- Konu Sahibi kkarasevda
Ben aslinda hala sorunun ne oldugunu anlamadim..Kusura bakmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bu adamı çok sıkboğaz ediyorsun gibi geldi.Adam ekmek parası oeşinde.Çalıştın mı bilmiyorum ama çalışmak başka insanlarla uğraşmak zordur.Polis sanırım.Evde bir de senle uğraşıyor.İş bulun ,rahat batıyor gibi geldi.Ayrılırsanız çok pişman olursun.Etki tepki ama sen başlatıyorsun gibi..Çok dikkatli okuyamadım ama böyle anladım.yalnız kalmam ve ilgisizik işe gidiyor dolmuşta ya o beni ya ben onu arıyorum telsiz sesi hep geliyor nöbet saati bellidir zaten 11 buçukta biter 12 olmadan eve gelir bu aksam nöbet var dedi az önce bana nöbet çizelgesi vermişti sende dursun diye arabanın nöbetş yok eve mi gelmek istemiyosun dedim başkasının nöbeti istemezsen bende başkasına vereyim dedi demek ki başkasının nöbetini alacak kadar istemiyo bu eve gelmeyi aama ben karar verdim onu beklicem hazırlanıcam güzel bi yemek yapıcam baktım hala olmuyo direk konuşalım falan demeden boşanalım dicem
Esim gercekten arkadasinin yanina gitti benle konustu ertesi gun bende gittim hastaneye zaten esim hep goz onunde burasi kucuk bi yer aldatsa kesin kulagima gelir ki esim kimseye bakmaz bazen gunduz beni ozledigi icin isi birakip eve gelir guvenim sonsuz sikinti ona bi sey olacak korkusuyla ona cocuk gibi davranmak sorun cozuldu cok sukur1- gecenin körü arkadaşım kaza geçirmiş yalanı çok klişedir.
2-aldatan erkekte aşırı agresifleşme oldukça bilinen bir durumdur
3-aldatan erkekler genelde "karı kız ayağım yok" cümlesinin özellikle kullanırlar.Bunun örneğini birkaç defa forumda bile gördüm.
Tabi bu sadece şüphem ki ben böyle herşeyden çabuk kıllanan biriyim bu sebeple çok şükür kandırılmışlığım,kazık yemişliğim falan yoktur (bildiğim kadarıyla:)
Ama tabi ben yazdığınız kadardan bunu çıkardım belki de adam gerçekten doğru söylüyor yinede bir erkeğin eşine vakit ayırmamasını,gece devamlı geç gelmesini ve en ufak lafta sözde sinir krizi geçirip hırpalamayı adet haline getirmesini gerektirmez.
Calismadim is ariyorum buldum gibi bisey yani esim bulmus martta calismaya basliyorum esim polis degil dolmus soforu evde yalniz kalinca bende sabirsiz bi insan olduysam esim haliyle sikbogaz oldu ama nazar degmesin cok sukur aramiz cok iyi artik ben daha anlayisliyim artikBana bu adamı çok sıkboğaz ediyorsun gibi geldi.Adam ekmek parası oeşinde.Çalıştın mı bilmiyorum ama çalışmak başka insanlarla uğraşmak zordur.Polis sanırım.Evde bir de senle uğraşıyor.İş bulun ,rahat batıyor gibi geldi.Ayrılırsanız çok pişman olursun.Etki tepki ama sen başlatıyorsun gibi..Çok dikkatli okuyamadım ama böyle anladım.
sorun kalmadi aslinda cozduk problemi.Problem esimin cok calismasindan dolayi bana ilgi gostermemesi ama artik ilgi beklemiyorum simdi o da ustume dusuyorBen aslinda hala sorunun ne oldugunu anlamadim..Kusura bakmayin.
Zor bir dönemden geciyoruz Allah a bin sukur atlattik esim cok doldu benden once psikolojisi cok bozuktu ustune birde ailesiyle artik gorusmuyorlar tartistilar bende de suc vardi tek suc onda degil atlatiyoruz cok sukurÇocuk gibi zoru görünce sinir krizleri geçiren,kapıları kıran,canı sıkılınca işten çıkan bir adamla evliliğe davam edip üstüne bir de çocuk yaparsanız yanmışsınız demektir. Erkek dediğin güçlü olur. Ben bu adamda bir gelecek göremedim kusura bakma. Seni hırpalaması demek dövmekle aynı şey. İlla ağzının burnunun kırılması gerekmiyor şiddeti tarif etmek için. Belliki iyi bir koca değil. Çok uzatma bence
evet boşanacak kadar büyük bi sıkıntı yok ama o an düşünemiyorsun aklına neler neler geliyor o an sende karşındaki de başka bi insan oluyor 2 gündür uyumuyorum inanın benim de hatalarım var bunları sayenizde anlıyorum ama hiç mi hiçte haksız değilim bundan önce ilgiliydi ki ne oldu da böyle diyorum çözmeye çalışıyorum olanlara bakın daha beteri oldu