ugras bul. Mesela sabah kahvaltiya kendin gitseydin, ana kiz bas basa kahvalti yapsaydiniz. Olaylar cok buyuyor, olgun davranmiyorsunuz. Ortada bosancak kadar buyuk bi sorun yok.

Ya bence terapiste gkdin esiniz sizi seviyor sizde yipranmissiniz ondan dolayi boylesiniz hemen bosanmayin derim

Kocanızın sağlıklı bir ruh yapısı var gibi durmuyor. Size bişey de yapabilir kendini tutamayıp neler okuyoruz sonuçta. Bence üstüne gitmeyin kapıyı kitlemeyin vs. Eğer kararınız kesinse köprüyü geçene kadar sakin kalın

evet boşanacak kadar büyük bi sıkıntı yok ama o an düşünemiyorsun aklına neler neler geliyor o an sende karşındaki de başka bi insan oluyor 2 gündür uyumuyorum inanın benim de hatalarım var bunları sayenizde anlıyorum ama hiç mi hiçte haksız değilim bundan önce ilgiliydi ki ne oldu da böyle diyorum çözmeye çalışıyorum olanlara bakın daha beteri oldu

esinin hareketleri normal degil..kapi kirmalar hirpalamalar sinir krizleri..bnce tedavi olmali..ama dun gece ki durumda hatalisin.nereye gittgni biliyosun.o kdr tepki vermemeliydn.bncede sen bosanma konusunda kararli degilsin zaten.oyle olsa gitmesine izin verirdn..bu evliligi surdurmk istiyosan daha ilimli olucaksin bska yolu yok gibi.bde bi ise gir calis nefes al..bu kdr kafanda kutmazsn.ama sakin cocuk yapma.sorunlarin oldugu bi evlilign var bu duruma bi kucuk bi bebegi eklemeyin..

Kendine zarar veriiyor bana değil çok üzülüyorum o yüzden böyle bişey yaşanmaması için elimden geleni yapıcam

olanlardan sonra çocuk hayali bile kurmayız gibime geliyor eşim kimseye zarar vermez yolda bi hayvan görse sever eve götürelim der çok kırılgan bitirmek istediğimi anladı ve kırıldı sinir krizi geçirdi kitledi kendiniii sürdürücem bu evliliği çünkü herkes bize yapamıcaksınız dedi biz yapıcaz inanıyorum

Ama arkadaşının yanında olmasında ne kötülük var ki, belli ki onunda sıkıntısı var çok gitmişsiniz üzerne. Konuşmak istemeyen biri ile zorla ne konuşacasınız? Ben olsam bende sinirlenirim kusura bakmayın da. Sonra konuşurdunuz zaten gergin bir gün geçirmişsiniz.
Onunda ruh hali iyi değil belli ki, yine de annenize saygı çerçevesi içinde açıklama yapıyor olması güzel. Onu büyüğü saymış konuşmuş. Kusura bakmayın sizde de hatalar var. Bence bu aralar biraz alttan alın, üstüne gitmeyin. Annenize onunla gitmeniz şart değildi ki, her yere yapışık gibi birlikte gitmeye gerek yok bence. Siz belli etmeden anne başı ağrıyor ya da yorgun biz gidelim deseniz o kavga olmayacaktı belki de. Ayrıca bakın kardeşinizi otogara götürmüş aranızı düzeltmeye çalışmış. Bundan önce ki sorunlar ne bilmem her ilişkide inişli çıkışlı zamanlar olur nemli olan atlatabilmek. Zaten çocuk için yaşınız genç. Ama boşanmak için hemen karar vermeyin bence. Eşiniz kendini yerlere atıyor sizin tabirinizle sinir krizi geçiriyor siz " o adamın yerinde ben olsam benimle ilgilenir miydin" diyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok çocukca davranışlar bunlar. Eşinizin de hataları var ama sizinde çok fazla.

OTE="kkarasevda, post: 42885552, member: 677368"]Kendine zarar veriiyor bana değil çok üzülüyorum o yüzden böyle bişey yaşanmaması için elimden geleni yapıcam[/QUOTE]
Ben de onu diyorum bir gün bu zararı size de verebilir.dikkatli olun kendiniz için

Bi kötülük yok tabi ki gecikecekse arayacaktı evde tek kalamam ben o saatlerde odadan odaya bile geçemiyorum gündüz bile.
Evet haklısınız çok üstüne gittim ama durup dururken değildi düzeltmeye çalışıyorum şimdi düzelir inşallah

Kusura bakmayın ama siz kocanızı değil, onun ilgisini Sevmişsiniz. Adam çalışıyor bişey yaptığı da yok. Önce eve gelince Mutlu edersiniz sonra kapris yaparsınız.

konuşmaya hazır değilim dese de üsteleseniz konuşmaz
bu konu da anlayışlı olmalısınız
iki tarafta öfke kontrolü yok
seni gelip hırpalaması doğru değil
eşinin üstünde baskı uygulaman doğru değil
eşin gitmiyorsa kahvaltıya sen git annene
erkekler baskın karakterli kadınları sevmezler
evin erkeği olduğu sözü geçtiği gördüğü kadınları severler
aslında olay dediğini alttan aldığın zaman erkeklerin farkında olmadan
hükümdarlık sana geçmiş olur
nasıl mı alttan alıcan yumuşak davranıcaksın güler yüzlü olcaksın
konşurken emir kipiyle konuşmayacaksın
eşini evden uzaklaştırıyorsun böyle yparak
nöbete kalmış diyorsun eve gelmek istemediğini gösterir
çocuk fikride yanlış
her erkek aynıdır değişmez
sadece maskeyi değiştirirler

Gercekten yapıcam dediklerinizi ve sonucunu buraya yazıcam

Ben de ilk zamanlar can sıkıntısından eşime sarardım. Sıkılıp bunaldıkça boşanalım derdim. İşe girince yorgunluktan konuşmak için bile halim yoktu. kavga bitti gezme tozma arttı. İnşallah işe girmek size iyi gelir.

bu sonuçta kaza hemen gelicem demiş gelememiş..güveniyorsan kötü niyet aramamalısın...

umarım öyle olur araştırmaya başladım bilee

Gercekten yapıcam dediklerinizi ve sonucunu buraya yazıcam

Canım daha önceki konuları okudum ama kötü alışkanlık kokain iyi değil be canım tedavi olsun sana zarar
inş. işe yarar tedaviye de yanaşır bizde burda seviniriz

Canım daha önceki konuları okudum ama kötü alışkanlık kokain iyi değil be canım tedavi olsun sana zarar
inş. işe yarar tedaviye de yanaşır bizde burda seviniriz
kötü alışkanlıklar tamamen bitti kutuldum çok şükür çocuk istiyorduk o ara sigarayı bile bıraktı sonra olmadı şimdi sucu kendinde arıyor ama maddeleri kullandığı için hata bende sende bi suc yok diyor çocuğun olmamasını kendine bbaglıyor

tek sorum neden ailelerinizi evliliğinize bu kadar dahil ediyorsunuz? ne kadar saçma anneni çağırıp şikayet etmesi senin de buna müdahale etmemen. kaç yaşındasınız siz? yaptığınız çok yanlış. sorunlu bir evlilik olmasını geçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…