artık yapamıyorum ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

ama bak çoğunlukla iş nedeniyle gidiyormuş ve maddi sıkıntılar nedeniyle, yani hem geçim derdi hemde aranızdaki huzursuzluk o da çok etkileniyordur, bence sıkıntılarınız bitene kadar sabredin, o da istemez fazla çalışmayı, sende özlediğin için huzursuzsun ama bu zamanları birbirinizi anlayarak geçirmeye çalışmalısınız, boşanma fikrini hemen aklına getirmemelisin, sorunlarınız düzelicek tarz sorunlar, sadece birbirinize anlayış göstermeniz gerekiyor

Eşinin tepkileri normal değil
Kapı kırma, kol sıkma vs.
Sonrasında tam duruluyosunuz bi konuşacam dediğin için kriz geçiriyo gidecem vs diyo
Ya çok sık böyle kavgalarınız oldu diye ya da psikolojik sorunları var diye böyle
Önce bu durumu çözmek ya da çözülmüyorsa yolları ayırmak lazım
Çocuk sonra ki iş sen annene bakma, bebek her evliliği düzeltmez aksine ona alışmakta ayrı bir sürece sürükler..

ben onla böyle olmaya dayanamıyorum böyle olacağına hep bitsin diyorum biz hep iyiydik tartışmazdık zoruma gidiyo işte bi anda yıkıp gitmek geliyor içimden ama biliyorum beni seviyor bende onu iş bakıcam bugün kendime belki düzelr
çözmek için ugrasıcam çözümü annem bebek sanıyor ama ben şu an yalnızım bu yalnızlığa küçük bi bebeği mahkum edemem eger ki güvenirsem geçerse bu sıkıntılar o zaman ah bi konuşabilseydim anlatabilseydim derdimi belki anlardı beni...

Tek sorun yalnız kalman mı
Yoksa güven probleminiz var da işe gittiğinden mi emin değilsin ?

Tek sorun yalnız kalman mı
Yoksa güven probleminiz var da işe gittiğinden mi emin değilsin ?
yalnız kalmam ve ilgisizik işe gidiyor dolmuşta ya o beni ya ben onu arıyorum telsiz sesi hep geliyor nöbet saati bellidir zaten 11 buçukta biter 12 olmadan eve gelir bu aksam nöbet var dedi az önce bana nöbet çizelgesi vermişti sende dursun diye arabanın nöbetş yok eve mi gelmek istemiyosun dedim başkasının nöbeti istemezsen bende başkasına vereyim dedi demek ki başkasının nöbetini alacak kadar istemiyo bu eve gelmeyi aama ben karar verdim onu beklicem hazırlanıcam güzel bi yemek yapıcam baktım hala olmuyo direk konuşalım falan demeden boşanalım dicem

Yazdıkların bana tuhaf geldi
İlk okul çocuğunun ders programını takipte gibisin
Hatta arkadaki telsiz sesini dinleyip öyle emin oluyorsun
Güven probleminiz var bence

Niye direk evden gitmek istiyo diye bakıyosun
Belki mesai yapıp daha çok kazanmak istiyo adam

Sorun yalnız kalmaksa sende çalış
İyi gelir maddi - manevi

bir kere nçbetteyim deyip arkadaşlarıyla buluşmuştu ama gelince anlattı nöbetim yok diye o yüzden nöbet konusu olunca ikimizde titiziz ben hep şüpheyle bakıyorum o da bana nöbet çizelgesini atıyor her ay hem güveniyorum hemde güvenmiyor çok tuhaf bi his bu
galiba haklısınız nöbette olunca hep daha fazla para kazanıyo hemen getiriyo bana veriyo ben cok acımasız davranıyorum bazen galiba
Çalışıcam en yakın zamanda bende bi iş bulup bahane bulmadan calışıcam

O arkadaşlarıyla çıkarsa sende çık kendi arkadaşlarınla
Evde tek durmak istemediğinde anne git, dönüşte seni alsın
Evde kurup kurup o gelince başına ekşiyo gibisin, yalnızlık ve uğraşın olmamasından olabilir
Niye nöbetteyim deyip arkadaşlarıyla buluşmuş, sen kızarsın diye mi. Sonra da itiraf etmiş, bu kısım ilginç
Parayı sana getiriyo, çizelgeyi sana getiriyo, sana yetmiyo. Cidden ben olsam bu kadar her dediğine tamam demem. Bunaltma daha fazla
Çalışmak güzel şey, çalış ve hobi edin.

