• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yapamıyorum ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

bu ne be kapılar kırılıyor kollar hırpalanıyor
sonra bişey yokmuş gibi kahvaltı - otogar
sonra yemek ütü
sonra masalar devriliyor kapılar kitleniyor

bunların hepsi 12 saatte falan yaşanmış
napıyosunuz siz bu nasıl evlilik?
Son bi kac gundur boyle esimin bilmedigim bi sorunu var ama bana anlatmiyor

Eşini sevdiğine emin misin?burdan öyle gözükmüyor.
Önceki konundan da biliyorum. Çoktan vazgeçmişsin de bir cesaret gelmesini bekliyor gibisin..annenden bulsaydın o yüzü, giderdin..

Annen şimdilik yuva yıkmaman için yüz vermemiş, herhangi bor boşanma durumunda yanında olur gibi geldi bana.kedini kimsesiz hissetme..

Birkaç gün gidip kal mesela.bi uzaklaş evinden. Belli ki bunalmışsın.bi havan değişsin.
Seviyorum cok seviyorumm annemler artik sehir disinda ama artik ustune dusmemeye karar verdim boylesi daha iyi

Canım senin eşinin tek sorunu ben istediğim yere gidiyim istediğim saate eve geliyim ne hesap veriyim ne bana surat yapsın. İstediğim gibi yaşıyim geldiğimde sarılsin gönlümü hoş etsin. Buna da hiç bir kadın katlanamaz çünkü böyle bir evlilik yok. Sakın çocuk yapma yoksa çok cekersin
Oyle anne baba sevgisi gormemis hic hesap vermis hep ozgurmus bu yuzden zorlaniyoruz

anladığım kadarıyla evliliğinde sadece ikimiz olalım istiyorsun... Eşim sadece benimle ilgilensin,benimle gülsün, benimle eğlensin gibi bir düşüncen var kimseyle paylaşmak istemiyorsun istediğin gibi olmayıncada hem sen mutsuz oluyorsun hem kavga çıkıyor hemde hayal kırıklığı cabası...
Senin düşüncende normal ben dahil çoğu kadnın istediği bir şey fakat dozunda olmalı.. Dİyorsun maddi sıkıntılarımız var o yüzden çok çalışıyor diye bu durumda sana düşen ona destek olmak olmalı... Hp benimle ilgiken diye kaprıs yapmak değil...
Biraz uzun oldu ama son olarak tavsiyem bütün gün evde boş boş oturup butün enerjini akşama kocana saklarsan adam yorgun argın geliyor tabi aynı şekilde karşılık veremez... Sende bir iş bul çalış o enerjini bişiler üretmeye yönlendir inan bana çok daha iyi hissedersin kendini...

Hanfendi sizin amaciniz ne?
Tasma takin kocaniza oldu olucak.
Cok ama cok hatalisiniz.
Diger konununuzdada belirtmistim.
Iyi bosanin, kurtarin bencede o adami kendinizden.

Benim kizim olsaniz bende sizi eve almazdim. Neden korkuyosunz? Korkucak ne var? Neden bu kdar korkaksiniz ya?
Adam git diyosunz sonra geri gec geldi diye tavirlar bosanma kararlari. Annenizin yerinde olsam :" kizimi biliyorum ben insallah yuvasini yikmaz damadim sabir gosterir kizima insallah" diye dusunurdum.
Arkdasi kaza gecirmis kazaa, siz neyin derdindesiniz?
Orda bi can ölum kalim savasi verirken siz yine kendi derdinizdesinz.
Bana burdan gina geldi sizin esinizin yerinde olmak istemezdim asla.
O bosanalim kelimesini bi kez bile agziniza aldiginizda ben sizin kocanizin yerinde olsam " tamam seve seve derdim".

