• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yapamıyorum ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

tek sorum neden ailelerinizi evliliğinize bu kadar dahil ediyorsunuz? ne kadar saçma anneni çağırıp şikayet etmesi senin de buna müdahale etmemen. kaç yaşındasınız siz? yaptığınız çok yanlış. sorunlu bir evlilik olmasını geçtim...
ben 24 eşim 30 annemi çağırdığında ayaklarına kapandım arama diye yere etti beni müdahale ettim ama gözü dönmüştü küçüldüm resmen ailemin gözünde

kötü alışkanlıklar tamamen bitti kutuldum çok şükür çocuk istiyorduk o ara sigarayı bile bıraktı sonra olmadı şimdi sucu kendinde arıyor ama maddeleri kullandığı için hata bende sende bi suc yok diyor çocuğun olmamasını kendine bbaglıyor

sperm testi ve kontrol yapıldı mı peki
vardır bunda hayır takmayın kafanıza
buda sınavımız

annenize tembihleyin böyle durumlarda gelmesin o zaman arasada. bir arar iki arar 3. de nasıl olsa gelmiyor diye aramaz bir daha. yarınöbür gün siz barışırsınız bu yaşananları unutursunuz ama aileler unutmaz.

sperm testi ve kontrol yapıldı mı peki
vardır bunda hayır takmayın kafanıza
buda sınavımız
yapılmadı daha hiç kontrol olmadık ben gidicem dedim sen gitme sorun bende dedi hep o araştırıyo sorun bende diyo sürekli olur inşallah olursa da Allahtan olmazsa da...

annenize tembihleyin böyle durumlarda gelmesin o zaman arasada. bir arar iki arar 3. de nasıl olsa gelmiyor diye aramaz bir daha. yarınöbür gün siz barışırsınız bu yaşananları unutursunuz ama aileler unutmaz.
Çok haklısınız tembihlicemm

yapılmadı daha hiç kontrol olmadık ben gidicem dedim sen gitme sorun bende dedi hep o araştırıyo sorun bende diyo sürekli olur inşallah olursa da Allahtan olmazsa da...

Çok haklısınız tembihlicemm

hakkınızda hayırlısı inş. olur nasipten ötesi olmaz
o zaman bu konuda eşinizle konuşun gittin mi diye
belki de bundan bu kadar öfkeli davranıyor çözülürse
eğer değişiyorsa bundandır

hakkınızda hayırlısı inş. olur nasipten ötesi olmaz
o zaman bu konuda eşinizle konuşun gittin mi diye
belki de bundan bu kadar öfkeli davranıyor çözülürse
eğer değişiyorsa bundandır
Niye böyle olduk dediğimde senle alakalı deil dedi çok gururludur beni eşim belki de o yüzdendir bu tartışmalar kimbilir

Niye böyle olduk dediğimde senle alakalı deil dedi çok gururludur beni eşim belki de o yüzdendir bu tartışmalar kimbilir

peki çocuk istediğinizden bu yanamı bu kadar kötü davranmaya başladı
yada karakteri böyle eşinin

peki çocuk istediğinizden bu yanamı bu kadar kötü davranmaya başladı
yada karakteri böyle eşinin
hayır eşim dünya iyisidir beni hep sever öpmeden evden çıkmaz son bi kaç gün hariç yalnız son günlerde telefonunda hep araştırma yapmış sperm kalitesini artıran yiyecekler diye eve bir sürü bişeylerle geldi gecen ondan sonra oldu ne olduysa kendini suçlu hissediyor ama daha kontrole bile gitmedik çocuk onun yüzünden olmazsa onu terkedecegimi düşünüyo ben daha cok sarılırım ona o zaman kendini kötü hissetmesin diye sırf korkudan doktora gidemiyoruz sorun kimde diye

hayır eşim dünya iyisidir beni hep sever öpmeden evden çıkmaz son bi kaç gün hariç yalnız son günlerde telefonunda hep araştırma yapmış sperm kalitesini artıran yiyecekler diye eve bir sürü bişeylerle geldi gecen ondan sonra oldu ne olduysa kendini suçlu hissediyor ama daha kontrole bile gitmedik çocuk onun yüzünden olmazsa onu terkedecegimi düşünüyo ben daha cok sarılırım ona o zaman kendini kötü hissetmesin diye sırf korkudan doktora gidemiyoruz sorun kimde diye

o zaman bu durumu izah et canım
yada bilmezden gel alttan al durumu baya yumuşattığın zaman konuş
bende içimde bir şeyi tuttuğum zaman eşime en ufak olayda patlarım
kendin için bir dr git bakalım en azından sendeki şüphe ortadan kalkar
aslında bu olaydan dolayı gerilim oluyor eşinde eşinin huyuna suyuna git bir müddet
eşinle akşam konuştuğunda gecikeceğini söylemeden önceden seni özledim canım seni seviyorum
erkekler pofpoflanmaktan hoşlanır çocuk gibidir
geç geldiğinde surat yaparak yada bağırıp çağırarak ifade etme kendini
sarıl geldiğinde nazlan sen gelene kadar çok korktum çok şükür geldin gibi sarıl
akşam yatarken başın eşinin omuz hizanda olsun
şu sıralar sakin ol yeter
gerisi gelir

o zaman bu durumu izah et canım
yada bilmezden gel alttan al durumu baya yumuşattığın zaman konuş
bende içimde bir şeyi tuttuğum zaman eşime en ufak olayda patlarım
kendin için bir dr git bakalım en azından sendeki şüphe ortadan kalkar
aslında bu olaydan dolayı gerilim oluyor eşinde eşinin huyuna suyuna git bir müddet
eşinle akşam konuştuğunda gecikeceğini söylemeden önceden seni özledim canım seni seviyorum
erkekler pofpoflanmaktan hoşlanır çocuk gibidir
geç geldiğinde surat yaparak yada bağırıp çağırarak ifade etme kendini
sarıl geldiğinde nazlan sen gelene kadar çok korktum çok şükür geldin gibi sarıl
akşam yatarken başın eşinin omuz hizanda olsun
şu sıralar sakin ol yeter
gerisi gelir
siz anlatırken ben bile yumuşadım eşim ne yapar ben bunları yapsam bilemedim denicem teşekkürler :)