Sevda, çok tez canlısın. Hemen boşansan eline ne geçecek ki? Boşanıp ne yapmayı düşünüyorsun mesela? O düşündüğüm şeyi şimdi yapamaz mısın zaten?

Adama bir kaç gün ver sakinleşsin. Sonra güzelce konuş, olmazsa olmazlarını sırala. Ne bileyim, akşam 10 da evde ol, Pazar çalışma. Daha az kazansakda olur, ama sensiz yıllarım geçsin istemiyorum de. Olmadı yardım alın, bir uzmanla konuşun beraber.

Çalışman çok iyi olur. Gün içinde kafan dağılır, hem de adamın yükünü hafifletirsin.

o zamanlar dısrı hiç çıkmasın istiyodum yeni evlenmiştik hep bana ayırsın zamanını istiyodum o da diyemiyodu arkadaşlarla buluşucam diye o akşamdan sonra rutin cıkmaya başladı işte bana bi daha yalan söylmesini asla istemedim çünkü
Benim burda arkadaşım yok işe girdiğimde o da olur bende çıkarım zaman o da ohh der heralde ben calışmadıgım için eşim bana verir parayı lazım olduğunda ister ben bi yere koyarı orda biriktiririm siz böyle deyince haksız olduğumu anladım böyle böyle olgunlaşıcam bende

Kısa öz her pirevi deveye dönüştürmüşsün
Bari bundan sonra ılıman ol
Adam senin kölen değil eşin, tamam dedikçe sana yetmemiş ama her insanın bir sabrı var bunu unutma

İsmimle hitap etmeniz cok tuhafıma gitti heralde çok zor değil ismimi tahmin etmek :)
evet çok sabırsızım o yüzden 24 te evlendik hemen ya. Hep diyorum ben para istemiyorum diye o da bana hep diyor ben seninle gezerken en güzeli olsun istiyorum parasız ya da az parayla istemiyorum sabret diye ama dısarda görüyorum millet her akşam cıkıyo ben haftada bir bile çıkamıyorum zoruma gidiyor

Kısa öz her pirevi deveye dönüştürmüşsün
Bari bundan sonra ılıman ol
Adam senin kölen değil eşin, tamam dedikçe sana yetmemiş ama her insanın bir sabrı var bunu unutma
Olucam bundan sona daha anlayışlı olucam umarım düzelir sevdiğim adam yine bana sarılır umarımm

Olucam bundan sona daha anlayışlı olucam umarım düzelir sevdiğim adam yine bana sarılır umarımm
Bende 24 yaşımda evlenmiştim
Çok küçük sayılmazsın
Yapın böyle demek ki
Eşin dışında başka uğraş ve arkadaşlar edinsen hafifler bu huyun belki
Eşine ciddi ciddi üzüldüm ne yapsa olmuyo, kriz geçirmiş sonunda.

evet babam her deiğimi yaptı her istediğim oldu evlenince de öyle olucak sandım
evet kitlendi kaldı ellerini açamadım bi süre kolonya falan ovdum ağladı resmen bitirmek istiyosun diye sayıkladı sabaha kadar geçti desem de kendine gelemedi öyle evden çıkarken yanağını uzattı yine banaa öptüm ama aramadı bugün hiç ben aradım nöbetim var dedi işte kafasını dağıtmak istiyo belki de çalışsın gec gelsin iyi olsun da başka bişey istemiyorum gerçekten sıkmıcam oyalanıcam başka şeylerle

Bir gün içinde kaç tane atraksiyon yaşamış ve yaşatmışsınız.
Boşanma isteğiniz inandırıcı gelmedi.
Gerçekten boşanmak isteyen insan bu kadar üstüne düşmez karşısındakinin, gitmesin diye kapılar kilitlenmez vs.
Bence siz su an ne istediğinizi bilmiyorsunuz

Gerçekten boşanmak istedim işiyle arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirsin ben olmasam da olur diye düşündüm ben onsuz yapamam eger ki evden gitseydi altında arabası var kaza yapardı o sinirle bunu bildiğim için gitsin istemedim seviyorum çok seviyorum ama yıpranmak ve yıpratmak yerine boşanmayı daha uygun gördüm o an belki de

sIkintida olabilirsin,uzulebilirsin ama belli ki kocanda cok sIkinti da..koskoca adam sinir krizleri geciriyor..
boyle ayrilma evlilik gibi konular gecenin bi yarisi sinirler gergin ve yorgunken de konusulmaz..
guzel gecen bi gunun ardindan evlilik masaya yatirilir artilar eksiler konusulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…