Tamam hirpalamak felan sozum yok hatali davranmis o konuda kocaniz.
Ama gercekten beynimi kemirdiniz surda.
Yeni katildiniz galiba kk ya.
3 gundur konu aciyosunz burya.
Beynimi kemirdiniz yaa. Bende ayni kocaniz gibi kendimi suan yerlere aticam caresizligimden.
Anlamiyorusnz siz, hep ben hep ben diyosunz.
Kocanizi siz dinliyormuşunuzda o sizi dinlemiyormus. Ya adamin bugazina kadar getirdikten snra tabiki dinlemez sizi. Sonra kocam neden sinirleniyor.
Sinirlenmesinde napsin yaa.
Off.
Gece gece.

Cok ama cok hatalisiniz.

Benim kizim olsaniz bende sizi eve almazdim. Neden korkuyosunz? Korkucak ne var? Neden bu kdar korkaksiniz ya?
Adam git diyosunz sonra geri gec geldi diye tavirlar bosanma kararlari. Annenizin yerinde olsam :" kizimi biliyorum ben insallah yuvasini yikmaz damadim sabir gosterir kizima insallah" diye dusunurdum.
O bosanalim kelimesini bi kez bile agziniza aldiginizda ben sizin kocanizin yerinde olsam " tamam seve seve derdim".

Beynimi kemirdiniz yaa. Bende ayni kocaniz gibi kendimi suan yerlere aticam caresizligimden.
Kocanizi siz dinliyormuşunuzda o sizi dinlemiyormus. Ya adamin bugazina kadar getirdikten snra tabiki dinlemez sizi. Sonra kocam neden sinirleniyor.
Off.
Gece gece.

Tebrikler valla , bu çok iyiydi.

Cok ama cok hatalisiniz.

Off.
Gece gece.
O halde okumasaydınız keşke gece gece..

Yarım bıraktığınız okulu tamamlayın yada bir işe girin. hatta ikisini birarada yapın ki enerjinizi tamamen tüketin.hakli olduğunuz tek şey eşinizin sizi hirpalamasi.dogru bir davranış değil. ancak siz de tüm hayatınızı eşinizin etrafında döndürüyorsunuz.tamam evlendiniz ama bu demek değil ki birbiriniz olmadan wc ye bile gitmeyin.size zaman ayirmasini istiyorsanız karşınıza alıp bende sana destek olayım çalışayım sende daha az çalış, daha az nöbete kal birlikte vakit geçirelim deyin.evden uzaklaşıp çevre edinin işyerinden .sizinde arkadaş buluşmalarınız olsun.

Son düzenleme:
Cok ama cok hatalisiniz.

Off.
Gece gece.
Ben buraya derdimi anlatmanin suc oldugunu bilmiyordum kusura bakmayin bu sondu emin olun ben burdaki insanlarin tavsiyesiyle cok sey ogrendim ve cok sukur ki esimle aram duzeldi emin olun sizin yazdiklarinizi da dikkate alicam sagolunn

anladığım kadarıyla evliliğinde sadece ikimiz olalım istiyorsun... Eşim sadece benimle ilgilensin,benimle gülsün, benimle eğlensin gibi bir düşüncen var kimseyle paylaşmak istemiyorsun istediğin gibi olmayıncada hem sen mutsuz oluyorsun hem kavga çıkıyor hemde hayal kırıklığı cabası...
Senin düşüncende normal ben dahil çoğu kadnın istediği bir şey fakat dozunda olmalı.. Dİyorsun maddi sıkıntılarımız var o yüzden çok çalışıyor diye bu durumda sana düşen ona destek olmak olmalı... Hp benimle ilgiken diye kaprıs yapmak değil...
Biraz uzun oldu ama son olarak tavsiyem bütün gün evde boş boş oturup butün enerjini akşama kocana saklarsan adam yorgun argın geliyor tabi aynı şekilde karşılık veremez... Sende bir iş bul çalış o enerjini bişiler üretmeye yönlendir inan bana çok daha iyi hissedersin kendini...

