yaşınız kaç acaba ? sevgılınız mesleğı ışı felan var değıl mı
ah şu aıleler yok mu...
belkı başka bı sebepden dolayı ıstemıyorlardır olamaz mı?
evlendı boşandı dıye bu kadar karşı çıkmakta çok kötü ya
boşanmak kötü bırşey değıl kı bıde şu ınsanlarımız anlasa şunu
Çocuğu var mı canım ?
Acaba aileniz eski eşinden boşanma sebebi ile ilgili bişeyler mi duydu
Yada sizin akrabalardan falanda hiç daha önce evlenmiş biriyle evlenen oldu mu ?
Yapı olarak istemiyolarda olabilir
Dayım evlenmiş boşanmıştı ve 1 çocuğu vardı bekar birisiyle evlendi. Başkada ailede kimse yok o yüzden evet tepki verebilirler ama yaptığım şey kötü bişey değil bence benim başıma da aynısı gelebilirdi. Ne kadar dil döksemde ağlayıp zırlasam da asla olmaz diyorlar ama bende aslaaaa vazgeçmem bunu da bir anlasalar. Adam olsa eşini boşamazdı diyor bahanelerine bak ya...
eski eşiyle neden boşanmış?
asıl soru ve sorun bu olmalı...
çocuğunun olmaması bir avantaj
ama şimdi sen benim kızım olsan ben de kabul etmem ne yalan söyliyim...
Elbette kötü bişey değil
Malesef evlenmiş boşanmış biri yine kendisi gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeli zihniyeti var
Eski eşi çok kıskanç lüks düşkünü bir insanmış. Birde çok küçük yaşta evlenmişler ikis ide daha çocuklarmış e tabi büyüyünce karakter iyice oturunca birbirine uyum sağlayamamışlar ve daha bir sürü olay işte .. Hı tabiki benimkinde de suç varmış bütün suçu eski karısına atmıyor . Ama senin başına da gelebilirdi dimi hayat bu işte bana da önceden böyle bişey söyleselerdi aslaa böyle birşey yapmam derdim ama hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım hiç bir konuda. Kızın olsa da öyle bir zaman gelr kabul etmek zorunda kalırsın tabi.
söz konusu benim başıma gelmesi değil sen fikir istedin biz de sunduk...bu da benim fikrim beğenmessen sen bilirsin
beğenmemek değil bende düşündüklerimi dile getirdim sadece:)
beğenmemek değil bende düşündüklerimi dile getirdim sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?