Bi kötülük yok tabi ki gecikecekse arayacaktı evde tek kalamam ben o saatlerde odadan odaya bile geçemiyorum gündüz bile.
Evet haklısınız çok üstüne gittim ama durup dururken değildi düzeltmeye çalışıyorum şimdi düzelir inşallah

Arkadaşım yalnız kalamıyorsan adam zaten gitmicem yalnız kalma demiş sen git demişsin madem öyle gitme deseydin,ne bu böle liseli gibi adam her dakka seni arayıp rapor mu geçicek zaten biliorsun nereye gittiğini sanki hastaneye demişte pavyona gitmiş teallam :KK43::KK12:

zor bir evlilik bence iki taraftada hatalar var..arkadaşı kaza geçirmiş yanında olmuş yardım etmiş bence bunda birşey yok..ama tabiki aranızdaki muhabbeti bilemem...çocuk sakın düşünmeyin..yalnız eşin çabalamış sende çabalamışsın evliliğin kurtulması için...olmuş mu bilemedim...
Sen evde sıkılıyorsun bişey lerle ugrasmalisin

Bence eşiniz sizi hala seviyor ama bunalımda.Çok üstüne gitmeyin sonuçları kötü olabilir.Kendini yerlere atması pek normal gelmedi.Gerçi hiç noktalama işareti kullanmadığınız için zor anlayabidim yazınızı.

Arkadaşım yalnız kalamıyorsan adam zaten gitmicem yalnız kalma demiş sen git demişsin madem öyle gitme deseydin,ne bu böle liseli gibi adam her dakka seni arayıp rapor mu geçicek zaten biliorsun nereye gittiğini sanki hastaneye demişte pavyona gitmiş teallam :KK43::KK12:
gitmek istiyodu çünkü her halinden belliydi öylesine bir gitmicem demekti anladım.Nerde olduğunu biliyorum habersiz kalmak beni boğuyo eşime çok düşkünüm maalesef bazı huylar değişmiyo

Bence eşiniz sizi hala seviyor ama bunalımda.Çok üstüne gitmeyin sonuçları kötü olabilir.Kendini yerlere atması pek normal gelmedi.Gerçi hiç noktalama işareti kullanmadığınız için zor anlayabidim yazınızı.
evet bunalımda beraber atlatıcaz daha anlayışlı olucam.Noktalama işaretleri için kusura bakmayın ağlarken bi hışımla yazılmış bir yazı :)

Bu adam cekilmez ben sana diyim..kirip dikmek neymis evi insan gibi konusmayi g.... yemiyo..ben olsam senn yerinde onunla ayni evde iki yabanci olurum gelip opse zorlasada asla taviz vermem.adam aliskanlk haline getmrs..sorumsuz umursamaz..mesafe koy ya senin istedgn gibi bi koca olucak yada bu sekilde ise girene kdr yasa onunla sonra ayril...bu kdr net soyluyorum..bi b.. olmaz o adamdan

Bu adam cekilmez ben sana diyim..kirip dikmek neymis evi insan gibi konusmayi g.... yemiyo..ben olsam senn yerinde onunla ayni evde iki yabanci olurum gelip opse zorlasada asla taviz vermem.adam aliskanlk haline getmrs..sorumsuz umursamaz..mesafe koy ya senin istedgn gibi bi koca olucak yada bu sekilde ise girene kdr yasa onunla sonra ayril...bu kdr net soyluyorum..bi b.. olmaz o adamdan
Bagirip yerlere atmasida kendini uste cikma yildirma cabasi..

bu ne be kapılar kırılıyor kollar hırpalanıyor
sonra bişey yokmuş gibi kahvaltı - otogar
sonra yemek ütü
sonra masalar devriliyor kapılar kitleniyor

bunların hepsi 12 saatte falan yaşanmış
napıyosunuz siz bu nasıl evlilik?

Eşini sevdiğine emin misin?burdan öyle gözükmüyor.
Önceki konundan da biliyorum. Çoktan vazgeçmişsin de bir cesaret gelmesini bekliyor gibisin..annenden bulsaydın o yüzü, giderdin..

Annen şimdilik yuva yıkmaman için yüz vermemiş, herhangi bor boşanma durumunda yanında olur gibi geldi bana.kedini kimsesiz hissetme..

Birkaç gün gidip kal mesela.bi uzaklaş evinden. Belli ki bunalmışsın.bi havan değişsin.

Canım senin eşinin tek sorunu ben istediğim yere gidiyim istediğim saate eve geliyim ne hesap veriyim ne bana surat yapsın. İstediğim gibi yaşıyim geldiğimde sarılsin gönlümü hoş etsin. Buna da hiç bir kadın katlanamaz çünkü böyle bir evlilik yok. Sakın çocuk yapma yoksa çok cekersin

Back