Yarım bıraktığınız okulu tamamlayın yada bir işe girin. hatta ikisini birarada yapın ki enerjinizi tamamen tüketin.hakli olduğunuz tek şey eşinizin sizi hirpalamasi.dogru bir davranış değil. ancak siz de tüm hayatınızı eşinizin etrafında döndürüyorsunuz.tamam evlendiniz ama bu demek değil ki birbiriniz olmadan wc ye bile gitmeyin.size zaman ayirmasini istiyorsanız karşınıza alıp bende sana destek olayım çalışayım sende daha az çalış, daha az nöbete kal birlikte vakit geçirelim deyin.evden uzaklaşıp çevre edinin işyerinden .sizinde arkadaş buluşmalarınız olsun.
Tesekkurler artik is ariyorum onun haricinde sinavlara da hazirlaniyorum sagolun derdime ortak olup zaman ayirip esimle arami duzeltmeme yardimci oldugunuz icin Allah razi olsun.

Ben buraya derdimi anlatmanin suc oldugunu bilmiyordum kusura bakmayin bu sondu emin olun ben burdaki insanlarin tavsiyesiyle cok sey ogrendim ve cok sukur ki esimle aram duzeldi emin olun sizin yazdiklarinizi da dikkate alicam sagolunn
canım cocuk gibi davranma eşine bundan sonra yok korkuyorum su bu adam çalısıo gec gelio.. bırak arkadaslarına işine kendine zaman ayırsın.. boğmayın su adamları.. sende kendine göre bişeyler yap.. yoksa hep kaçar senden eve gelmek istemez.. kendin yapcaksın evi onun için avantajlı hale getir ama haftada bikaç gün de bırak gec gelsin bunda anormal bi durum yok

canım cocuk gibi davranma eşine bundan sonra yok korkuyorum su bu adam çalısıo gec gelio.. bırak arkadaslarına işine kendine zaman ayırsın.. boğmayın su adamları.. sende kendine göre bişeyler yap.. yoksa hep kaçar senden eve gelmek istemez.. kendin yapcaksın evi onun için avantajlı hale getir ama haftada bikaç gün de bırak gec gelsin bunda anormal bi durum yok
Oyle yapiyorum artik hatta dun gece gec gelicem dedi uyumusum baktim erken gelmis ne oldu dedim gec oldu gitmedim dedi ilk defa onu beklerken uyumusum gercekten burda yazilanlari yapinca daha guzel oluyo hersey

Oyle yapiyorum artik hatta dun gece gec gelicem dedi uyumusum baktim erken gelmis ne oldu dedim gec oldu gitmedim dedi ilk defa onu beklerken uyumusum gercekten burda yazilanlari yapinca daha guzel oluyo hersey
aynen sorun yaparsan ve bunu gösterirsen hem kendini hem adamı strese sokarsın cekilmez olur hersey... biraz özgür bırak.. zaten o sorumluluklarını kendisi görecek.. kasma evliliğini dahahuzurlu olursun

ALLAH yardmcn olsun canim yoratma kendini üzme elnde dgl belki ama bi yolunu bul ya duzeltmeye cals hemen bisanacm die düşünme

Sizi kirdiysam ozur dilerim ilk olrak.
Tabikide burya yazabilirsiniz.
Ama benim uzulerek sahit oldugum durum ; konu sahibi hic bi tavsiyeyi dinlemiyor ve soylediklerimizi hice sayiyor.
Ben cok isterim ailelerin mutlu senlikli olmasini. Bazi tavsiyeler varki, mutlu olmamin formulu budur diyorum bazen.
Ama sizi son bi kac gundur tkip ediyorum ve konu uzerine konu actiginizi farkettim.
Buda demek oluyorki tavsiyelere uymuyorsunz.
O yuzden bu kadar sert ciktim.
Ama yani, hersey bi kenara su an.
Sozlerimi geri aliyorum.
Cunku gordumki artik burdaki tavsiyelere uymaya karar vermissiniz.
Ve faydasinida gordugunuzu soyluyorsunz.
Cok sevindim adiniza.
Allah mutlulugunuzu kat kat arttirsin.

Back