Artık sevdiğim adamla evlenmek istiyorum

ozzy86

Umudumu yitiriyorum.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
128
0
26
Adana
....................................................................

Son düzenleme:
yaşınız kaç acaba ? sevgılınız mesleğı ışı felan var değıl mı

ah şu aıleler yok mu...

belkı başka bı sebepden dolayı ıstemıyorlardır olamaz mı?

evlendı boşandı dıye bu kadar karşı çıkmakta çok kötü ya

boşanmak kötü bırşey değıl kı bıde şu ınsanlarımız anlasa şunu

Yaşım 25. Tabiki çalışıyor sevgilim gayet işinde gücünde biri. Tek sebep maalesef evlenip boşanması:/

O zaman ailen büyük tepki vermiş.Hani çocuğu olsa gerçekten sıkıntılı oluyor.Arkadaşım da evlendi çocuklu biriyle sahiden zor.Umarım uzlaşırsınız ailenle.

Acaba aileniz eski eşinden boşanma sebebi ile ilgili bişeyler mi duydu
Yada sizin akrabalardan falanda hiç daha önce evlenmiş biriyle evlenen oldu mu ?
Yapı olarak istemiyolarda olabilir

eski eşiyle neden boşanmış?

asıl soru ve sorun bu olmalı...

çocuğunun olmaması bir avantaj

ama şimdi sen benim kızım olsan ben de kabul etmem ne yalan söyliyim...

Acaba aileniz eski eşinden boşanma sebebi ile ilgili bişeyler mi duydu
Yada sizin akrabalardan falanda hiç daha önce evlenmiş biriyle evlenen oldu mu ?
Yapı olarak istemiyolarda olabilir

Dayım evlenmiş boşanmıştı ve 1 çocuğu vardı bekar birisiyle evlendi. Başkada ailede kimse yok o yüzden evet tepki verebilirler ama yaptığım şey kötü bişey değil bence benim başıma da aynısı gelebilirdi. Ne kadar dil döksemde ağlayıp zırlasam da asla olmaz diyorlar ama bende aslaaaa vazgeçmem bunu da bir anlasalar. Adam olsa eşini boşamazdı diyor bahanelerine bak ya...

Elbette kötü bişey değil
Malesef evlenmiş boşanmış biri yine kendisi gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeli zihniyeti var

eski eşiyle neden boşanmış?

asıl soru ve sorun bu olmalı...

çocuğunun olmaması bir avantaj

ama şimdi sen benim kızım olsan ben de kabul etmem ne yalan söyliyim...

Eski eşi çok kıskanç lüks düşkünü bir insanmış. Birde çok küçük yaşta evlenmişler ikis ide daha çocuklarmış e tabi büyüyünce karakter iyice oturunca birbirine uyum sağlayamamışlar ve daha bir sürü olay işte .. Hı tabiki benimkinde de suç varmış bütün suçu eski karısına atmıyor . Ama senin başına da gelebilirdi dimi hayat bu işte bana da önceden böyle bişey söyleselerdi aslaa böyle birşey yapmam derdim ama hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım hiç bir konuda. Kızın olsa da öyle bir zaman gelr kabul etmek zorunda kalırsın tabi.

söz konusu benim başıma gelmesi değil sen fikir istedin biz de sunduk...bu da benim fikrim beğenmessen sen bilirsin

beğenmemek değil bende düşündüklerimi dile getirdim sadece:)
)

ben evlilikte her konuda denklik olması gerektiğini dşünenlerdenim belki doğru belki yanlış..artık böyle yetiştirildiğimden midir nedir birden nayır nolamaz diye bağırasım geldi
hakkında hayırlısı olsun cnm..ama kaçma lütfen

beğenmemek değil bende düşündüklerimi dile getirdim sadece:)
)

ben evlilikte her konuda denklik olması gerektiğini dşünenlerdenim belki doğru belki yanlış..artık böyle yetiştirildiğimden midir nedir birden nayır nolamaz diye bağırasım geldi
hakkında hayırlısı olsun cnm..ama kaçma lütfen

tatlım aynı sayılabilecek bir dertten ben de muzdaripim.... valla ne diyeyim... umarım ailene geçmişin hiç bir öneminin olmadığını ve geleceğin senin olduğunu aslında bu dünyaya bir defa geldiğini ve bunu sevdiğin biriyle başkalarının ne dediğini umursamadan yaşamak istediğini veya normalde de böyle olması gerektiğini anlatabilirsin en kısa zamanda... ailenin endişelerini anlıyorum ama bu yukarıda yazdıklarım bu endişelerden çok çok çok çok daha önemli şeyler bence.... umarım anlar ailen... ve çok mutlu bir yuva kurarsınız...
peki benim merak ettiğim birşey var...
sevgilin eski eşiyle görüşmüyor hiç değilmi???
çünkü eğer görüşüyorsa bundan da rahatsız olmuş olabilirler diye düşündüm ben....

iyi araştırın, bekarda olsa dul da olsa farketmez. ama böyle durumda daha iyi araştırılmalı derim. kör kütük evlenme..
eşi lüks düşkünüymüş demek ki.. böyle diyen insanlar genelde çok cimri oluyor. en ufak bir şey bile lükse kaçabiliyor onlar için. yani sizinki kesin böyledir diyemem ama her dediğine inanıp ta araştırmamazlık yapmayın. anne ve babanla mutlaka herşeyi konuş, onlara anlat boşanma sebeplerini falan. onlar farklı açılardan bakabilirler.
işi inada bindirme bence.. illaki olcak diye.. sonra bakıyosun ki buna değmeyecek biri çıkabiliyor. önce istişare yap, sonra da istihare.. sonra evlenme kararı..

evlenmek ayrılmak basit bir şey değil.. evlilik kararı da..
Allah hakkında hayırlısını versin

benimde başıma geldi yırttım ortalığı evleneceğim diye bi yerden sonrada inada binmişti onun kotu huylarını göremez olmuştum sonunda ikna oldular rahat bıraktılar ama bu sefer benim gözlerim acıldı şimdi düşünüyorum iyiki evlenmedim onunla çok buyuk bi hata olurdu bu ailemin tepkisini anlayabilyorum şimdi yeğenim kızım gelse dese valla izin vermem odaya eve kılıtlerim yanlış çünkü şimdi olmasada ileride sorun çok düşün aşırı düşün günlerce aylarca düşün umarım ileride evlenirsen buraya neden evlendim diye bi topik açmassın ama butun bunları yasamış biri olarak söylüyorum evlenme onunla boşanmak tabiki kimse istemez bazn mecbur oluyo boşanıyorsun ama boşanmış biri ile hiç evlenmemiş birinin evliliği ancak 40lıyaşlarda olabilir 20 yaşlarda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…